Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ogi
Administrator

Post by ogi »

ice wrote:Au kako se ta suma postepeno smanjuje, čudo jedno.Sada je samo 1,5 milion, pa koga oni zajebavaju? :roll:
A bilo je dva miliona....

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 16466.html
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ogi wrote:A bilo je dva miliona....
Bilo je i dva ipo...
budababa

Post by budababa »

Taman da nas zavlače još jedno godinu dana, i nema duga :lol:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Somborac

Post by Somborac »

Predlazem da oprostimo dug Djenovi, kada smo to mogli svojevremeno CSK-a za Krasica :)
poslati ridjog i brku u italiju :)

Vosa je imala prava na 30 posto od Krasicevog narednog transfera, tek se danas vidi koliko su uspele stetocine da ojade Vosu!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

ice wrote:Au kako se ta suma postepeno smanjuje, čudo jedno.Sada je samo 1,5 milion, pa koga oni zajebavaju? :roll:

Nije "samo" nego još 1,5 milion...Tj toliko su JOŠ dužni!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grof Žekula wrote:Nije "samo" nego još 1,5 milion...Tj toliko su JOŠ dužni!
Znaci, 1 milion su vec uplatili?
budababa

Post by budababa »

Žurnal wrote:Буторовић: Нећу купити Војводину

Све је у Војводини на месту: успешна јесен, добар тим, исто такав тренер…

Кад је тако, онда и председник оправдано цвркуће од среће.

– Иако жалим због изгубљених бодова на домаћем терену, што би, да се то није догодило, нашу јесен учинило још лепшом, ипак сам задовољан. Трећи смо на табели и полуфиналисти смо Купа. Значи, Европа је на видику. Све то смо успели и још афирмисали младе играче – каже Ратко Буторовић.

Све сте, кажу, у Војводини довели под конац због приватизације. Као, није далеко дан када ћете постати власник сређене Војводине?

– Овај клуб много волим, али немам намеру да га купим. Уопште не размишљам у том правцу. Е сад, да ли ћу остати председник? Ко зна? Можда нови власник буде то тражио од мене.

Сви кукају да немају пара. Како је у Војводини?

– Кад би нам сви исплатили оно што нам дугују, ситуација би била феноменална. И овако се не жалимо. Играчима и запосленима дугујемо само децембарску плату, али и то ће ускоро бити у реду. Подсећам да сам долазећи на место председника наследио минус од 2,5 милиона евра.

Речено је да куповина појачања у овом прелазном року зависи од продаје играча?

– Нема потребе да будемо нервозни. Прошлог лета урађен је одличан посао и покривени смо на свим позицијама. Ако оде Бркић, ту је да га замени Кесић. Ако бисмо продали Вулићевића, имамо Смиљанића. На позицији левог бека не видим да у Србији има много бољих од наших Павловића и Несторовића.

Остајете при ставу да представници Војводине више не учествују у раду Заједнице?

– Тако је клуб одлучио. Нећемо да делимо одговорност за нелегитимне потезе.

Какво је мишљење Војводине о суђењу?

– Немамо ниједну примедбу. Наш је став да би бригу о такмичењу и рад судијске организације требало вратити под окриље ФС Србије.

Никад не пропуштате да похвалите навијаче Војводине?

– Не да заслужују да их хвалимо, него смо поносни на њих. Одани су клубу и у тој безграничној љубави немају интересе. Нико нема такве навијаче.

Догодио се, ипак, инцидент у Кули?

– То је био изузетак, а не правило. Десило се да је неко бацио петарду на терен и то је предимензионирано. На другим стадионима догађају се много горе ствари, без последица. На захтев судије и делегата, наши навијачи су у миру напустили трибине стадиона у Кули.

Ко ће бити шампион Србије?

