Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
TomaNS

Post by TomaNS »

http://www.youtube.com/watch?v=d-z2jtUS ... ded#at=321

Ludi Arapi najavljuju stadione za SP...
car jovan

Post by car jovan »

Можете да је мрзите колико год хоћете Барселона је показала да је убедљиво најбоља екипа на свету.Овако разбити Манчестер не можа свако.И могу рећи слободно да је резултат мали кад се све сабере.
igoork

Post by igoork »

Zvanicna statistika:

1 sut u okvir gola Barse za 90min i to je bio gol.

Svaka rec je suvisna, imamo privilegiju da gledamo najbolju ekipu na svetu svih vremena. :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nije losa ova Barsa, jos malo pa ko Vosa... :wink:
limanfkv

Post by limanfkv »

Pogledajte samo koliko igraca iz ovog tima je proslo omladinsku skolu Barselone.
0.0625
ice

Post by ice »

car jovan wrote:Можете да је мрзите колико год хоћете Барселона је показала да је убедљиво најбоља екипа на свету.Овако разбити Манчестер не можа свако.И могу рећи слободно да је резултат мали кад се све сабере.
Ali da igra u jelen superligi mogla bi samo da sanja prvo mesto. :lol:

Zaista je milina gledati igrače Barse kako vezu po terenu, ova utakmica je posebno bila dobra jer je odigrana i u izuzetno visokom tempu.Oduvek mi se sviđala Barsa i drago mi je da su pobedili, u svakom slučaju ovo je trijumf onog pravog fudbala koji polako nestaje.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
car jovan

Post by car jovan »

limanfkv wrote:Pogledajte samo koliko igraca iz ovog tima je proslo omladinsku skolu Barselone.
Због тога и волим Барсу.Бити најбољи на свету и имати у првој постави 6-7 играча из сопственог погона,је само резултат фантастичног рада омладинске школе.А и Меси је дете Барселоне иако је Аргентинац.А највише мрзим клубове типа Реал,Манчестер сити,Интер,Челзи.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Vidim da niko nije prokomentarisao, a ima nekakve veze sa nedavno odigranom utakmicom finala Kupa.

U subotu sam posmatrao meč play-off finala Lige2, za ulazak u Ligu1, kod Engleza: Stevenage 1 - 0 Torquay.

UTAKMICA JE KASNILA 15-20 MINUTA, DOK NAVIJAČI NISU UŠLI NA TRIBINE!!!

Toliko o, gotovo, jedinom argumentu "onog" kluba, kako toga nema na drugim terenima! Kad je dozvoljeno u jednoj Engleskoj, gde se zna šta je fudbal i koliko se pravila poštuju do tančina...Ali se takođe zna da se fudbal igra zbog publike, jer su oni, kao kupci, UVEK U PRAVU!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Kad vec Grof spomene,i ja sam gledao tu utakmicu.

Ono sto bih ja dodao za taj duel je to da mi je ta utakmica bila gledljivija i kvalitetnija od vecine nasih.

Posle toga covek mora da se zapita gde je nama mesto u evropskom fudbalu ...
kowalski

Post by kowalski »

Ne znam da li je ovo pravo mesto, ali mlada BiH je pobedila San Marino 3:0, a sve golove dadose Bilbija (1) i Stevanovic (2) :)
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

kowalski wrote:Ne znam da li je ovo pravo mesto, ali mlada BiH je pobedila San Marino 3:0, a sve golove dadose Bilbija (1) i Stevanovic (2) :)
U isto vreme postavismo iste stvari na različitim mestima :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
newnowapv

Post by newnowapv »

ljudi, pogledajte ovo... ahahahaha, ne mogu da verujem koja sprdnja...

http://www.sportal.rs/news.php?id=52116
severozapad

Post by severozapad »

Jeste smejiruja ali ako pogledaš da i mi imamo jednu od najjačih odbrana u Evropi, vidiš kako je naša liga u suštini dobra :)

Zzm se, samo da ne bude zabune, za mene su naši momci kraljevi i neću zaboraviti Trajkov dečji glas kad smo dobili prvenstvenu utakmicu protiv nkp - Je l sam Vam rekao da ih dobijamo? Je l sam Vam rekao? :) :D Hvala momci..
newnowapv

Post by newnowapv »

severozapad wrote:Jeste smejiruja ali ako pogledaš da i mi imamo jednu od najjačih odbrana u Evropi, vidiš kako je naša liga u suštini dobra :)

Zzm se, samo da ne bude zabune, za mene su naši momci kraljevi i neću zaboraviti Trajkov dečji glas kad smo dobili prvenstvenu utakmicu protiv nkp - Je l sam Vam rekao da ih dobijamo? Je l sam Vam rekao? :) :D Hvala momci..
Ma mrtva trka izmedju nase TSL i Primere :lol:

A za to drugo, nego sta nego su kraljevi!
Milan

Post by Milan »

Trovali saigrače zbog nameštanja!
Izvor: B92

Pet godina nakon ‘Kalčopolija’ novi skandal sa nameštanjem mečeva uzdrmao je italijanski fudbal.

Igračima Kremonezea pronađeni su sedativi u krvi, Đuzepe Sinjori uplatio je 150.00 evra na tačan rezultat meča Inter – Leče (1:0).

Pored Sinjorija, koji je uhapšen u sredu i nalazi se u kućnom pritvoru, još sedam igrača je osumnjičeno za nameštanje mečeva.

Kristijano Doni, igrač Atalante je pod istragom, Vićenco Someze, igrač Askolija je u kućnom pritvoru, njegov saigrač Vitorio Miolući je takođe pod istragom, kao i fudbaler Koma Mauro Brešan i nekadašnji fudbaler Stefano Betarini. U zatvoru su igrač Beneventa Marko Paoloni i Antonio Belavista bivši fudbaler.

Sinjori je jedan od 28 osoba uhapšenih. Jedan od najboljih napadača Italije u poslednjih 20 godina je označen kao šef kriminalne grupe koja je sve organizovala. Policijska operacija je počela u Kremoni, a hapšenja su vršena širom Italije.

Osim duela Inter – Leče sumnja se da je namešteno još pet mečeva Serije B i čak 12 Serije C. Plasman u seriju A izborile su ekipe Atalante i Sijene, ali je taj plasman pod znakom pitanja jer su i oni umešani u ovaj skandal. Ista situacija je i sa ekipom iz Serije C Beneventom. Najviše je nameštala ekipa Kremonezea, čak četiri meča, policija nije javno otkrila i koji igrači ovog kluba su bili umešani, ali se zna da su radili za mafiju i drogirali saigrače koji nisu imali pojma o nameštanju.

Šestorici igrača ovog kluba su u krvi pronađeni sedativi i anti-depresivi kojima su ih trovali saigrači.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply