Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

Prosto roditelji nisu obraćali dovoljno pažnje, ali ne mogu da shvatim da ljudi prođu gadnu školu jednom a ne opamete se! Ma za sve to je kriv novac, dok ga nije toliko bilo u sportu ljudi su ga igrali zbog ljubavi i tad su mislili samo o tome što rade i kako da budu što bolji, ali gde novac zagazi tu ljubav ne raste.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

King wrote:Na turniru u malom fudbalu u Bačkoj Palanci Aleksić udario sudiju pesnicom u glavu!
Nemojte tako, možda mu nije svirao čist penal :devil:

Interesantno da ni za njega ni za Smiljanića ne bi nikad rekao da su kao igrači žive vatre i borbenost mi ne bi bio prvi atribut da ih opišem. Al zato tamo gde ne treba, tu su našli strast da pokazuju.
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Katai bi nam legao kao budali samar, ionako nemamo nikoga na toj poziciji vec sve neka prinudna resenja igraju. Samo, imbecilno je da sada vracamo igraca koga smo kao prekobrojnog prodali pre samo 6 meseci - hocemo sad i Mudrinskog vratiti? :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
:)

Post by :) »

Nije on bio prekobrojan vec je stigla ponuda, za nasu upravu, koja se ne odbija
Milan

Post by Milan »

Meni ovo miriše na Medin odlazak, što mislim da će i te kako uticati na našu igru u drugom delu sezone. Ne samo da ćemo izgubiti odličnog, fantastično borbenog igrača, već gubimo još jednog pravog Slaninara, koji je davao primer ljubavi prema klubu ostalim prvotimcima. Žalosno je što nas takvi igrači napuštaju tako mladi, tek mu je 21. Fudbaleri Medinog kalibra, koji su pri tom odlični uzori, po meni bi po svaku cenu morali biti zadržani do neke 24. godine. Ali navikli smo već da ovi prodaju sve za koga stigne konkretna ponuda... :roll:

p.s. Mislim da je Nemačka liga odlična za našeg Medu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

1892 wrote:
King wrote:Na turniru u malom fudbalu u Bačkoj Palanci Aleksić udario sudiju pesnicom u glavu!
Toj generaciji nisu izgleda sve na broju :mrgreen: ko im je bio trener u mladjim kategorijama, trebao im je malo vise usi zavrtati...
Ta generacija je samo proizvod ovog degeneričnog, raspalog i bolesnog društva u bez normi i vrednosti i ta deca su rezultat dvadesetogodišnjeg razularenog glavinjanja. Potpuno je nebitno ko im je bio trener u mlađim kategorijama, jer je problem puno dublji i tiče se društva, medija i porodice kao osnovnih kanala socijalizacije. U današnjoj Srbiji deca mogu biti normalna samo ako im je porodica normalna, a to je retkost.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Milan wrote:Meni ovo miriše na Medin odlazak, što mislim da će i te kako uticati na našu igru u drugom delu sezone. Ne samo da ćemo izgubiti odličnog, fantastično borbenog igrača, već gubimo još jednog pravog Slaninara, koji je davao primer ljubavi prema klubu ostalim prvotimcima. Žalosno je što nas takvi igrači napuštaju tako mladi, tek mu je 21. Fudbaleri Medinog kalibra, koji su pri tom odlični uzori, po meni bi po svaku cenu morali biti zadržani do neke 24. godine. Ali navikli smo već da ovi prodaju sve za koga stigne konkretna ponuda... :roll:

p.s. Mislim da je Nemačka liga odlična za našeg Medu...