– Неко од три првопласиране екипе на крају јесени. Волео бих да то буде Војводина – закључио је са оптимизмом Ратко Буторовић, председник новосадског суперлигаша.
budababa

Post by budababa »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... eregularno

Bogme, i predsednik je izgubio strpljenje.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Veceras je Bata bio gost na SoS kanalu,bio je jedini gost jer su predsednici blizanaca odbili da gostuju u emisiji,zaista je lepo prezentovao danas i klub i grad,svaka cast... :cheers:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
simicpk

Post by simicpk »

Uvek sa tobom wrote:Veceras je Bata bio gost na SoS kanalu,bio je jedini gost jer su predsednici blizanaca odbili da gostuju u emisiji,zaista je lepo prezentovao danas i klub i grad,svaka cast... :cheers:
Ja prespavao steta bas me je zanimalo sta ce reci.
http://www.sportal.rs/news.php?id=42437
Passion

Post by Passion »

Ja sam, ne znam ni sam kako, uspeo da promasim emisiju :roll:
Ako bude bilo nekog snimka, nadam se da ce neko postaviti, sta vise ko je gledao, da li bi mogao ukratko da kaze o cemu se generalno pricalo?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Dejan

Post by Dejan »

Butorović: Čudno je da večiti nemaju kiks...
0 komentaraOdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 29. decembar 2010. 22:10 > 23:25 Predsednik Vojvodine o regularnosti lige, transferima, Partizanu i Zvezdi, neodlasku Mrđe u Partizan, odnosu sa Tomislavom Karadžićem...

Vojvodina u ovoj sezoni u trouglu sa Partizanom i Crvenom zvezdom ima najbolji skor. Pobedila je Partizan na svom "Karađorđu" (2:0) i odigrala nerešeno sa Zvezdom u Beogradu (2:2).

Ali, Vojvodina je završila jesenju polusezonu na trećoj poziciji sa osam bodova za liderom Partizanom i tri za Zvezdom. Dakle, u onim "manjim" utakmicama, pogotovo na njenom "Karađorđu" Vojvodina je imala nekoliko kikseva, odneti su bodovi iz Novog Sada i eto objašnjenja otkud "lale" u zaostatku za "večitima".

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović kaže da je zadovoljan učinkom u polusezoni, da je moglo i bolje, ali ističe da su bodovi odneti "čisto" iz Novog Sada. Ipak, imao je opasku da je čudno kako Partizan i Zvezda nisu imali takve kikseve.

"Mi smo isključivo svojom krivicom gubili bodove, čisto. Ali, malo mi je nelogično da Partizan i Zvezda ni u jednoj utakmici nisu kiksirali. Verovatno su imali mnogo sreće...Nadam se da će doći vreme da i oni kiksnu", rekao je, sa izvesnom ironijom u glasu, Butorović, gostujući u emisiji "Total Soccer" SOS Kanala.

On je primetio i da se u ovoj ligi teško boriti za prva dva mesta, jer postoje "rezervacije".

"Za prvo i drugo mesto postoje rezervacije, a ako imate potpru ta rezervacija je još čvršća. Zato mi kažemo da je naš prvi cilj povratak u Evropu", rekao je Butorović, a na pitanje voditelja emisije o kakvim je to potporama reč, predsednik Vojvodine je odgovorio: "Vi to znate bolje od mene".

Ali, imao je poruku i za Partizan i Zvezdu. "Mi se ne predajemo. Pokušaćemo da anliramo te rezervacije, da se borimo i da se umešamo u borbu za vrh. Budu li nam Partizan i Zvezda pružili makar malu šansu, mi ćemo je iskoristiti, verujte mi".

Jedan gledalac ga je pitao: Da li Vojvodina u ovakvim uslovima u Srbiji može da bude šampion?

"Evropa nam je u prvom planu. A ovo...hm, jako teško. Rekao sam da postoje rezervacije i da se ovde prvenstvo igra od trećeg mesta pa nadalje. Prva dva mesta su rezervisana".

Zbog ovakvog Butorovićevog mišljenja i stava baš je šteta što se u istoj emisiji nisu pojavili i predsednici Partizana i Crvene zvezde Dragan Đurić i Vladan Lukić, jer bi bilo vrlo zanimljivo čuti šta oni na to kažu.

