Maslaceve reci su nas spustile samo tako na zemlju. Dovode se igraci iz druge lige Crne Gore, a nasa deca teraju. Ali boze moj, niko sem Vukovica nije hteo da preuzme klub, moralo se.
Ja se secam da je i na poslednjoj skustini kluba, gde smo pozvani da branimo klub svim silama, jedan skupstinar iz redova navijaca (opasnih navijaca...) na spominjanje Scepanovica ustao i rekao nesto tipa : "Ko je doveo Zoku? Mi smo ga doveli bre, sta pricas..."
A i Zokini ugovori nam bude lepe uspomene. Potom za vreme tog Zoke, Vukovic pokrade klub za 750 hiljada evra, a isti ti navijaci Vukovica dovedu na celo kluba godinu dana kasnije. Milina jedna
Nazalost se slazem sa Turijom. Ceo zivot sam se gadio kada mi ljudi kazu da nece vise na tekme, kao da su iz fazona isli. Dosta im je da gledaju tu tugu... A ozbiljno se razmisljam da li cu biti jedan od tih na jesen, ako ne vec tokom ovog leta. I celu prethodnu sezonu sam isao iz neke navike i gotovo bez ikakve emocije za rezultat, ali ovi ce ogaditi sve sto je ostalo da se ogadi.
Vukovic ce zaisa uraditi ozbiljan korak u srozavanju ovog kluba, koji je i sada na najnizim granama.