Za ovu lokaciju i zemljiste se dobilo 30miliona, a lokacija je veca od povrsine koju zauzima stadion. Tako da i sa preseljenjem za te pare ne mozemo izgraditi nista. Makar nista korisno i dostojno naseg kluba i zadovoljavajuce za sve UEFA, FIFA i ostale standarde. Time bi dobili i jos vece otudjenje kluba od svih Novosadjana i navijaca.Danilo wrote:Kad bi sve pare od prodaje prostora oko lokacije isle u izgradnju supermodernog novog stadiona na drugoj prostranijoj likaciji licno bih prihvatio.
Ono sto je sigurno u ovom prvenstvu je da Zvezda mora biti prva ,a da ce se Vojvodini dozvoliti da se bori za drugo mesto i kup.Jbg zna se ko je tata i ovoj upravi.
Uprava
- Neizlecivi
Re: Uprava
Baltazar wrote:U Vošu je ušao kapital kriminalnog klana sa Kosova. Niko ne sme da im se suprostavi. Svi sponzori su postali sponzori milom ili silom!
Pa dobro, vec smo bili ispostava crnogorske DB za Batovog vremena, imamo iskustva s tim, sada cemo malo biti ispostava DB Kosova Republjik, neka nas i oni ocerupaju... Sve grdje od grdjeg, ko je sledeci kada se skiptari zasite, Al Kaida ili Islamska Drzava?kafe bagdad wrote:O ovoj poslednjoj konstataciji se mnogo priča poslednjih meseci. Da li je istina pokazaće vreme. U svakom slučaju ne sluti na dobro.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sve sve ali ova prica sa narko parama sa Kosova je blago receno zanimljivo-komicna.
Ajde molim vas vi sto ste upuceni argumentujte to malo vise za nas neupucene.

Ajde molim vas vi sto ste upuceni argumentujte to malo vise za nas neupucene.

Sledeca sezona je zadnja sezona po starom sistemu kvalifikacija za LS I LE posle toga sledi novi sistem po kojem bi recimo da bi se plasirali u LS potrebno izbaciti 4 tima ,mi bi recimo mozda bili nosilac u prvom kolu cigani ni to ne bi bili tako da je ciganima sl sezona zadnja sansa u kojoj mogu imati iole nada da se dokopaju Evrope tako da cisto sumnjam da nece osvojiti titulu,ali onda u narednih 5 godina mislim da postoji mogucnost i da mi osvojimo titulu jer tada prakticno ulazak naseg tima u LS bi bio pravo cudo pa cak i ulazak u LE preko LS bi bio jako tezak za nase timove
- madda fakka
Aj ispocetka... Mozes malo preciznije da objasnis? Nista te nisam razumeo. Ako zelis pisi mi na pm da ne spemujemo ovde.srkins wrote:Sledeca sezona je zadnja sezona po starom sistemu kvalifikacija za LS I LE posle toga sledi novi sistem po kojem bi recimo da bi se plasirali u LS potrebno izbaciti 4 tima ,mi bi recimo mozda bili nosilac u prvom kolu cigani ni to ne bi bili tako da je ciganima sl sezona zadnja sansa u kojoj mogu imati iole nada da se dokopaju Evrope tako da cisto sumnjam da nece osvojiti titulu,ali onda u narednih 5 godina mislim da postoji mogucnost i da mi osvojimo titulu jer tada prakticno ulazak naseg tima u LS bi bio pravo cudo pa cak i ulazak u LE preko LS bi bio jako tezak za nase timove

