Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Badaboom

Re: Prvi tim

Post by Badaboom »

gospodinFKV wrote: Fri Dec 06, 2024 1:29 pm Zato sto su to ljudi koji su tu poslom, ne iz ljubavi. Pitanja koja bismo mi postavili na konferencijama nisu pitanja koja ce postaviti neko ko je tu dosao da ispuni normu.
Kad smo kod ovoga,mozda je glupo pitanje,i mozda se ova ideja vec potegla na forumu...

Da li bi bilo moguce da neko od nas sa foruma prisustvuje tim konferencijama za stampu kao predstavnik foruma ili navijaca ili tako nesto,ne mora to da bude uvek,ali jednom ili dva puta mesecno,eto na primer kad igramo na karadjordju.

Mislim da ne bi bilo lose da se cuje i nas glas,i da i mi kao navijaci dobijemo odgovore na neke pitanja i neke stvari koje i nas interesuju.
hvylarn

Post by hvylarn »

Može se poslati upit na mail. Inače samo mediji/novinari imaju mogućnost traženja akreditacija, gde se šalju zahtevi pred svaki meč sa zvaničnim memorandumom firme sa podacima zaposlenih.
Stexman

Post by Stexman »

Kakva je razlika izmedju Mocart portala i nas? U smislu internet portala? Nikakva, pa ako oni mogu da dobiju akreditaciju mozemo i mi.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote: Sat Dec 07, 2024 9:17 pm Kakva je razlika izmedju Mocart portala i nas? U smislu internet portala? Nikakva, pa ako oni mogu da dobiju akreditaciju mozemo i mi.
Mislim da forum i sajt nisu zvanicno registrovani kao medij u Srbiji, jer bi to povlacilo sa sobom i odredjene zakonske obaveze (a i moguce konsekvense)...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Badaboom wrote: Fri Dec 06, 2024 9:40 pm
gospodinFKV wrote: Fri Dec 06, 2024 1:29 pm Zato sto su to ljudi koji su tu poslom, ne iz ljubavi. Pitanja koja bismo mi postavili na konferencijama nisu pitanja koja ce postaviti neko ko je tu dosao da ispuni normu.
Kad smo kod ovoga,mozda je glupo pitanje,i mozda se ova ideja vec potegla na forumu...

Da li bi bilo moguce da neko od nas sa foruma prisustvuje tim konferencijama za stampu kao predstavnik foruma ili navijaca ili tako nesto,ne mora to da bude uvek,ali jednom ili dva puta mesecno,eto na primer kad igramo na karadjordju.

Mislim da ne bi bilo lose da se cuje i nas glas,i da i mi kao navijaci dobijemo odgovore na neke pitanja i neke stvari koje i nas interesuju.
Потегло се питање неколико пута, најреалнија идеја је да се проследе питања некоме од акредитованих новинара да их упуте тамо.
Можда би и могло да се изведе ако има новинара вољног за то и да се створи концензус о два-три питања која би се проследила, верујем да ниједан новинар не би хтео да му се неко много меша у посао.
Rakovac

Post by Rakovac »

Mislim da je sjajna ideja da neki novinar na svakoj konferenciji za novinare pre utakmice postavi makar jedno "naše" pitanje. To bi i oplemenilo postojeće konferencije za novinare a mislim da bi oni koji ispred našeg kluba učestvuju na konferenciji sa uvažavanjem odgovarali na to pitanje(pitanja). Mogao bi postojati i jedan topik na kome bi mi postavljali pitanja a moderatori bi od postojećih pitanja odabrali pitanje(pitanja) koje bi prosledili nekom novinaru. A možemo srediti i to da pitanje što bi možda bilo i bolje, već u startu bude kod onog ko vodi konferenciju, nije problem. To bi možda bilo i bolje jer bi dalo više vremena onom ko odgovara na pitanja da spremi odgovor.
Turija

Post by Turija »

Ideja je okej, ali mi se cini nerealnom i sta bi dobili sa odgovorima na konferenciji? Koliko bi odgovori bili iskreni i na nesto uticali?

Mnogo je znacajnije da one provejavaju u medijima, u tekstovima na portalima i komentarima tamo. Mnogo je siri auditorijum i znacajniji uticaj, nego sa pitanjem na jednoj konferenciji ( cista ,,konfekcijska" obaveza kluba kod nas), kojoj malo ko pridaje vaznosti i ode u zaborav - vec sutra.
Nece biti stete da se pokusa, a kakva ce biti korist, nisam neki optimista? Prvo, tesko je to izvesti, a drugo odgovori bi bili tipski, sa izlizanim floskulama. Bez otvorene diskusije na konferenciji, slaba vajda.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

To otvara pandorinu kutiju pitanja koje uprava ne zeli.
Iskrena i beskompromisna ljubav prema Vojvodini nije na ceni u klubu, sto se ogleda u izboru predsednika i trenera.
VošaNS

Post by VošaNS »

Pre svega izvinjenje Slanobarcu i svima koji nemaju instagram.
Baš mi je drago da se Aleksa polako vraća u trenažni proces i sve više napreduje. Od njegove povrede sve je krenulo na gore i nadam se da ćemo se njegovim povratkom na teren konsolidovati u napadu. Depua vratite odakle ste ga i doveli.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Moze mali Andrija Maksimovic u prvi tim, moze u repku, moze liga sampiona... Milanu sad ulazi klinac u Ls sa 16 godina u spic. Zasto to Borovina jos uvek nije dobio sansu kao najbolji napadac svog godista i dokazan u mladjim ligama? Ne mislim da treba da ima 90 minuta, ali makar neka sansa...

P.S. hvala Abrahamu
slanobarac

Post by slanobarac »

VošaNS wrote: Mon Dec 09, 2024 9:35 pm Pre svega izvinjenje Slanobarcu i svima koji nemaju instagram.
Nema potrebe, hvala na upućenom izvinjenju. :cheers:
Zbog vas sam instalirao i Instagram. :D
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

:cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mare_Liman wrote: Thu Dec 12, 2024 3:33 pm ...
Bravo za sve, bre!

Konačno nešto lepo iz našeg kluba i konačno da se vide nasmejane face naših vedeta. Prvi put vidim iskren i neiskvaren osmeh na licima nekolicine igrača i ne mogu da ne priznam da me to čini srećnim. Ovako se dobija poverenje. Predstavljate CEO naš grad i okolinu i vreme je bilo da pokažete da to i možete, na adekvatan način.

Bravo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Cane

Post by Cane »

Zaista lepa i humana akcija. Svaka čast za to.
Duplof

Post by Duplof »

Konačno da se napiše i poneko "bravo" na ovom forumu, posle dosta vremena! Za ovu akciju svaka čast, neka postane lepa tradicija! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply