Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Deep Purple »

Zanimljiva glava, biće zanimljivo. Konačno da neko kaže da očekuje i priželjkuje pobedu a ne neke alibi priče.
Cane

Post by Cane »

Ne znam čoveka, kao uostalom i svi ostali ovde, ali mi ovako na prvu nekako deluje da s njim neće biti one dosadne sredine i proseka, što je iz mog ugla već pozitivno. Znači, neki osećaj mi govori da će ovaj biti, ili totalni fijasko ili da će biti bolje nego što smo navikli u poslednje vreme. Kako god, samo daj da se mrdnemo iz te dosadne i ubitačne letergije koja ovaj klub ubija već dugo i na svim poljima. Ako vidim da na tom planu pravi iskorak i napredak zaslužiće punu podršku za sve drugo. Ovako, za početak neka je dobro došao i neka što pre pokaže šta možemo očekivati, a nadajmo se dobrom. Srećno Ranko!
Turija

Post by Turija »

Prvi utisak je OK. Dalje utiske ce formirati teren.
Mozda uspe da razbudi igrace, objasni im gde su i sta se od njih ocekuje?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
jackson

Post by jackson »

Za početak čovek ima vrlo pozitivnu energiju.Srećno!
Maki

Post by Maki »

Kao i ostali forumaši, odgledavši ovu KZN, imam izuzetno lep utisak. :cheers:
U odnosu na prethodne trenere u poslednjih nekoliko godina ovo prvi put liči na nešto. Ponavljam, nije samo bitan kvalitet i rezultatski uspesi, već da se ima i ONO!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Napokon neko nasmejan u klubu :cheers:
Image
VošaNS

Post by VošaNS »

Najviše mi se svidja pozitivna energija,nadam se da nećemo gledati eksperimente sa igračima i pozicijama i dobro je :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
milancl

Post by milancl »

Baš to, pozitivna energija, i što kaže Voja neko nasmejan u klubu.

Samo još da navijači budu nasmejani posle utakmice, biće dovoljno :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
ssnigd

Post by ssnigd »

Teren je jedino merilo. Sve drugo smo vec gledali 1000 puta.

Treneru zelim dobrodoslicu i srecu u daljem radu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Боље ви да питате него да ја причам, надам се да ће те баш да видите на терену како ћемо да причамо " Позитиван, насмејан и са овом реченицом искрено позитивно одушевио, дај Боже да ће и бити тако и да ће заиста причати на терену, не очекујем ништа специјално против Напретка, 2 дана ће бити у клубу, али временом надамо се само бољем, свакако бољи утисак него Батак и његове бајке па нешто покаже на терену нешто не и својом изменом или реакцијом са клупе се попиша по свему... Видећемо
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mare_Liman wrote: Fri Aug 11, 2023 3:03 pm "Боље ви да питате него да ја причам, надам се да ће те баш да видите на терену како ћемо да причамо " Позитиван, насмејан и са овом реченицом искрено позитивно одушевио, дај Боже да ће и бити тако и да ће заиста причати на терену, не очекујем ништа специјално против Напретка, 2 дана ће бити у клубу, али временом надамо се само бољем, свакако бољи утисак него Батак и његове бајке па нешто покаже на терену нешто не и својом изменом или реакцијом са клупе се попиша по свему... Видећемо
"kao sportista i kao covek igram utakmicu da je pobedim,a ne da je ne izgubim" - ovo je ono sto nama treba, jedino ostaje jos da se pokaze na terenu. Svidja mi se to sto odmah i konkretno kaze sta ce mu trebati od igraca... pred nama je, videcemo. Sa njim nemamo sta izgubiti, ubedjen sam da ce u sledeca 2 prvenstvena meca Vosa dati bar gol vise nego u prva dva prvenstvena kola pod Batakom :mrgreen:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rekao je da mu treba neko ko ce da udari.
Sanogo, potpisuj!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote: Fri Aug 11, 2023 4:10 pm Rekao je da mu treba neko ko ce da udari.
Sanogo, potpisuj!
Mi ovde smo kao teski bolesnici koji su na aparatima, al odbijaju da umru i svaki novi trener im unese srecu u zivot, novu veru u pobedu i nadu da ce preziveti. Koliko nam malo treba :mrgreen:
Image
Maki

Post by Maki »

gospodinFKV wrote: Fri Aug 11, 2023 4:10 pm Rekao je da mu treba neko ko ce da udari.
Sanogo, potpisuj!
Da, nacrtao ga je prosto. Možda mu je imenjak malo pomogao?
Voja wrote: Fri Aug 11, 2023 4:09 pm Sa njim nemamo sta izgubiti, ubedjen sam da ce u sledeca 2 prvenstvena meca Vosa dati bar gol vise nego u prva dva prvenstvena kola pod Batakom
Trebaće nam bar dva gola više.
Uzgred, da li je neko zapazio da je Zukić dao dva gola u Evropi, a svi ostali naši timovi, zasad nula?
Marko93

Post by Marko93 »

Treba nam onda jedan cigan i jedan grobar zadnji vezni pa da udaramo i jedne i druge
Post Reply