Kup Srbije - sezona 2010/11
- Anakin Skywalker
mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...
Da li ce trebati da se nosi i licni dokument na finale kupa(u shopu se vrsi upis svih koji idu),kako bi murija upisala pred ulazak u autobus,cisto da se zna dal treba da se nosi ili ne...hvala! Kup je nas!
Da li ce trebati da se nosi i licni dokument na finale kupa(u shopu se vrsi upis svih koji idu),kako bi murija upisala pred ulazak u autobus,cisto da se zna dal treba da se nosi ili ne...hvala! Kup je nas!
Zelja95 wrote:mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...
Ljudi dosta vise glupish pitanja...naravno da treba da nosis licnu kartu po zakonu je obavezno da je imas kod sebe...

Njemu, imajuci u vidu na nick (95) ocigledno nije obaveznonjaks wrote:Zelja95 wrote:mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...
Ljudi dosta vise glupish pitanja...naravno da treba da nosis licnu kartu po zakonu je obavezno da je imas kod sebe...

Друже, понеси ђачку књижицу,здравствену,показну за бус...било који документ где ти пише: име, презиме и ЈМБГ!Zelja95 wrote:mene zanima,iako znam proceduru,pa ce tako verovatno biti i ovog puta,ali mozda jos nekog zanima...
Понеси за сваки случај.А и не схватам чему више ова питања...на овакво питање или слично, одговорено је милион пута!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Pa jeste normalno, ali na to pitanje je stanicu-dve unazad već odgovoreno, ne jednom. Slažem se da možda treba istaći informaciju na neko vidnije mesto, ali to nije razlog da neko koga stvarno interesuje malo ne "prečešlja" temu unazad. Uglavnom, stavićemo informacije na naslovnu stranicu sajta i time preduprediti repeticiju pitanja tog tipa.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Grof Žekula
- Administrator
1 - Stiglo je juče 3.500 karata - Daj Bože da dostignemo tu cifru! Nije problem ni ako "prebacimo", biće još karata...
2 - Brana Ilić je lično zakupio jedan autobus za njegove Sremce - Tako ćemo na Istočnoj tribini, u sredu, imati "pomoć" 40-50 Sremaca iz Braninih Golubinaca! Dobro došli...
3 - "Pojačaće" se do srede gostovanja zvaničnika Kluba na RTV (u Razglednicama i Jutarnjem programu)
4 - Danas se postavljaju četiri INFO PULTA - Ispred Makijata, Trčike, ugao Jovine i Dunavske i kod Futoške pijace
2 - Brana Ilić je lično zakupio jedan autobus za njegove Sremce - Tako ćemo na Istočnoj tribini, u sredu, imati "pomoć" 40-50 Sremaca iz Braninih Golubinaca! Dobro došli...
3 - "Pojačaće" se do srede gostovanja zvaničnika Kluba na RTV (u Razglednicama i Jutarnjem programu)
4 - Danas se postavljaju četiri INFO PULTA - Ispred Makijata, Trčike, ugao Jovine i Dunavske i kod Futoške pijace
-
- novosadjanin