Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
KoKanidja

Re: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina, četvrtak 21h

Post by KoKanidja »

ТОВАРИ БУРАНИЈУ. :mrgreen:

Ово вам је за други светски рат, "Ђенову" и за малтретирање наших људи сад у Торину. Пушите нам курац и ви и кладионице.

Image
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

http://fudbal.hotsport.rs/2015/07/31/mi ... -u-zvezdu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vise nista nije isto!
Mackycool

Post by Mackycool »

http://www.blic.rs/naslovna-stampano-iz ... 31-07-2015" onclick="window.open(this.href);return false;
:cheers: :cheers: :cheers:
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mozda sam ja lud - mnogi ce se sloziti sa tom tvrdnjom :greenbutt: - ali ja mislim da u revansu moramo da izadjemo sa dva spica, Ozeglim i Mrdakom. Oni ce da jure rezultat, 5 komada moraju da daju, ostace prostora pozadi sto mozemo iskoristiti. Treba ih ponovo napasti totalnom ofanzivom, ne verujem da mogu da nam daju 5 komada a da ne prime nijedan (primice bar 2-3 budu li se totalno otvorili). Bice teze u revansu, oni ce biti spremniji, uigraniji, mi smo ih dobili na srcanost i na snagu, za srcanost se ne bojim ali prednost u snazi mozda vise necemo imati sledeceg cetvrtka. Zato ih opet pritisnuti, da oni moraju da brinu o nama vise nego mi o njima, dace Bog i Vujke! :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Nisi lud, ne smemo se povuci u revansu!

I da, definitivno je veliki Vujadin Boskov umesao svoje prste. Pobeda za Vujketa!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Firm Telep

Post by Red Firm Telep »

PZS wrote: Milan je inicirao da se komplet stara ekipa okupi na Severu,a ja sam u četvrtak tamo sa novom sezonskom za zapad i već gledam na šipci bar jedno poluvreme Ku...ta, desno od njega po boku Red Firm, pa do njih Sanatorijum, centralni deo dole Ultransi, G3, PK, levo Pezos i OTCC, iznad Firma Banat, Bački odred i Sremski Front... Kamamama, Pandora i Bulevarci... Gore centralno - Stole i ekipa luduju, a desno na svom mestu Liman... :dance2: :cheers: LUDILO
a Telep ko šiša? :greenbutt:
Momcima na terenu svaka čast, pobediti 4:0 Sampdoriju u Italiji nije laka stvar.... DAJTE BARSU DA SE IGRAMOO :mrgreen:
budababa

Post by budababa »

Sve deluje nestvarno, očekujem da se probudim svaki momenat u 'ladnom znoju i vidim da je četvrtak ujutro... I to čudo se desilo, postali smo vest dana u svim BG medijima.

Image

Hvala komplet timu i stručnom štabu na ovome večeras, kao i navijačima koji su ih podržali na licu mesta! Pišemo istoriju, ali mastila ima za još... Nema opuštanja, u revanšu kao da smo izgubili sa gol razlike!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Stexman

Post by Stexman »

Slazem se sa Radojem i Milanom, mora se oprezno uci mec u revansu. Ali i dalje kontam da je nabolje igrati visoki presing jer smo generalno sporiji a opet
ako uspemo da im uzmemo loptu blize smo njihovom golu! Ne smemo se zatvarati ispred sesnaesterca i braniti se tu jer se tu greske ne ispravljaju ako se dese!

Atmosfera na stadionu mora biti paklena kao nikad do sad! Ja sam i dalje za onu ideju o zajednickom navijanju sa severa svih koji su ikad bili u toj prici mada nebi bilo lose da se ceo stadion jednako ukljuci u navijanje. To treba da bude utakmica za nasu dusu!

Informacije o prodaji karata za revans da se dele iskljucivo preko privatnih poruka :) bar dva dana pred pustanje u slobodnu prodaju!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Milan

Re: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina 0:4

Post by Milan »

Pisao sam vec kako navijaci Dorije, prisutni na Vujketovoj sahrani, nisu ni culi za Vojvodinu... E pa sad ste valjda dobro zapamtili to slavno ime!

Svi na sever u cetvrtak!

Edit: Pozdrav i za Bakmaza, koji veceras nije uspeo da sakrije emocije u pojedinim trenucima :cheers:
Last edited by Milan on Fri Jul 31, 2015 1:38 am, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Ovo je nestvarno! Novine, društvene mreže BRUJE O VOŠI.
Neka nas rts nije prenosio, nadam se da su ljudi koji su hteli da nas gledaju, a nemaju rtv, uspeli da se snađu i isprate sjajnu partiju.
U revanšu nema zajebavanja, 0:4 je najopasniji rezultat u fudbalu :cheers:
Stexman

Post by Stexman »

Pitanje za igrace: Jel probao neko da talijanima stisne grb na dresu!? :greenbutt:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovako bih ja izasao na revans:

4-4-2 dijamant

Code: Select all

Zakula
Vasilic - Djuric - Pekaric - Nastic
			 Puskaric
	Stanisavljevic - Maksimovic
			  Ivanic
		Ozegovic - Mrdakovic
Naravno ako su svi zdravi.

Mozda sam stvarno lud, jebiga, ali mislim da oni ne ocekuju nasu ofanzivu u revansu i da mozemo opet da ih napunimo! Napred Ozegli i Mrdak, Comi odmah iza njih kao "slobodnjak" bez nekog izricitog zadatka (osim presinga kada oni imaju loptu), da koristi taj svoj kreativni vic, u sredini Stanisavljevic (prekidi, izvlacenje na krilo), Maksimovic (usput i da pomaze Nasticu) i Puska (najdefanzivniji) da biju i tuku, po bokovima Vasilic i Nastic i stoperi Djuka i Pekar. Na golu naravno Zaks.

Presing na njihovoj polovini, i cim uzmemo loptu idemo na kontru.
lesa

Post by lesa »

nemam reči.... :cheers:
...ti si nasa prva ljubav...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

http://www.vavel.com/en/international-f ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lepo nas nahvalili...
Locked