Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Bilo bi jako dobro kada bi omladinci kada smo domaćini igrali svoje utakmice na Karađorđu. Ali da prvi tim igra u gostima.Otvoriti samo zapadnu tribinu kao na treningu pred finale kupa.
Milina je gledati našu ekipu da bude prva, da gazi. Bolje bi upoznali naše omladince koji kucaju na vrata prvog tima. A oni bi se navikavali na ambijent Karađorđa. Sigurno bi više gledalaca došlo nego u Veterniku-dosta više. Mislim da bi ponovo trebali uvesti kup za omladince. Živeli!
Milina je gledati našu ekipu da bude prva, da gazi. Bolje bi upoznali naše omladince koji kucaju na vrata prvog tima. A oni bi se navikavali na ambijent Karađorđa. Sigurno bi više gledalaca došlo nego u Veterniku-dosta više. Mislim da bi ponovo trebali uvesti kup za omladince. Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
Nije taj Veternik bas toliko daleko.
A videli smo ove godine koliko propadne teren kad se na njemu konstantno igra, kad je i Donji Srem igrao na Karadjordju.
A videli smo ove godine koliko propadne teren kad se na njemu konstantno igra, kad je i Donji Srem igrao na Karadjordju.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mislim da se prigradski sremci iz recimo Beocina, Ledinaca ili Bocki ne bi bas slozili da Veternik nije tako daleko. 
Ali da, trava jeste problem. Mozda bi idealno resenje bilo da jednom mesecno igraju na Karadjordju, i da se gleda da to budu neke ozbiljnije utakmice.

Ali da, trava jeste problem. Mozda bi idealno resenje bilo da jednom mesecno igraju na Karadjordju, i da se gleda da to budu neke ozbiljnije utakmice.
Omladinci odbranili titulu, Banat pao 5:0
http://www.fkvojvodina.rs/2013/06/omlad ... ampionima/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkvojvodina.rs/2013/06/omlad ... ampionima/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tony Starks
Bravo momci! 

- Grof Žekula
- Administrator
Čestitke Omladincima na odbranjenoj tituli !!!the Gari wrote:Omladinci odbranili titulu, Banat pao 5:0![]()
Još jedna potvrda kvaliteta naših momaka i njihovih trenera.Druga, uzastopna, Titula najboljih u svom uzrastu, čisto da ne padne ni gram sumnje u nekakvu sportsku sreću.
Čestitke svima u Omladinskom pogonu FK Vojvodine.
Živeli
Čestitke svima u Omladinskom pogonu FK Vojvodine.
Živeli

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cestitka omladincima!
Pitanje za Grbu kako ti se cini Babic i ko je
Grgic? Ostale znam veoma dobro.
Pitanje za Grbu kako ti se cini Babic i ko je
Grgic? Ostale znam veoma dobro.
ПУШТАМ КИШУ!
Čestitke mladim lavovima na odbranjenoj tituli! 

Moram da priznam da nijednom nisam gledao Babica, ali sam cuo dosta toga lepog o njemu. Luka Grgic je momak iz mladjih omladinaca, koji se takmice u kvalitetnoj ligi Vojvodine.Nikola wrote:Pitanje za Grbu kako ti se cini Babic i ko je
Grgic?
Svaka čast, deco! Umesto da se vi ugledate na starije, trebali bi oni na vas 

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Kratko i jasno!budababa wrote:Svaka čast, deco! Umesto da se vi ugledate na starije, trebali bi oni na vas
POŠTO OBRAZ ???!!!