I Bog je Slaninar...
http://www.mozzartsport.com/vesti/direk ... ena/145447" onclick="window.open(this.href);return false; menja nacin kvalifikacija LS ,jos sledeca sezona ovako a posle mnogo teze za nase timovemadda fakka wrote:Aj ispocetka... Mozes malo preciznije da objasnis? Nista te nisam razumeo. Ako zelis pisi mi na pm da ne spemujemo ovde.srkins wrote:Sledeca sezona je zadnja sezona po starom sistemu kvalifikacija za LS I LE posle toga sledi novi sistem po kojem bi recimo da bi se plasirali u LS potrebno izbaciti 4 tima ,mi bi recimo mozda bili nosilac u prvom kolu cigani ni to ne bi bili tako da je ciganima sl sezona zadnja sansa u kojoj mogu imati iole nada da se dokopaju Evrope tako da cisto sumnjam da nece osvojiti titulu,ali onda u narednih 5 godina mislim da postoji mogucnost i da mi osvojimo titulu jer tada prakticno ulazak naseg tima u LS bi bio pravo cudo pa cak i ulazak u LE preko LS bi bio jako tezak za nase timove
Koliko ja tu vidim, nista se sa nase tacke gledista drasticno ne menja. Igra se opet 3 kola + plejof i mi opet startujemo iz prvog kola. Razlika je uglavnom u nacinu obracunavanja koeficijenata koji sada vise favorizuje one sa kontinuitetom dobrih rezultata nad onima koji su bljesnuli u zadnjih 2-3 sezone. Takodje, lige "petice" su ucinjene jos mocnijima i imaju jos vise direktnih ucesnika, dok je Srbija razalovana da svi predstavnici krecu iz prvog kola kvalifikacija (sto, s obzirom na sveukupne rezultate koje 4 srpska predstavnika prikazuju zadnjih godina, i nije nelogicno - ove godine smo prakticno samo mi prosli vise od jedne prepreke). Sistem se vec decenijama stima tako da bogati budu protezirani, jos od ukidanja nekadasnjih kupova Sampiona, KPK i UEFA kupa. Ono sto u celoj prici moze da bude pozitivno po nas je cinjenica da pod ovakvim sistemom svaki bod za koeficijent vredi suvog zlata, i da je vestacko guranje klubova koji nemaju kvalitet da podizu koeficijent kroz domace prvenstvo ravno samoubistvu za nacionalni koeficijent. Logicno bi bilo da u takvoj situaciji svaka drzava bude motivisana da u Evropu salje one koji su stvarno najbolji i najbolje rade a ne one koji moraju da budu sampioni jer je tako naredio gazda. Problem je samo to sto u Srbiji logika odavno vise ne stanuje.
-
Koji bre kriminal, da l si normalan, jos sa Kosova, sta svr neces da cujes..
http://www.fkvojvodina.rs/2016/09/%D0%B ... %B0%D0%B4/" onclick="window.open(this.href);return false;
15.09.2016. - 09:26
15.09.2016. - 15:55
Izuzetno sam zadovoljan što je nađen zajednički jezik, ali ipak moram da priupitam:
DA LI STE NORMALNI?
15.09.2016. - 09:26
http://www.fkvojvodina.rs/2016/09/%D0%B ... %B5%D0%BA/" onclick="window.open(this.href);return false;С друге стране, Ненад Лалатовић је од новог руководства ФК Војводина недавно затражио драстично повећање своје плате, што клуб у овом тренутку нажалост не може да му испуни.
15.09.2016. - 15:55
Он је нагласио да није тачно да је шеф стручног штаба Војводине уцењивао управу са даљом сарадњом тако што јој је тражио новац.
- То су паушалне оцене и глупости, које долазе од стране оних којима оваква Војводина и овакви њени резултати не одговарају. Многи покушавају да нас поремете, али ми то сигурно нећемо дозволити. Мени је јасно о коме је реч, а успех се тешко прашта у Србији. Такође, није тачно да смо преговарали или тражили новог тренера, јер и даље имамо шефа стручног штаба – рекао је Гајић.
Izuzetno sam zadovoljan što je nađen zajednički jezik, ali ipak moram da priupitam:
DA LI STE NORMALNI?
0.0625
Pogresno pitanje. Pravo pitanje glasi:limanfkv wrote:Izuzetno sam zadovoljan što je nađen zajednički jezik, ali ipak moram da priupitam:
DA LI STE NORMALNI?
DA LI SMO NORMALNI?
Jebu nas bez vadjenja, moze im se, zato sto znaju koliko im nista ne mozemo.
Nije ovo nista spram onog sto nas tek ceka!
Kako god, ja sam već kvoter veka u fazonu - uprava napolje!
I, ostajem pri svom...
I, ostajem pri svom...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- Pera Centar
Са прве седнице новог УО: Војводина жели историјски искорак
Током протекле седмице прву седницу одржали су чланови новог Управног одбора ФК Војводина, на којој су донете важне одлуке у вези са будућим пословањем и функционисањем клуба. Седници је председавао Војислав Гајић, а расправљало се о битним питањима која се односе на будућност новосадског суперлигаша.
Како је наглашено, због неуредно вођеног књиговодства, одлучено је да овлашћена ревизорска кућа уради економско-финансијски извештај о стању у клубу, закључно са септембром ове године, уз посебан осврт на законитост при пословању клуба и ревизију завршног рачуна за 2014. и 2015. годину. Уз то, према плану представљеном на последњој седници Скупштине клуба, формирана је Комисија за израду Статута клуба и усклађивање општих аката са новим законом о спорту, као и Комисија за набавке, односно Комисија за трансфере играча.
Управни одбор је усвојио и план рационализације, који подразумева коренито редефинисање досадашњих уговорних обавеза, систематизацију радних места, са циљем смањења броја извршилаца, као и трошкова пословања, а све у складу с мерама штедње које се спроводе у свим сегментима друштва.
