Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Rabrenovi brkovi su najveci krivac za nasu neuspesnu sezonu :lol:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

ssnigd wrote:Ali najbolja izjava nad izjavama je definitivno: Kada Rabren obrije brkove i promeni imidz on ce se promeniti i kao covek, a mi cemo ga onda drugacije gledati, kao nekog ozbiljnog fudbalskog radnika. :unnormal: :rolll:
Hteo Bato da nam kaže da navijači misle da su Rabrenovi "masni" brci, pa su zato nezadovljni. Međutim, ako ih obrije, neće više imati brke da ih omasti. :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Zeljafcv wrote:
ssnigd wrote:Ali najbolja izjava nad izjavama je definitivno: Kada Rabren obrije brkove i promeni imidz on ce se promeniti i kao covek, a mi cemo ga onda drugacije gledati, kao nekog ozbiljnog fudbalskog radnika. :unnormal: :rolll:
Hteo Bato da nam kaže da navijači misle da su Rabrenovi "masni" brci, pa su zato nezadovljni. Međutim, ako ih obrije, neće više imati brke da ih omasti. :wink:
Pokusavam da se setim ali sam uveren da je ovo naj gluplji izlazak jednog predsednika u javnost koji sam procitao.Vidi se lepo koliko nam je skolovan presednik :!: :oops: :evil:
ps.Bato uzmi savetnika koji ce ti reci sta da pricas,nemoj vise da sramotis ovu nasu svetinju :!:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ili se neko igra ili nas brka Rabren ima facebook profil...a sve mi se cini da je istina :lol: :roll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Dejan

Post by Dejan »

Butorović još četiri godine na čelu Vojvodine
14. avgust 2010. | 16:27 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal, Mondo
Ratko Butorović biće na čelu Vojvodine još četiri godine. Novosađani ponosni na stabilnu finansijsku situaciju.

Ratko Butorović je uspeo da postavi jedan od najvećih srpskih klubova na zdrave noge pa ne čudi što je jednoglasno izabran za novog predsednika.

"Otvoren je spor sa Đenovom, oko Danijela Aleksića, Italijani nam duguju oko 2,2 miliona evra. Situacija je, uprkos tome, dobra, u međuvremenu smo uspeli da prodamo Dušana Tadića za 1,150,000 i Dragana Mrđu za 900,000 evra. Sve to nam je omogućilo da izmirimo obaveze prema Radnoj zajednici i igračima. Vojvodina je u sjajnoj ekonomskoj situaciji. Računajući ono što treba da dobijemo od Đenove, ne bi trebalo da imamo finansijskih briga u najmanje dve naredne godine," istakao je Butorović
ice

Post by ice »

...
Last edited by ice on Fri Oct 01, 2010 1:40 am, edited 1 time in total.
Marcello

Post by Marcello »

Ja ću prokomentarisati slikovito: :pegla:

Izvinite na glupom smajliju, ali, verodostojno odslikava moja osećanja, povodom ove ujdurme.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

nacionalni građanski:
Ovaj klub je moja velika ljubav

Članovi Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina u petak uveče, bez ikakvog pogovora, ponovo su poverenje poklonili dosadašnjem predsedniku Ratku – Bati Butoroviću. Ovo mu je treći mandat, a na čelu kluba biće i naredne četiri godine. Butorović je to zaslužio svojim radom i zalaganjem, jer, da tako nije, ne bi ni dobio mandat u kolektivu koji ima izuzetnu reputaciju i tradiciju dugu 96 godina. Predsednik je izneo svoju viziju koju su svi oduševljeno prihvatili. Podsetimo da je Bata bio i predsednik Košarkaškog kluba PAOK iz Grčke, ali i KK Radnički iz Novog Sada, kojeg je iz četvrte lige uveo u prvu.

Zamolili smo gospodina Butorovića za razgovor za NG i on je, kao i uvek, pristao bez pogovora.

