Transferi
A, možda je usput, s nekim klubom već potpisao Ugovor (bez probe).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Sa RF-foruma...
Sada da li ce on moci da zameni Davida ili Franca...cisto sumljam
Mada pitanje je i da li ce u opste uspeti da ga dovedu!?
Veoma sam razocaran odnosom ljudi iz kluba u toku prelaznog roka!
Kiza preporuci verovatno dobrog napadaca, a oni mora da su toliko bili uverljivi prilikom kontakta da on nije ni dosao na probu!
Jako me zanima kakve kvalitet treba da poseduje neki stranac da bi uspeo da prodje probu u Vosi
Koliko je njih samo pokusavalo...Marangon je bio na sirem spisku mlade reprezentacije Brazila, procenili su da je dobar tehnicar, ali se lose snalazi u igri
Da mozda nisu ocekivali da ce odmah biti novi Ronaldinjo?
Da li je bilo potrebno da Sarac odigra zvanicnu utakmicu da bi videli da nije nikakav igrac? Sto je svaki malo upuceniji navijac vec znao...
Epizoda talentovanog Marija Đurovskog u Bežaniji okončana je neslavno, sukobom sa trenerom, upravom i suspenzijom.
Iako još ranije povezivan sa redovima crvene zvezde, nije isključeno da Đurovski umesto na marakani, završi u redovima Novosađana...
Quote:
Pitanje je, međutim, hoće li uprava Vojvodine moći da ispoštuje veoma visoke finansijske zahteve mladog igrača, koji bi svakako bio veliko pojačanje.
Osim šampiona, gde je problem što Đurovski nikako ne bi imao zagarantovano mesto u prvih 11, pa je uključena i opcija pozajmice nekom drugom timu, i Vojvodine, u trku se uključio i jedan austrijski prvoligaš.
Sada da li ce on moci da zameni Davida ili Franca...cisto sumljam

Kiza preporuci verovatno dobrog napadaca, a oni mora da su toliko bili uverljivi prilikom kontakta da on nije ni dosao na probu!
Jako me zanima kakve kvalitet treba da poseduje neki stranac da bi uspeo da prodje probu u Vosi

Da li je bilo potrebno da Sarac odigra zvanicnu utakmicu da bi videli da nije nikakav igrac? Sto je svaki malo upuceniji navijac vec znao...
[quote="Dejan"]Sa RF-foruma...
[quote]Epizoda talentovanog Marija Đurovskog u Bežaniji okončana je neslavno, sukobom sa trenerom, upravom i suspenzijom.
Iako još ranije povezivan sa redovima crvene zvezde, nije isključeno da Đurovski umesto na marakani, završi u redovima Novosađana...
Quote:
Pitanje je, međutim, hoće li uprava Vojvodine moći da ispoštuje veoma visoke finansijske zahteve mladog igrača, koji bi svakako bio veliko pojačanje.
Osim šampiona, gde je problem što Đurovski nikako ne bi imao zagarantovano mesto u prvih 11, pa je uključena i opcija pozajmice nekom drugom timu, i Vojvodine, u trku se uključio i jedan austrijski prvoligaš.[/quote]
[/quote]
upravo tako. cela ona prica basta,marinkovic,avioni,kamioni... i na kraju cvrc milojka. neka me neko ispravi ali protiv partizana ni jedan od igraca dovedenih iz apatina nije bio ni na klupi!? samo njih spminjem jer po meni lerinc,drakula i sarulja nisu pojacanja vec jako,jako istroseni igraci.
davidov je otisao, nisam ga bas simpatisao i nadao sam se,logicno, dovodjenjem jos boljeg igraca na tu poziciju. medjutim k...c. sve sam vise ubedjen da je prelazni rok odradjen haoticno,neplanski.v steta, jer je kostur tima zadrzan i mogli smo biti jos bolji nego prosle godine.
djurovski....? pa ne moze biti gori od lerinca ili drakule to je sigurno
[quote]Epizoda talentovanog Marija Đurovskog u Bežaniji okončana je neslavno, sukobom sa trenerom, upravom i suspenzijom.
Quote:
Osim šampiona, gde je problem što Đurovski nikako ne bi imao zagarantovano mesto u prvih 11, pa je uključena i opcija pozajmice nekom drugom timu, i Vojvodine, u trku se uključio i jedan austrijski prvoligaš.[/quote]
[/quote]
upravo tako. cela ona prica basta,marinkovic,avioni,kamioni... i na kraju cvrc milojka. neka me neko ispravi ali protiv partizana ni jedan od igraca dovedenih iz apatina nije bio ni na klupi!? samo njih spminjem jer po meni lerinc,drakula i sarulja nisu pojacanja vec jako,jako istroseni igraci.
davidov je otisao, nisam ga bas simpatisao i nadao sam se,logicno, dovodjenjem jos boljeg igraca na tu poziciju. medjutim k...c. sve sam vise ubedjen da je prelazni rok odradjen haoticno,neplanski.v steta, jer je kostur tima zadrzan i mogli smo biti jos bolji nego prosle godine.
djurovski....? pa ne moze biti gori od lerinca ili drakule to je sigurno
...ti si nasa prva ljubav...
-
Prvi put čujem, ali ne znam šta da kažem.Verovatno je bolje nego da sedi kod nas na tribini.Voja wrote:Veoma je zanimljivo kako vam je svima promaklo da je moj imenjak pozajmljen CSKu iz Celareva na 6 meseci mislim!!!!
Ubiparip je mlad igrač, pa neka se kali kroz utakmice.U Čačku nije dobio šansu.Imenjak ti je brz, ali mi se čini da treba da ojača duel igru.U drugačijoj koncepciji možda bi mogao i u Voši (kad Despot ode).
Ne znam samo zašto Voša pravi razliku između svoje dece?Za malo njih je majka (Tadić, Aleksić, Mir Milutinović), dok je mnogima maćeha (Pavlović, Ubiparip, Medojević , Brkić, Smiljanić, pa možda i Mitošević), čak i u situacijama kad ima razloga da da šansu svim prvotimcima sa prijavljene liste.
Last edited by Turija on Wed Aug 22, 2007 2:00 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mitošević je '91 godište i po mom skromnom mišljenju takvi igrači se rađaju jednom u 100 godina. Kladim se da bi dečko i sada odigrao za klasu bolje od Lerinca i polovine današnjih prvotimaca. Pa Runi je sa 16-17 godina uveliko igrao za reprezentaciju na EP, Oven takođe na SP '98. , Tores ne znam da li je imao 17 kad je debitovao za Atletiko, Pele je u sličnim godinama pravio čuda na terenu...
Ko zna, možda je ove sezone ipak rano za njega i Medojevića da budu u prvom timu, ali sledeće bi se na njih moralo najozbiljnije računati. Bojim se samo da ljudi u klubu nisu svesni kvaliteta ove, po svemu, zlatne generacije.
Ko zna, možda je ove sezone ipak rano za njega i Medojevića da budu u prvom timu, ali sledeće bi se na njih moralo najozbiljnije računati. Bojim se samo da ljudi u klubu nisu svesni kvaliteta ove, po svemu, zlatne generacije.
Reci slobodno o kome se radi. Da nije Ognjen Krasić?Voja wrote:Turija,secas li se za kog sam ti igraca govorio da se uvek provlaci kroz prvi tim,a svi cute,nikome ne smeta,a on ne pokazuje nista.... e njega bih ja na kaljenje....