Мислим да се иде од севера па докле се стигне!igoork wrote:Ako je suditi po karti koju sam preuzeo bicemo na samoj sredini istocne tribine.
Ulaz 16, sektor 4
Kup Srbije - sezona 2010/11
- AntonioKasano
- Uvek sa tobom
- Lala sa zapada
-
- Lala sa zapada
Ukoliko je ovaj info tacan, nuzno je da se obezbede dodatni busevi.soderstorm wrote:21 autobus je popunjen a tek je petak. Svaka cast.
Ne smemo doci u situaciju da odredjeni broj ljudi ostane bez prevoza.
Postavlja se i pitanje odabira pesama koje ce se pevati na stadionu. Izvesno je da ce na mecu biti mnogi ljudi koji dugo nisu bili na stadionu, smatram da je najbolja opcija pevanje starih pesama koje su svima znane. Vazno je da momci na terenu cuju nasu podrsku, velika steta bi bila ne iskoristiti maksimalno brojnost nase ekspedicije.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- severozapad
- slanobarac
Poštujem volju većine i spremam grlo da poderem 11.05 2011.Postavlja se i pitanje odabira pesama koje ce se pevati na stadionu. Izvesno je da ce na mecu biti mnogi ljudi koji dugo nisu bili na stadionu, smatram da je najbolja opcija pevanje starih pesama koje su svima znane. Vazno je da momci na terenu cuju nasu podrsku, velika steta bi bila ne iskoristiti maksimalno brojnost nase ekspedicije.
Ovome treba pristupiti ozbiljno i bez sujete.Svaki navijač koji prati VOŠU sa zapada ili istoka može objektivnije proceniti koje pesme da tako kažem "pašu" a koje ne.(pogledajte na yt finale 2007).Po mom mišljenju ono što se najbolje čuje i što grmi je:
1. Jedan klub na svetu volim ja.....
2. U Evropi ima jedan grad....
3.Ti samo ti, u srcu mome jedina.....
4.Vojvodina le........
I možda pre svega ona naša *ebemo da *ebemo grobare da *ebemoooooo![]()

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
slanobarac wrote:Poštujem volju većine i spremam grlo da poderem 11.05 2011.Postavlja se i pitanje odabira pesama koje ce se pevati na stadionu. Izvesno je da ce na mecu biti mnogi ljudi koji dugo nisu bili na stadionu, smatram da je najbolja opcija pevanje starih pesama koje su svima znane. Vazno je da momci na terenu cuju nasu podrsku, velika steta bi bila ne iskoristiti maksimalno brojnost nase ekspedicije.
Ovome treba pristupiti ozbiljno i bez sujete.Svaki navijač koji prati VOŠU sa zapada ili istoka može objektivnije proceniti koje pesme da tako kažem "pašu" a koje ne.(pogledajte na yt finale 2007).Po mom mišljenju ono što se najbolje čuje i što grmi je:
1. Jedan klub na svetu volim ja.....
2. U Evropi ima jedan grad....
3.Ti samo ti, u srcu mome jedina.....
4.Vojvodina le........
I možda pre svega ona naša *ebemo da *ebemo grobare da *ebemoooooo![]()
Čiri bu, čiri ba... Od početka utakmice pa do kraja

Šalim se, biće kako vođa navijanja zapovedi i ne sumnjam da će svojim odabirom pesama iscrpeti svu energiju iz nas i da će se ista preneti na naše fudbalere.
DAJ GOL!!!
Iako je koreografija koja se sprema za finale strogo cuvana tajna i nemam predstave kako će izgledati (mada sam ubeđen da će biti preterana kao i uvek), ako ovo bude čitao neko ko učestvuje u stvaranju iste ja bih imao mali predlog, a to je da se za slučaj pobede ponese već ranije viđena šetalica "prošlo je vreme lažnih pobednika" sa Miletićem i pobednikom, i da se ista razvuče na kraju tekme u sred beograda...mogu samo da zamislim reakcije sa ostalih tribina!
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
- slanobarac
milans wrote:Iako je koreografija koja se sprema za finale strogo cuvana tajna i nemam predstave kako će izgledati (mada sam ubeđen da će biti preterana kao i uvek), ako ovo bude čitao neko ko učestvuje u stvaranju iste ja bih imao mali predlog, a to je da se za slučaj pobede ponese već ranije viđena šetalica "prošlo je vreme lažnih pobednika" sa Miletićem i pobednikom, i da se ista razvuče na kraju tekme u sred beograda...mogu samo da zamislim reakcije sa ostalih tribina!

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- madda fakka