Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:Zapad je protiv Rada dobrim delom ćutao jer je kao prvo bio dosta prazan, a zatim i ti ljudi koji su bili su uglavnom rodbina igrača, neki treneri, penzioneri, neka deca u sportskoj opremi......Na primer većina forumaša ovde je bojkotovala taj meč.
Upravi inače upravo ističe četvorogodišnji mandat.Vreme je za nove izbore u klubu.
Slažem se uostalom u potpunosti sa svime što je napisao 021!
Apsolutno se slazem, znam da smo svi nervozni, ali nije utemeljeno ovo prozivanje ljudi sa zapada.

U mecu protiv Napretka niko sa severa nije prozivao upravu, dok se sa zapada cuo ( doduse samo jedan glas) povik - uprava napolje!

Da li je to nas zadovoljila pobeda od 7-0 u utakmici bez takmicarskog znacaja?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Sa Napretkom je bio drugačiji sastav, ali svi su nekako bili oduševljeni tom sedmicom.
Što se mene tiče, bar znam da ću svaku narednu utakmicu iskoristiti da istaknem šta mislim o prevarantskoj upravi, sve dok im ne vidimo leđa.Znam da to ne znači puno, ali neću da zabijam glavu u pesak i dalje.
ssnigd

Post by ssnigd »

ice wrote:Sa Napretkom je bio drugačiji sastav, ali svi su nekako bili oduševljeni tom sedmicom.
Što se mene tiče, bar znam da ću svaku narednu utakmicu iskoristiti da istaknem šta mislim o prevarantskoj upravi, sve dok im ne vidimo leđa.Znam da to ne znači puno, ali neću da zabijam glavu u pesak i dalje.
Brate nacekaces se ti do jula i prijateljskih utakmica :)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Šta da se radi.
Oni i misle da će leto i vreme uticati na to da se sve slegne i padne u zaborav.To ne sme da se desi.Dokle da nas lažu?
ssnigd

Post by ssnigd »

ice wrote:Šta da se radi.
Oni i misle da će leto i vreme uticati na to da se sve slegne i padne u zaborav.To ne sme da se desi.Dokle da nas lažu?
Ma znam, salio sam se naravno. To da li ce se zaboraviti ili nece, zavisi od samih ljudi. Ali kako reagujemo u odredjenim situacijama, nece biti dobro. No, da ostavimo za nadu da smo pod ovom upravcom naucili dosta. Kako i kome da verujemo :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Meni je najsmešnija ona predstava od prošlog leta kada su se kao Bata i Dalton usprotivili Dubroji i Gajiću i zamenili ih.Uspeli su da nam zamažu oči.A vidi se da je i dalje to jedna skladna i harmonična porodica.Sada će još kojeg prijatelja da dovedu.
Ne znam šta će dalje biti, svakako ni ja nisam optimista.
vladans

Post by vladans »

Vojvodina nije (još uvek) ničije privatno vlasništvo.
Vojvodina (jos uvek),mozda nije zvanicno nicije privatno vlasnistvo,ali da se ne lazemo,FK.Vojvodina je nezvanicno od pre cetiri godine vlasnistvo porodice Buturovic i njegovih *****,Gajica,Daltona...
Ne bi me uopste iznenadilo ukoliko bi "sutra" nas predsednik sve ingerencije prebacio na svog sina bez bilo kakvih sprdacina od izbora i skupstina jer mu se moze,jer je on gazda..
Vojvodina je naša, i vreme je da je vratimo. Budući da je Sabor svojevremeno sam sebe ukinuo, za smenu uprave na raspolaganju nam stoje sledeći mehanizmi:
a) Skupština kluba i
b) Princip govnjive motke.

Ima li snage u nama? Može li se nekako stati na put grupi ******* koji zlostavlju Staru Damu i uništavaju novosadski sport? Ili je Vojvodina zaista osuđena da bude nečiji poligon za iživljavanje...
Mehanizam zvani skupstina,mozemo odmah da precrtamo jer bi ti ***** tamo,i da ispadnemo u drugu ligu zbog one "zgrade",jednoglasno,i uz burni aplauz u svako doba dana i noci,predsedniku produzili mandat koliko on bude zeleo!

E sad,da li sacica nas ima snage da ga oteramo govnjivom motkom?!
Mislim da odgovor lezi vec u pitanju,tj.u jednoj reci "sacica"..

Uostalom,koliko navijaca Vojvodine je zaposleno u klubu od dolaska naseg dragog predsednika!?Da li su ti ljudi spremni da udare na sebe,zbog Vojvodine?!Cistom sumnjam,poucen pisanjem nekih od njih ovde..
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Dok god ne odu treba ponavljati: UPRAVA NAPOLJE!
Somborac

Post by Somborac »

Bata, Rabren i do spremacica, svi MARS iz Vojvodine, ovo vam je pogresan potez! Ocekujmo reakciju FIRME!
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

UPRAVA NAPOLJE!
soderstorm

Post by soderstorm »

Evo novi biseri naseg sjajnog predsednika

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21140.html

Obratite paznju na dve cinjenice

1) Nije zadovoljan Djumijem morao da ode, nije zadovoljan Rabrenom ali on nemora da ode.

2) Trazi trenera na duze steaze

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaista covek misli da su navijaci Vojvodine sisali vesla.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

soderstorm wrote:Evo novi biseri naseg sjajnog predsednika

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21140.html

Obratite paznju na dve cinjenice

1) Nije zadovoljan Djumijem morao da ode, nije zadovoljan Rabrenom ali on nemora da ode.

2) Trazi trenera na duze steaze

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaista covek misli da su navijaci Vojvodine sisali vesla.
E, tooooooo...TO druže moj...ova tvoja podvučena rečenica je ključ mog pisanja o nama (navijačima fkv).
Sva sreća pa si konstatovao (a ne pitao) da čovek misli da smo sisali vesla. Jer da si pitao dao bih svoje mišljenje. Ovako...sve već znaš...a ako neko i ne zna to se zove...
NEDOSTATAK IDENTITETA I INTEGRITETA NAVIJAČA VOJVODINE.
Lupam - kakav NEDOSTATAK??? - Pravilno je NEPOSTOJANJE (ovo se piše zajedno - u tome ćemo se, verujem, složiti).
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Tražimo nekog ko je sposoban da sprovede gvozdenu disciplinu i koji neće podleći bilo čijim pritiscima.

Da li to nas predsednik priznaje da je do sada bilo pritisaka ?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
servalsorim

Post by servalsorim »

Зашто нико са овог форума а првенствено мислим на његове релевантне чланове није присуствовао састанку са Батом :?:
Мислим на последњи састанак,пар дана пред утакмицу са Напредком!!!
...uno di noi...
Brane

Post by Brane »

servalsorim wrote:Зашто нико са овог форума а првенствено мислим на његове релевантне чланове није присуствовао састанку са Батом :?:
Мислим на последњи састанак,пар дана пред утакмицу са Напредком!!!
Nisam dobio pozivnicu. Salim se :lol:
Kakav je to sastanak predsednika i navijaca? I ko su pozvani navijaci? Sta je kriterijum? Jel sastanak bio otvoren za sve? Jel bilo novinara? Sta je bila tema?
Post Reply