Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Wed Aug 09, 2023 6:10 pm Možda se vodimo obrnutom psihologijom. Gde god je bio iz boljih situacija po preuzimanju klubova je vodio do goreg stanja. Mi ne možemo od ovoga gore tako da logika nalaže da pod njim kakvi god da budemo moramo biti bolji :mrgreen:
Da sa njim ove sezone ispadnemo u Prvu ligu i konačno ispunimo san i sledeće sezone osvojimo titulu. :D
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Postavio sam mu hronološki karijeru čisto da bismo stekli malo bolji utisak o njemu. Bez neke želje da ga omalovažavam. Po automatizmu ipak vrlo malo verujem stručnjacima koji dolaze u ovu ligu.

Ono što je činjenica je da je u Japanu stvorio nekakvo ime i da je tamo u nekoj drugoj ili trećoj kvalitetnoj kategoriji trenera, po klubovima koje je vodio. Najviše uspeha i ubedljivo najbolje rezultate je postizao u FK Tokiju i odlazak u Serezo, tradicionalno veliki japanski klub, je trebalo da mu bude karta za "velike momke". Pretpostavljam da je Saragosa došla kao posledica nekih kontakata koje je ostvario dok je igrao u Španiji. Dugo je bio pomoćnik Mihaila Petrovića u Japanu, čije visine nikad nije ni približno dostigao. Mora se reći i da je on zapravo imao uzlazni put, jer su mu prva dva trenerska posla bila kao trener-igrač u niželigaškim austrijskim klubovima.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Rabba wrote: Wed Aug 09, 2023 5:05 pm U sezoni 2008/09, Spartak je igrao prvu ligu, nakon spajanja sa Zlatibor Vodom. Zato ga se niko ne seća iz Spartaka.

Sa OITA Trinitom je zatim ispao iz J Lige. Machida Zelvia, njegov sledeći klub je igrao treću japansku ligu, tamo je završio kao treći.

Prelazi u FC Tokijo i tamo u J ligi završava kao 10. pa 8.

Odlazi u Serezo Osaku i na polusezoni zbog loših rezultata dobija otkaz. Na kraju su ispali. U segundi vodi Saragosu do 6. mesta u prvoj sezoni, da bi u drugoj potrajao 19 kola, kada ga smenjuju.

U Buriramu na Tajlandu počinje sezonu, smenjuju ga posle 17 kola zbog osrednjih rezultata, ekipu preuzima Božidar Bandović i ubedljivo osvaja prvenstvo.

Sa Pune FC u Indiji osvaja 6. mesto. u narednoj sezoni.

Vraća se u Austriju, u Sankt Pelten, i nakon što mu Ditmar Kubauer ostavlja ekipu sa 6-2-1 nakon 9 kola, on uspeva da ugrobari ekipu i sa 3-6-13 ispada iz bundeslige.

Vraća se u Japan, u J2 ligi sa Mačidom biva 19, pa 5, pa 15. Mačida ove sezone ubedljivo prva u J2 ligi, ali su ga šutnuli pre početka sezone.
evo i na ftbl.serbia na instagramu je svanuo identican komentar,citaju ljudi forum ili si samo kopirao post ovde i napisao komentar no nebitno.
Sto se tice trenera na gore pomenutoj instagram stranici su uglavnom komentari ko je ovaj?Moze se reci i na forumu jer vecina pretpostavljam prvi put cuje za coveka.
Ne uliva mi nikakvu nadu ali nisam nesto ni razocaran,tacno na sredini.Ali vise mislim da ce da razvali ovu sansu,ali hajde da vidim.
U Novi Sad se iz Krusevca vracamo sa prva 3 boda u ovoj sezoni!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

rykerfcv wrote: Wed Aug 09, 2023 10:29 pm Moze se reci i na forumu jer vecina pretpostavljam prvi put cuje za coveka.
Ako se ne varam Zurnal je bas cesto pisao o njemu, al ajd... nije nas zanimao... sad cemo bolje da ga upoznamo, a i on nas :mrgreen:
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

rykerfcv wrote: Wed Aug 09, 2023 10:29 pm evo i na ftbl.serbia na instagramu je svanuo identican komentar,citaju ljudi forum ili si samo kopirao post ovde i napisao komentar no nebitno.
Nemam nikakve veze sa ftbl.serbia. Nit imam instagram. Podatke sam vukao sa transfermarkta i wikipedije kombinovano.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Rabba, hvala za trud!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Deep Purple wrote: Wed Aug 09, 2023 11:10 am

Ko ima vremena neka posluša novog trenera pa neka mam u nekim kraktim crtama kaže kako razmišlja.
Pogledao sam večeras, simpatičan momak. Kaže da neguje napadački lepršavi stil i da mrzi poraz 0:1.
Ponavljam, nemam nikakvu emociju u vezi sa njim, niti mi je drago, niti sam razočaran. Malo mi je krivo što ne preferira 3-5-2, ali ni 4-4-2 sa dva zadnja vezna nije loša promena, samo mu verovatno niko nije rekao da nemamo takav profil igrača.
Srećan dolazak i nadajmo se da će nas ove lakše utakmice dovesti do podizanja forme.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