Стављајући акенат на рад с младим играчима, истакнута је важност и дата снажна подршка раду омладинске школе “Илија Пантелић”, па је за њеног директора постављен дугогодишњи тренер и играч Војводине Душан Грујић. УО је изразио том приликом посебну захвалност за рад и успехе досадашњем директору Браниславу Новаковићу, који ће и даље остати део тима и који ће, у некој новој улози, својим богатим искуством, доприносити новим успесима Вошиних клинаца.
У даљем раду, ФК Војводина ће посебан акценат ставити на завршетак поступка озакоњења објеката у Фудбалском центру “Вујадин Бошков” који су изграђени без дозволе, као и другим радњама с циљем дефинисања клуба као познатог и традиционалног бренда са стабилним финансијским стањем, способним да привуче заинтересоване спонзоре, партнере, играче и инвеститоре.
Сви чланови УО изразили су захвалност власнику Компаније “Енерготехника Јужна Бачка” Драгољубу Збиљићу због окупљања великог броја спонзора и уједно су констатовали да су сви чланови Пословног тима извршили преузете обавезе. Пословном тиму придружила се и Компанија “Вуковић 1967” ДОО, којој је због тога одата посебна захвалност. Истакнуто је и да места у Вошином Пословном тиму има и за друге појединце и фирме који препознају да ФК Војводина у скоријој будућности жели да направи историјски искорак.
На крају, наглашено је и то да средина у којој живимо и армија навијача, пред ФК Војводина постављају високе резултатске циљеве, које није могуће остварити без рационализације, корпоративизације и финансијске стабилности. Због тога, биће предузете све неопходне, како је истакнуто - понекад и болне мере, како бисмо у блиској будућности уживали у утакмицама Војводине против познатих европских клубова и, што да не, победа над њима. Прошлогодишња елиминација Сампдорије, доказ је да је тај сан могућ, али он мора да постане редовна појава која се сваке године одиграва пред очима навијача ФК Војводина.
Током протекле седмице прву седницу одржали су чланови новог Управног одбора ФК Војводина, на којој су донете важне одлуке у вези са будућим пословањем и функционисањем клуба. Седници је председавао Војислав Гајић, а расправљало се о битним питањима која се односе на будућност новосадског суперлигаша.
Како је наглашено, због неуредно вођеног књиговодства, одлучено је да овлашћена ревизорска кућа уради економско-финансијски извештај о стању у клубу, закључно са септембром ове године, уз посебан осврт на законитост при пословању клуба и ревизију завршног рачуна за 2014. и 2015. годину. Уз то, према плану представљеном на последњој седници Скупштине клуба, формирана је Комисија за израду Статута клуба и усклађивање општих аката са новим законом о спорту, као и Комисија за набавке, односно Комисија за трансфере играча.
Управни одбор је усвојио и план рационализације, који подразумева коренито редефинисање досадашњих уговорних обавеза, систематизацију радних места, са циљем смањења броја извршилаца, као и трошкова пословања, а све у складу с мерама штедње које се спроводе у свим сегментима друштва.
Стављајући акенат на рад с младим играчима, истакнута је важност и дата снажна подршка раду омладинске школе “Илија Пантелић”, па је за њеног директора постављен дугогодишњи тренер и играч Војводине Душан Грујић. УО је изразио том приликом посебну захвалност за рад и успехе досадашњем директору Браниславу Новаковићу, који ће и даље остати део тима и који ће, у некој новој улози, својим богатим искуством, доприносити новим успесима Вошиних клинаца.
У даљем раду, ФК Војводина ће посебан акценат ставити на завршетак поступка озакоњења објеката у Фудбалском центру “Вујадин Бошков” који су изграђени без дозволе, као и другим радњама с циљем дефинисања клуба као познатог и традиционалног бренда са стабилним финансијским стањем, способним да привуче заинтересоване спонзоре, партнере, играче и инвеститоре.
Сви чланови УО изразили су захвалност власнику Компаније “Енерготехника Јужна Бачка” Драгољубу Збиљићу због окупљања великог броја спонзора и уједно су констатовали да су сви чланови Пословног тима извршили преузете обавезе. Пословном тиму придружила се и Компанија “Вуковић 1967” ДОО, којој је због тога одата посебна захвалност. Истакнуто је и да места у Вошином Пословном тиму има и за друге појединце и фирме који препознају да ФК Војводина у скоријој будућности жели да направи историјски искорак.
На крају, наглашено је и то да средина у којој живимо и армија навијача, пред ФК Војводина постављају високе резултатске циљеве, које није могуће остварити без рационализације, корпоративизације и финансијске стабилности. Због тога, биће предузете све неопходне, како је истакнуто - понекад и болне мере, како бисмо у блиској будућности уживали у утакмицама Војводине против познатих европских клубова и, што да не, победа над њима. Прошлогодишња елиминација Сампдорије, доказ је да је тај сан могућ, али он мора да постане редовна појава која се сваке године одиграва пред очима навијача ФК Војводина.
Pera Centar wrote:Са прве седнице новог УО: Војводина жели историјски искорак
Cek da vidim da li sam se najezio? Pa, I nisam.
Kup je nas!
- PelezinhoFkv
Sad bar mogu da pribave novu seriju menica ali da ne bude problema kao prošli put.
I gle sad kad dug bude opet 7-8 milki, zbog revizije i svega
Domaćinski, nema šta

I gle sad kad dug bude opet 7-8 milki, zbog revizije i svega

Domaćinski, nema šta

"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"