Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
Anakin Skywalker

Post by Anakin Skywalker »

Da li će se ići organizovano na trening pred finale kupa?
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
Zelja95

Post by Zelja95 »

mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...
Da li ce trebati da se nosi i licni dokument na finale kupa(u shopu se vrsi upis svih koji idu),kako bi murija upisala pred ulazak u autobus,cisto da se zna dal treba da se nosi ili ne...hvala! Kup je nas!
Junior

Post by Junior »

Ponesi,nista te ne kosta.
njaks

Post by njaks »

Zelja95 wrote:mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...
Da li ce trebati da se nosi i licni dokument na finale kupa(u shopu se vrsi upis svih koji idu),kako bi murija upisala pred ulazak u autobus,cisto da se zna dal treba da se nosi ili ne...hvala! Kup je nas!

Ljudi dosta vise glupish pitanja...naravno da treba da nosis licnu kartu po zakonu je obavezno da je imas kod sebe...

:shock:
njaks

Post by njaks »

Ostalo je još nedelju dana! Molim sve ljude da daju svoj mali doprinos time što će jednu od ove dve slike (ili sličnu koja poziva na finale) staviti kao profil sliku na facebook i tagovati sve ljude koji navijaju za Vojvodinu. A Voša će nam se odužiti osvajanjem pehara pobednika kupa!

ImageImage
TomaNS

Post by TomaNS »

njaks wrote:
Zelja95 wrote:mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...

Ljudi dosta vise glupish pitanja...naravno da treba da nosis licnu kartu po zakonu je obavezno da je imas kod sebe...

:shock:
Njemu, imajuci u vidu na nick (95) ocigledno nije obavezno :) No, valja poneti, za svaki slucaj...
Passion

Post by Passion »

Друже, понеси ђачку књижицу,здравствену,показну за бус...било који документ где ти пише: име, презиме и ЈМБГ!

Понеси за сваки случај.А и не схватам чему више ова питања...на овакво питање или слично, одговорено је милион пута!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Nevernik

Post by Nevernik »

Mnogo filozofirate. Hocete da nas bude sto vise na finalu ali odmah padate u trans ako se neko usudi da postavi pitanje.

Da bi nas bilo sto vise treba da na utakmicu idu i ljudi koji to ne rade cesto i oni kojima ce to biti prvi put.
Normalno je da oni imaju pitanja.
budababa

Post by budababa »

Pa jeste normalno, ali na to pitanje je stanicu-dve unazad već odgovoreno, ne jednom. Slažem se da možda treba istaći informaciju na neko vidnije mesto, ali to nije razlog da neko koga stvarno interesuje malo ne "prečešlja" temu unazad. Uglavnom, stavićemo informacije na naslovnu stranicu sajta i time preduprediti repeticiju pitanja tog tipa.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Zelja95

Post by Zelja95 »

Izvinite,j*bi ga :? isao sam vec par puta na gostovanja i znam proceduru,nego me nerviraju kerovi kad mi kenjaju sto sam maloletan tamo vamo,pa sam zato pitao,hvala na odgovoru,vidimo se!! 8)
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

1 - Stiglo je juče 3.500 karata - Daj Bože da dostignemo tu cifru! Nije problem ni ako "prebacimo", biće još karata...

2 - Brana Ilić je lično zakupio jedan autobus za njegove Sremce - Tako ćemo na Istočnoj tribini, u sredu, imati "pomoć" 40-50 Sremaca iz Braninih Golubinaca! Dobro došli...

3 - "Pojačaće" se do srede gostovanja zvaničnika Kluba na RTV (u Razglednicama i Jutarnjem programu)

4 - Danas se postavljaju četiri INFO PULTA - Ispred Makijata, Trčike, ugao Jovine i Dunavske i kod Futoške pijace
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ako je verovati rednim brojevima juce je "prodato" malo vise od 500 karata ja sam pre pola sata uzeo kartu sa brojem 512...
njaks

Post by njaks »

Emisija "U susret finalu kupa" , gosti : stručni štab i igrači FK "Vojvodina"
petak 19 h Tv Panonija :cheers: :cheers:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Beograd, 11.05.2011. 20.15h Malo oblacno bez padavina, temperatura 16C, vetar-slab severni 2,6 m/s, vlaznost vazduha 66% :mrgreen:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Beograd, 11.05.2011. 20.15h Malo oblacno bez padavina, temperatura 16C, vetar-slab severni 2,6 m/s, vlaznost vazduha 66% :mrgreen:
Fali ti najvazniji deo prognoze - kisa golova u mrezi partizana :deal:
Locked