:yavn: Meh. Treneri se ionako malo za sta pitaju u srpskom fudbalu. Ovaj, onaj, ili neki deseti - isti qrac, jer da valjaju cemu ne bi bili ovde. Dobro da nije neki od "vojnika" blizanaca, ako su oni uopste i bili ozbiljna opcija a ne samo manipulatorsko bacanje prasine u oci. Okreni obrni svakako nam sleduju crni dani. Suvise se dugo radi naopako u svim strukturama kluba da to jednom ne dodje na naplatu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
pavle21k

Post by pavle21k »

Nije ispao sa Sankt Peltenom. Završio je kao poslednjeplasirani, ali u doigravanju gornjeg dela tabele :D - Dakle, na šestom mestu (od 12) - jednu poziciju ispod one koja je vodila u Evropu. Što se formacije tiče, u Sankt Peltenu je gotovo isključivo igrao sa tri štopera i dva krilna beka, primera radi.
zime89

Post by zime89 »

Nemam nikakvu emociju prema novom treneru, da nešto valja ne bi došao u Zbiljićevu Vojvodinu, jer prema njoj ne oseća ništa, a i ne vidim kakav mu ona može biti izazov.
Zato sam uvek pre za one koji vole ovaj klub. Iz te ljubavi se može razviti i neki napredak.
[/quote].

Pa nama su tri najbolja trenera u istoriji po pobedama dva iz Zvezde Branko Stankovic i Lalatovic, a Gustav Lehner iz Osijeka , Ljupko je isto u Osijeku izgradio svoje ime.

Svi nisu imali nikakve veze sa Vosom dok nisu postali treneri. Tako da trener treba da radi svoj posao, a ne da pokazuje emocije. Naravno da bi mi svi više voleli da je naš neki slaninar,ali eto imali smo Bataka i Rastavca pa ništa.
Moram da priznam da mi ovaj trener nije poznat,ali ko zna možda bude nešto, nadam se da od ovog prošlog ne može gore . :)
ZIME89
slanobarac

Post by slanobarac »

@zime89
Uvek može gore. Ali što kažeš, možda ovaj anonimus donese neki pomak iz ove letargije. Uvek su šok terapije davale neki rezultat a retko se duže zadžao pozitivan trend. Videćemo uskoro...... Đ
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Maki

Post by Maki »

zime89 wrote: Thu Aug 10, 2023 7:21 amPa nama su tri najbolja trenera u istoriji po pobedama dva iz Zvezde Branko Stankovic i Lalatovic, a Gustav Lehner iz Osijeka , Ljupko je isto u Osijeku izgradio svoje ime.
Ne kontaš o čemu pričam. Da nam je trener Ferguson, Murinjo, ili Gvardiola imali bismo najbolje rezultate u istoriji. Nije sve u uspesima već i u Slaninarstvu, da nije tako navijao bih za Zvezdu u fudbalu, a za Partizan u košarci.
Stexman wrote: Wed Aug 09, 2023 8:30 amPosle Lalatovica bilo ko da dodje mi ne smeta. Kad smo to progutali i jos mu na kraju klicali, sad mi je sve ravno.
Ako te jednom siluju, posle ti je svejedno, mogu da te siluju profesionalno?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Maki

Sa ovakvim veznim redom i sa Gvardiolom i Artetom zajedno ne bi imali rezultate u kontinuitetu. Trener može da podigne ekipu novim zamislima ali za kontinuitet ti treba i kvalitet. Ako se ne dovede vezni bićemo kao i prošle sezone peti sa tu i tamo nekom pobedom protiv konkurenata ali neće biti dovoljno. Nama treba vezni i tjt.
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote: Thu Aug 10, 2023 9:11 am @Maki

Sa ovakvim veznim redom i sa Gvardiolom i Artetom zajedno ne bi imali rezultate u kontinuitetu. Trener može da podigne ekipu novim zamislima ali za kontinuitet ti treba i kvalitet. Ako se ne dovede vezni bićemo kao i prošle sezone peti sa tu i tamo nekom pobedom protiv konkurenata ali neće biti dovoljno. Nama treba vezni i tjt.
Ma kakav vezni red, stoper i bek, eventualno krilo!
Kup je nas!
Maki

Post by Maki »

@Deep Purple

Što boljeg trenera dovodiš, daješ mu veći budžet i više želja ispunjavaš. I obrnuto, što je trener nebitniji, bitniji su menadžeri, predsednik, sportski direktor, navijači i ruke su potpuno vezane. Sve je to povezano.

Spram realnosti unapred odustajem od kvalitetnog trenera i gledam samo što manju štetu da donese, a Ranko je upravo takav. Bolje on nego ikone Blizanaca, koje bi na nas namakli taj zloslutni duh njihovog sveta, a mi još uvek imamo svoj svet, svoj identitet.

Da podvučem. Kada biramo upravu, igrače i trenera, treba ovakvim redom:
1. Da odiše miomirisom naše priče (Slaninar, ili bivši igrač)
2. Bez „mirisa“ (nikakve veze sa Blizancima)
3. Oni koji vonjaju na Blizance (njihovi poznati igrači ili treneri)

Ako ne možemo pod 1 i 2, onda ne moramo ni i pod 3, svakako nećemo ispasti iz lige, sve da igramo sa decom U18.
Post Reply