– Veoma mi je drago što sam na čelu takvog kluba kao što je Vojvodina – naglasio je Butorović. – Izneo sam plan rada u narednom periodu, a između ostalog rekao sam da je Vojvodina obavezna da svake godine igra na nekom od evropskih takmičenja. Moramo da se pripremimo za obeležavanje stogodišnjice kluba, da radimo na tome da imamo što više navijača. Bilo bi nam veoma drago da sem punog severa, budu pune i tribine na zapadu i istoku. Mi imamo najbolje navijače i oni bi trebalo da prepoznaju naš evropski put. Drago nam je što smo uvideli želju gradskih i pokrajinskih struktura da rekonstruišu stadion “Karađorđe”. O tome su razgovarali i s nama. Mi ne želimo da se mešamo u projekat i prihvatamo svako idejno rešenje, a najbitnije za nas jeste da se najzad izgrade reflektori. Ne možemo da igramo na visokim temperaturama i odmah smo, u odnosu na naše konkurente, hendikepirani u svakom segmentu.

Prazne priče o ličnoj dobiti

Da li ste nekada sveli lične račune, odnosno, da li možete da kažete koliko dobijate vi?

Tu dobiti nema. Radi se samo o ličnom ulaganju i pomoći klubu. Sve ostalo su prazne priče.

Mnogo ste napravili kada je reč o infrastrukturi i omogućavanju boljih uslova za rad. Hoćete li i dalje raditi na tome?

– Stvorili smo sjajne uslove za rad svih uzrasta u našem FC “Vujadin Boškov”. Ostalo je još nešto malo da se sve to osveži.

Zbog čega ste baš toliko zagazili u fudbal?

– Čitav život sam u sportu. Bio sam predsednik Bokserskog saveza Crne Gore, potpredsednik BS Srbije i predsednik BK Vojvodina, kao i Fudbalskog kluba Sutjeska iz Nikšića. Mislim da je to na neki način jedna velika ljubav, a mnogo volim i Vojvodinu. Ta ljubav mnogo manje košta nego da sam kockar, narkoman, ili da imam bilo koji drugi porok.

Dokle želite da dogurate s Vojvodinom i da li je to moguće u ovom trenutku?

– Sa crveno-belima želim zaista mnogo da postignem. Međutim, želje su jedno, a mogućnosti nešto drugo. No, nadam se da će u ovoj sezoni pobediti kvalitet. Ako u srpskom fudbalu svi klubovi budu imali iste kriterijume, onda neka pobedi najbolji.

Da li neko ceni vaš rad i ulaganje, kao i ljudi oko vas?

– Da li neko ceni takav rad i trud, neka komentarišu drugi. Meni je najbitnije to što radim iz srca i zbog toga što volim crveno-bele.

Hapšenje – namešten scenario

Imali ste i neprijatnosti, hapsili su vas zbog navodnog podmićivanja fudbalskih sudija. Dokle je sve to stiglo?

To hapšenje nema veze s fudbalom. Ljudi koji su osmislili taj scenario jako dobro znaju zbog čega su to uradili. Hapsiti nekog zbog nekakvih, kako se navodi, tri hiljade evra, zaista je čudno, a to je i narod odmah provalio. Verovatno im je cilj bio da demonstriraju moć nad ljudima koji imaju svoje ja i ne mogu da ih kontrolišu. Osoba sam koja se isključivo bavi svojim poslom, svojom familijom i Vojvodinom. Ne mešam se u politiku jer me ne interesuje. Ne bavim se spletkarenjem. Svi moraju da shvate da je FK Vojvodina, čiji sam predsednik, institucija. Ne znam zašto oni ne poštuju nas, kad mi poštujemo sve njih.

Na kraju, kako komentarišete sve što se događalo oko Dragana Mrđe, jer u igri su bili strani klubovi, Partizan i Crvena zvezda?

