Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Nisam mu zamerio za Bjekovića, više je bila konstatacija. Sigurno je i on sad video njegove limite...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ranko ima limite, a Marko ih nema.
- Forza Voša
Pisao sam ranije o njemu kao o pozeljnoj opciji za buduceg trenera iz cisto fudbalskih razloga a sada kada sam odslusao intervju bih jos vise voleo da ga vidim ovde.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Svaka cast, kapa dole za Vahida HalilhodzicaForza Voša wrote: ↑Wed Sep 06, 2023 12:08 pm
Pisao sam ranije o njemu kao o pozeljnoj opciji za buduceg trenera iz cisto fudbalskih razloga a sada kada sam odslusao intervju bih jos vise voleo da ga vidim ovde.

Pravi covek, i kao posten covek, uvek nailazi na probleme onih drugih. Ali, uvek ih i prevazidje znanjem, radom i postenim odnosom.
Nisam znao da je kroz toliko nevolja i trauma prosao, od gubitka majke u mladim godinama, pa nadalje.
Nije izgubljen sat vremena slusanja - naprotiv. A, pogotovo zbog poruke na kraju razgovora.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ranko Popović, prema Transfermarktu, a i intervjuima koje je dao, voli sistem 4-4-2 sa dva zadnja vezna (double 6). Tako smo igrali poslednju utakmicu, gde su Malbašić i Vukić igrali par centarfora (kasnije Boli-Malbašić, Boli-Ivanović). Probao je do sada na paru zadnjih veznih: Zukića, Milosavljevića, Busnića, Nikolića, India i Kajevića. Očigledno da je tražio još pravih defanzivnih veznih da bi mogao da uigra svoj sistem tokom pauze. Ovde bi se neki ofanzivni vezni igrači mogli naći kao višak, ili bi prešli na krilne pozicije. Najviše se pribojavam za Jovanovića, dok se ostali uklapaju. Ranko je bio i najavio da igrači treba da budu polivalentni i da ne budu zakucani samo za jednu poziciju.
-
Могли смо неку пријатељску одиграти,јел има неких најава.
Mali Jovanović se trenutno uopšte ne uklapa u taj sistem, ali ima tek 16/17 godina i ima vremena na pretek da nauči nešto povučeniji da igra nego što je do sada navikao. Uroš Nikolić ima dosta iskustva i trebao bi prvi da se adaptira, svi ostali mogu da igraju te pozicije. Ako je na nekom kome bi trebalo se slomi, to bi bio Milosavljević. Sa Zukićem I Nikolićem kao veznim, dovedenim još dva pojačanja na istim pozicijama, Jovanovićem kao projektom, Miletićem kao isto detetom kluba, ne vidim tu mnogo prostora za njega. Ima već 30 godina, makar mu dati mogućnost da pređe negde samo da bi se oslobodila plate jer teško da će moći neko obeštećenje da se uzme.
- Deep Purple
@hvylarn
Miletić je valjda prošao cigansku školu fudbala a ne našu?
Nije on naše dete.
Miletić je valjda prošao cigansku školu fudbala a ne našu?
Nije on naše dete.
Da, imaš pravo. Još 2020 je došao za omladince i uvrstio sam ga da je bio naš polaznik. No opet poenta je da imamo mlađeg igrača na kojeg se u nekom trenutku računalo kao projekcija za prvi tim. Pa se samim tim pre može profitirati od njega.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... imo/461515
Dopada mi se način na koji ovaj čovek sagledava stvari, sad samo da vidimo koliko je od toga u moći da primeni na terenu i uopšte sa ekipom. Mislim da sa dosadašnjim potezima i ovakvim stavovima zaslužuje što širu podršku, baš da bi mogao vršiti neke dubinske promene, gotovo u svesti igrača, što ni u kom slučaju nije lako.
Dopada mi se način na koji ovaj čovek sagledava stvari, sad samo da vidimo koliko je od toga u moći da primeni na terenu i uopšte sa ekipom. Mislim da sa dosadašnjim potezima i ovakvim stavovima zaslužuje što širu podršku, baš da bi mogao vršiti neke dubinske promene, gotovo u svesti igrača, što ni u kom slučaju nije lako.
- Mare_Liman
Вреди и заисте све препоруке да се прочита цео интервју...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kaze Ranko, da mu je da se dočepa jednog prelaznog roka!
Ne cekaj prijatelju prelazni rok vec odmah spisak na sto. I nek pocnu da rade jer ako budete cekali kao do sada da pocne prelazni rok pa tek onda da trazite igrace nema od toga nista.
Deluje da zna sta hoce. Pitanje je samo dali to sa ovim kadrom i moze da se izvede. Od mene ima podrsku.
Ne cekaj prijatelju prelazni rok vec odmah spisak na sto. I nek pocnu da rade jer ako budete cekali kao do sada da pocne prelazni rok pa tek onda da trazite igrace nema od toga nista.
Deluje da zna sta hoce. Pitanje je samo dali to sa ovim kadrom i moze da se izvede. Od mene ima podrsku.
+1Cane wrote: ↑Wed Sep 13, 2023 10:23 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... imo/461515
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Prelep intervju,sve lepo sagledano i objektivno rečeno vidi se da je dobar čovek.Bravo Ranko!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- slanobarac
Je l' on to malo, slučajno ili namerno, potkačio i zbiljića? Ono o obećanjima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!