BRKIĆ, ĐUROVSKI, MEREBAŠVILI...MOGU DA IDU
Od dolaska u Vojvodinu, rođeni Nikšićanin uspostavio je neka nova pravila i sada više nije iznenađenje ako se neki igrač Partizana ili Crvene zvezde preseli u Novi Sad. Isto tako, više nije uobičajeno da igrači Vojvodine pojačavaju "večite".

Butorović je objasnio da nije baš stavio veto na transfere igrača Vojvodine u Partizan ili Zvezdu, ali da je prekinuo praksu da se u Beograd odlazi za male pare, pa da se posle dele procenti od dalje prodaje igrača.

"Mislim da sam pogrešno shvaćen. Zašto bih ja bežao od toga da igrač Vojvodine pređe u Partizan ili Zvezdu? Ja volim Vojvodinu, ona mi je u srcu i želim da Vojvodina bude isto velika kao Zvezda i Partizan. Međutim, ne mogu više da uzimaju naše igrače za džabe, pa da posle kao delimo procente. Ne, ako hoćete igrača dajte pare, neću procente. Evo, na primer, zna se cena za Medojevića...", rekao je Butorović.

Upitan kolika je cena za Medojevića, Butorović je samo odgovorio: "Velika".

Prvi čovek Vojvodine je rekao i da je klub u odličnoj finanijskoj situaciji. "U današnje vreme, mi smo u mnogo dobroj finansijskoj situaciji. Nije da raspolažemo milionima, ali nikome ne dugujemo".

On je rekao da dozvolu da odu iz kluba ove zime imaju Željko Brkić, Miroslav Vulićević, Giorgi Merebašvili, Mario Đurovski i Milovan Milović (već otišao u Albaniju).

"Za Merebašvilija se interesuju ruski klubovi, Brkić je blizu odlaska, Mario je jednom nogom već u Grčkoj ili na Kipru...Ja Marija izuzetno cenim, volim ga, dobar je momak i biće mi žao kad ode, ali je za njega pravo vreme da ode", rekao je Butorović.

Predsednik Vojvodine je dodao i da klub ne namerava da dovodi pojačanje na poziciji levog beka, jer na tom mestu igra Pavlović.

"Pitao sam nedavno Kizu (trenera Zorana Milinkovića) ko je bolji bek od Pavlovića u ovoj ligi? On se zamislio. Ja kažem da nema, on je izuzetan igrač, boljeg levog beka u ovoj zemlji nema. To što je imao lošiju polusezonu jeste zbog pehova, privatnih problema", rekao je Butorović.

On je potvrdio da je Vojvodina zainteresovana za Nenada Marinkovića, nekadašnjeg igrača Partizana, sada člana Smedereva.

"On je sjajan dečko i sjajan igrač. Ako dođemo do toga da prodamo nekoga iz srednjeg reda, mi ćemo pokušati da dovedemo Marinkovića", rekao je Butorović.

Predsednik Vojvodine je negirao da je u planu dovođenje napadača. "Jao Antvi je nas zadovoljio i od njega očekujemo više. On je imao privatne probleme, žena mu je bila trudna, i bio je u emotivnom haosu. U ovom trenutku ne planiramo da dovedemo još nekog napadača".

Pojedini gledaoci su pitali prvog čoveka novosadskog kluba da li će ove zime Vojvodinu pojačati Zvonimir Vukić i Bojan Neziri. Butorović je odgovorio: "U ovom trenutku ne".

Predsednik Vojvodine je objasnio i zašto Dragan Mrđa nije otišao u Partizan, a bio je blizu Humske.

"Upravni odbor kluba je odobrio prelazak Mrđe u Partizan, naravno ako daju novac. Njega je predsednik Partizana Dragan Đurić primio i posle pet minuta Mrđa mi se javio i rekao da nema ništa od prelaska. Poznavajući menadžerske sposobnosti Đurića mislio sam da ga neće pustiti iz kancelarije dok ne potpiše ugovor, međutim Mrđa nije prešao u Partizan. Potom se odjednom pojavio švajcarski Sion".

Upitan da li je tačno da mu se Mrđa žalio da je dobijao pretnje da ne sme da ode u Partizan, Butorović je odgovorio odrečno.

