Liga Evrope - sezona 2016/17
Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h
Jedna od dve ubedljivo najvaznije utakmice ove sezone. Nismo jos zapravo ni svesni koliko bi znacio uspeh ovde i prolazak u grupe. Samo pamet u glavu, da odigramo cvrsto i hrabro, i prolazak je itekako moguc. Igraj Voso, svi smo uz tebe!!!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Некако ми се чини да је наша највећа предност форма целог тима, која је на врхунцу...и да остане тако бар још 2 недеље, укључујући и вечерас.
АЗ још увек није у жељеној форми, а немају неке врхунске и искусне играче па не могу да нас добију на искуство и рутину. Верујем да нам то повећава шансе да их некако прођемо, али требаће нам и доста среће, а ту се највише уздам у Лалата. 

Боље да људи на Северу буду само навијачи Војводине.Del_Boske wrote:Боље је да људи седе на боковима севера него да зврји празан.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- naseljekolumbija
Да ли неко има карту вишка за исток? Јавите се поруком
Ako neko slucajno ima kartu viska za istok nek mi se javi u inboks 

Polako počinje u stomaku... ono... da kuva...
VOŠA ZAUVEK !!!
I meni sad dal je od lubenice ili ne znam 

'Ajde, svi po jedan "bensić" i polako...mada, mene slabo "radi" 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
IMAM KARTU ZA ZAPAD VIŠKA AKO NEKOME TREBA JAVITE SE
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
+1Radoye wrote:Jedna od dve ubedljivo najvaznije utakmice ove sezone. Nismo jos zapravo ni svesni koliko bi znacio uspeh ovde i prolazak u grupe. Samo pamet u glavu, da odigramo cvrsto i hrabro, i prolazak je itekako moguc. Igraj Voso, svi smo uz tebe!!!
Pocelo odbrojavanje - jos samo 3 sata.
Srecno nasim momcima i Strucnom stabu.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Ufff
Slaninari, srecno nam bilo! Da se radujemo veceras!
Gazi Voso!!!
Slaninari, srecno nam bilo! Da se radujemo veceras!

Gazi Voso!!!
Jos bolje je da ljudi koji dodju na sever i sede na bokovima nose Vosina obelezja.Passion wrote:Боље да људи на Северу буду само навијачи Војводине.Del_Boske wrote:Боље је да људи седе на боковима севера него да зврји празан.
Inace nije tema, ali me vec neko vreme kopka jedna ideja u vezi sezonskih karata - ja bih to ovako nekako uredio:
1. regularna sezonska karta, numerisana, garantuje tvoje mesto na svakoj utakmici, uvek isto (po slobodnom izboru - ono koji sektor, koji red, ako ima slobodno - ko pre devojci njegova devojka). Takodje, nosilac ovakve sezonske bi automatski stekao i zvanje clana kluba uz sve sto ide sa tim, preduslov za clanstvo bi bilo posedovanje sezonske. Puna cena sezonske karte.
2. kartica "prijatelj kluba" - kosta koliko upad za 1-2 tekme, a nosiocu omogucuje besplatno podizanje redovne ulaznice na blagajni za sve domace utakmice (dok god karata ima, ako nisu rasprodate), uz uslov da mora da nosi neko obelezje kluba - dres, sal, majicu, duks, kapu, zastavu... Znaci uz ovakvu kartu prakticno bi obelezje kluba postalo ulaznica, pa kome su redovne sezonske skupe a navija za Vosu opet ima prilike da gleda uzivo utakmice. Posto ne verujem da ce se cigani i grobari masovno oblaciti u pola belo pola crveno, mislim da bi ovo bilo dobro resenje za ovakve utakmice gde se ocekuje navala na stadion da se obezbedimo da vecina budu nasi. Onda cene karata u redovnoj prodaji mogu da se zacepe i na 5000 din ako treba.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Imam kartu za zapad viska!
Treba krenuti otvoreno i u nadigravanje,bez onog nadaleko poznatog srpskog taktiziranja u fudbalu. AZ je takva ekipa da nama svaki rezultat sem poraza od dva i vise razlike daje sanse i u revansu. Ukoliko i primimo gol,dva,ne smemo doziveti ono standardno utisavanje tribina i predaju igraca vec uz huk sa tribina navaliti jos vise. Pre pocetka meca,igramo 11 na 11 i sanse su nam 50:50 za prolaz. Posle prvog meca ce se taj procenat promeniti,nadam se u nasu korist. SRECNO NAM VECERAS,svima koji su na terenu i stadionu 

- vosa do groba
Ima li neki link za nas iz inostranstva?
Mars iz kluba ciganski olosi !!!