Upravni odbor kluba bio je spreman da Mrđu pusti u Partizan. Ali, i sa crno-belima i sa Crvenom zvezdom smo kontaktirali i kazali im da možemo razgovarati samo ako ovaj fudbaler ne ode u inostranstvo. U utorak uveče, pred susret naše reprezentacije i Grčke, pojavio se švajcarski Sion. Predstavnici tog kluba su u Kovilovu, gde su bili smešteni naši reprezentativci, bez našeg znanja razgovarali s Mrđom. On je pristao na njihove uslove i mi smo morali da ispoštujemo njegovu volju jer je imao ugovor s nama na još samo četiri meseca. U klubu smo očekivali najavljene predstavnike Olimpijakosa, Kijeva i Rapida, a sve se završilo tako kako se završilo – rekao je na kraju razgovora Ratko Butorović.
DUB

Post by DUB »

:lol: :lol: :lol:
Пун град хришћана и добрих самарићана...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Hapsiti nekog zbog nekakvih, tri hiljade evra...
Jel mu to sujeta povređena, da bi se on sa takvim sitnišem zezao?
Io odio Belgrado
:)

Post by :) »

a ovo?

Da li ste nekada sveli lične račune, odnosno, da li možete da kažete koliko dobijate vi?

– Tu dobiti nema. Radi se samo o ličnom ulaganju i pomoći klubu. Sve ostalo su prazne priče.

:roll: :lol:
ice

Post by ice »

...
Last edited by ice on Fri Oct 01, 2010 1:39 am, edited 1 time in total.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Žurnal:
Војводина ће измирити дугове

У Војводини не оспоравају право Бањалучана да траже оно што им припада као обештећење за Немању Билбију:

– Тај проблем настао је као последица оног за шта смо ми остали ускраћени у трансферу Данијела Алексића у Ђенову. Ту нам је изостао планирани приход и због тога дугујемо Борцу и тројици бивших тренера Драгославу Степановићу, Бранку Бабићу и Милану Ђуричићу – каже Радисав Рабреновић, генрални секретар Новосађана.

Очекујући да ће они којима се дугује имати разумевања и још мало стрпљења, Рабреновић помиње нове моменте у спору са Ђеновом:

– ФИФА је од Војводине и Ђенове затражила да се до 23. августа изјаснимо да ли има нових детаља. Будући да је јасно да их нема, очекујем да ће у року од 30 дана бити донета коначна одлука. Разуме се, у нашу корист, што значи да ћемо ускоро бити у ситуацији да измиримо обавезе према Борцу за Билбију.

Што се тиче бивших тренера, њима ће део дуга Војводина уплатити у току ове седмице:

– Остатак ће добити кад савез уплати дуг. Времена нису лака, пара нико нема, тако да се, ма колико да је неутешно, мора уважити та околност.

Zanimljivo je i šta veli Adžić za Mondo (Doduše u textu sa veoma smešnim naslovom: "Ako bude regularno - bićemo prvi", uz veoma jasnu pretpostavku gotovo svih Bg medija da bi trebalo da ga nasledi Vladimir Matijašević):
Operativac crveno-belih otkrio je i na koji način je Zvezda planirala da dovede Dragana Mrđu.

"Dali smo Vojvodini zvaničnu ponudu, koja je za oko 20 odsto bila bolja od Partizanove. Zvezda nije imala para, ali ja sam postigao dogovor sa jednim nemačkim klubom da nam pozajmi novac, da kupimo Mrđu, koji bi odigrao jednu-dve sezone u Zvezdi i potom otišao u Bundesligu. Ali, on i Vojvodina su prihvatili ponudu Siona".
Владика
Administrator

Post by Владика »

Dzony

Post by Dzony »

Ko sedi u upravi kluba,a da je u politici preciznije na vlasti?Pogledajte samo kako su nam konkurenti povlasceni, bukvalno moze se reci da su drzavni projekt!

:idea: Kad cemo uzeti titulu?Kad ce se ponovo igrati dobar fudbal u Srbiji?
Kad bude,
Zakon o sportu :arrow: privatizacija klubova :arrow: priliv svezeg kapitala :arrow: Vojvodina sampion!
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
Post Reply