Slažem se sa tobom da je žalosno što nas igrači napuštaju tako mladi i ne vidim da se to ikako može sprečiti,bar ne u skorije vreme. Ali i ako se desi da Meda ode,jeste da bi nam mnogo nedostajao,ali ja mislim da imamo adekvatno rešenje na toj poziciji u vidu Vuka Mitoševića,osećam da će ovo biti njegova polusezona.Dečko ima kvalitet,bori se samo su mu utakmice potrebne da dođe do željene forme.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Top 10 transfera FKV (transfermarkt):

1. Kacar, Herta, 3.000.000 E
2.-3. Krasic, CSKA, 2.250.000 E
2.-3. Aleksic, Djenova, 2.250.000 E
4. Kahriman, Koniaspor, 2.000.000 E
5. Brkic, Udineze, 1.500.000 E
6. Katai, Olimpijakos, 1.400.000 E
7. Despotovic, Rapid Bukurest, 1.200.000 E
8. Tadic, Groningen, 1.100.000 E
9.-10. Pekaric, 1.000.000 E
9.-10. Djuric, Herenven, 1.000.000 E

Ukoliko stvarno stigne ponuda od Volfsburga od 2,5 miliona E, to bi bio drugi transfer po visini u istoriji kluba i to nema sanse da se odbije. Evo i potvrde toga u ovom tekstu (napomena za one nervozne i sa slabim zivcima koji ne zele da citaju- neka ne otvaraju link):

http://www.sportal.rs/news.php?news=64967" onclick="window.open(this.href);return false;

"U medijima ima dosta priča da ovaj ili onaj neće napustiti klub u slučaju dobre ponude. To su sve foliranja! Od čega da živimo? Od čega da živi Vojvodina? Pa mi nemamo ni sponzore"
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Camel

Post by Camel »

Odakle tebi te cifre?
nboya
Administrator

Post by nboya »

Brick Liman wrote:
1892 wrote:
Toj generaciji nisu izgleda sve na broju :mrgreen: ko im je bio trener u mladjim kategorijama, trebao im je malo vise usi zavrtati...
Ta generacija je samo proizvod ovog degeneričnog, raspalog i bolesnog društva u bez normi i vrednosti i ta deca su rezultat dvadesetogodišnjeg razularenog glavinjanja. Potpuno je nebitno ko im je bio trener u mlađim kategorijama, jer je problem puno dublji i tiče se društva, medija i porodice kao osnovnih kanala socijalizacije. U današnjoj Srbiji deca mogu biti normalna samo ako im je porodica normalna, a to je retkost.
Ne bih rekao da je nebitno ko radi sa njima u mladjim kategorijama. Pogledaj kosarkase. Vrlo malo ima sabana medju njima. Jeste da mi ovde ne volimo Partizan, ali taj kosarkaski klub je odlican primer. Za skoro deset godina rada, Vujosevic (iako je poznat po svom primitivizmu) izbacio je gomilu igraca a medju njima nema nijednog problematicnog. Ne pamtim da je neko od tih igraca dobio tehnicku gresku zbog prigovora ili da je trcao za sudijom i kenjao kao Navaro.

Nesto sam razmisljao... Da je, na primer, Novica Velickovic trenirao fudbal u Vosi zajedno sa Smiljanicem i Aleksicem, ko zna koliko bi do sada imao suspenzija zbog napada na sudije. Medjutim, on je danas miran kao buba. Ne mogu se Svinji poreci te zasluge.
UPRAVA NAPOLJE!!!

Ko prati nas klub ima ove cifre i u svojoj glavi. Makar priblizne ko je za kolko otisao, realno smesni smo sto se toga tice, jos kad vidim da je kahriman otisao za vece pare od Brke... strasno

edit: Ako smo dobili milion maraka za Lazetica to bi trebalo tu da se uvrsti, nisam ekonomista al to je realno tada vredelo preko 2 milona evra sad.
Last edited by :) on Thu Dec 22, 2011 3:17 pm, edited 1 time in total.
Camel

Post by Camel »

Na prvi pogled transfer za Brkica i Kahrimana nije toliki koliko je navedeno,vec mnogo manje,zato pitam.

Camel wrote:Na prvi pogled transfer za Brkica i Kahrimana nije toliki koliko je navedeno,vec mnogo manje,zato pitam.
u pravu si ima odstupanja, ja sam mislio za Kataia da smo dobili 1,2 miliona evra.
Helm

Post by Helm »

Mozda gresim, ali cini mi se da su i Kahriman, i Brka, i Katai otisli za manje pare nego sto je navedeno. A da su za Brku i Kataija takodje i procenti bili u igri?
PeraSK

Post by PeraSK »

Brka je kako čujem prodat za veće pare, samo što se to sakriva.
Post Reply