"Ne, nikada mi to nije rekao, a i nema razloga za tim. Ljudi, dajte više da prestanemo sa tim, pa u svim ligama igrači prelaze iz jednog u drugi tim", rekao je Butorović.

"NIKAD PREDSEDNIK PARTIZANA, ZVEZDE, FSS"
" /> Butorović i Vojvodina imaju velike zamerke na rad Fudbalskog saveza Srbije, njegovih organa, radom Zajednice superligaša, iz koje su, krajem jesenjeg dela sezone i istupili.

"Mene je šokirao podatak koji sam nedavno saznao da predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine nikada nije bio iz FK Vojvodina!? Nego iz Subotice, Kikinde, Rume...Ja nikada nisam želeo da budem marioneta, glasačka mašina. Ni u vreme Zvezdana Terzića, ni sad. Ja stvarno nemam ništa protiv Tomislava Karađžića, ali o nekim fudbalskim odlukama imam drugačije mišljenje. Međutim, u ovoj zemlji čim imaš drugačije mišljenje ispada da si protiv tog drugog. Jednom me je pitao za nešto i rekao sam mu šta mislim. Verovatno mu nisam simpatičan", kaže Butorović.

On ima zamerke i na raspodelu državnih para za rekonstrukcije stadiona, istakavši da nijedan klub iz Vojvodine nije dobio sredstva.

Upitan da li bi se jednog dana kandidovao za predsednika Zvezde, Partizana ili možda FSS, odgovorio je: "Ja izuzetno poštujem i Zvezdu i Partizan, ali nikad ne bih bio predsednik jednog od ta dva kluba, kao ni FSS".

Butorović je poznat po ekscentričnom stilu oblačenja, a kaže da nema stilistu. "Ma, kakav stilista, ja nemam ni savetnike, ni portparole...".

Nadimak Kan-Kan dobio je po lancu dragstora koje je imao.

(MONDO)
simicpk

Post by simicpk »

Sta ovaj lupeta za Merebasvilija?Samo da ga ne prodamo,i da se sledece sezone pokaze u Evropi dobice se vise para za njega nego za neke Nastasice,Ljajice ili njima slicne.
Somborac

Post by Somborac »

Bilo je jos lupetanja!

Posle price o Smiljanicu, rekao je da mogu da biram da li ce biti homoseksualac ili da proba marihuanu, birao bi ovo drugo! Bez da je iko spomenuo homoseksualizam ili bilo kakvo poredjenje :lol:

Bilo je pitanje da li ce biti otvoren klupski butik i da li je Rabren najveca prepreka za to, posto je sramota da nema da se kupe stvari sa obelezjem kluba?
Bata je odgovorio da je to u sklopu renoviranja stadiona i da od toga zavisi/klub izgleda ne moze da iznajmi jedan lokal i otvori sam butik/ Za Rabrena nije komentarisao.

Demantovao je da Mojsov ide u Kinu!

Na pitanje sta misli o tome da se napravi skauting sluzba i da na celu bude ljubimac navijaca, Milan Djuricic, Bata je rekao da trenutno nisu razmisljali o tome.

I najveca provala/uz onu za Runija/ Bilo je pitanje da li je Vojvodina zainteresovana za nekog mladog igraca Slobode, on je odgovorio da nije obavesten, posto struka i MARKETING sluzba dolazi njemu sa predlozima :shock: :shock: :shock:
Zato mozdamarketing sluzba ima problem, zbog obilnog poslovnog delovanja 8)
Turija

Post by Turija »

Somborac wrote: Na pitanje sta misli o tome da se napravi skauting sluzba i da na celu bude ljubimac navijaca, Milan Djuricic, Bata je rekao da trenutno nisu razmisljali o tome.
Bilo bi odlično da jesu!
Međutim, ima tu još jedan problem: da i sam Djumi počne da razmišlja o tome.Jer, čovek stvarno ima ,,žicu" za taj posao - da ne nabrajam sve koliko je njegovih (do dolaska u Vošu) neafirmisanih ,,pikova" kasnije postalo naša najtraženija izvozna ,,roba".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply