Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Mare

Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj 20:30h

Post by Mare »

KoKanidja wrote:Те карте које су биле пуштене за Запад тако су се делиле да се може узети само једна карта за себе и једна за малолетно лице, тј. тих првих 500 карата за Запад је било намењено за људе (породице) са децом, али сада је и то стопирано. Сада само СЕВЕР док се не напуни.
Nadam se da se ovakva procedura sprovodi na svim prodajnim mestima gde se dele karte. Odličan potez, napuni ovo pa onda dalje, nadam se da ćemo napuniti sever.
:cheers:
KoKanidja

Post by KoKanidja »

ПРОДАЈНА МЕСТА ПИШУ НА ПЛАКАТУ !!!

ЗНАЧИ САМО БЛАГАЈНА И ФИРМИН ШОП НА СЕВЕРНОЈ ТРИБИНИ КОЈИ РАДЕ ОД 12 ДО 20 ЧАСОВА !!!

Image
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

KoKanidja wrote:Те карте које су биле пуштене за Запад тако су се делиле да се може узети само једна карта за себе и једна за малолетно лице, тј. тих првих 500 карата за Запад је било намењено за људе (породице) са децом, али сада је и то стопирано. Сада само СЕВЕР док се не напуни.
Ne druže! Ni za sever ne možeš da uzmeš više od 2 karte i da je ta druga za maloletno lice!
SIGURNO!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ко је и наумио да иде на Север логичније је да оде до Фирминог Шопа и тамо се договорите са људима.
Није ни пожељно да неко са једном личном картом тражи још 10 карата.
Нема разлога за тензију и неко наглашавање, све је јако јасно.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
njaks

Post by njaks »

Lepo sam napisao pre neki dan da apelujemo na sve ljude koji hoce da idu kao navijaci, da odu do shopa i tamo uzmu karte + mogu da dobiju i sve potrebne informacije od momaka koji su tamo, sumnjam da zena sa blagajne zna vise od nekoga iz shopa.
Drina

Post by Drina »

Extra! Bolje od ovog nije moglo, osim da su odma delili prvo za sever.. Mada bolje i sad nego nikad.
Helm

Post by Helm »

trelos gia fcv wrote:I onda me je šokirala rečenicom da je klub procenio i organizovao 10 autobusa!!!
Koja glupost, moguce da je i namerno to rekla jer joj je dosadno. :frown:

500 ljudi za finale kupa u organizaciji gde dinar ne mora da se plati?! Garant je pobornica blizanaca ozlojedjena sto ne moze da radi za iste. :pegla:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Данас био и узео две карте за север на благајни,пошто је било 12:15 а Фирмин шоп још није почео да ради,а воз за повратак кући у један.На картама ми пише број 226 и 227,јел то број улазница до сада узетих за север или нешто друго пошто је девојка испред себе имала гомилу папира,на којима су били бројеви и имена :D
Damir 025

Post by Damir 025 »

Joj dajte,kakvih 10 buseva,pa na polufinale je islo vise,najbolje da je ovo istina. To je izjavila neka blagajnica kojoj je u mislima sta ce obuci kad ide u grad,previse pesimizma je ovde prisutno. Evo ja sad kod sebe imam 8 licnih karata,od toga su 6 ljudi van NS,eto mase :mrgreen: Nadam se da je ovo diglo malo moral :cheers:
King

Post by King »

Ide i jedan autobus iz Bačke Palanke :cheers:
djape_ns

Post by djape_ns »

Tenzije bez potrebe, ici ce nas kolko ce nas ici. Brdo slaninara ce ici kolima, nema potrebe da se prebrojavamo.

Ti znas gde ti je mesto taj dan i sta treba da radis do tad :!:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Ma sta slusate devojcicu koja se brine o cipelicama za koje ce zaraditi jer prodaje karte...

Za sad koliko sam cuo, 2 ili 3 busa krece samo iz Beocina... Da krene jos 5 mesta ovako... Ih...
Na ovome sve sve lomi, sta sad uradimo gradimo pricu za naredne godine, samo da konacno uzmemo daj odvratni kup...
budababa

Post by budababa »

Uopšte ta ideja sa dve tribine je glupost. Klub nekome da besplatan put i ulaz na stadion, a ovaj još sebi dozvoli luksuz da ide na tribinu gde će odvojen od navijača tog istog kluba sedeti i zobati sunje? Svi na istu tribinu, pa kako koga ponese atmosvera neka se tako i postavi. Uostalom, i 2011. godine je išlo puno starijih ljudi i onih sa decom, pa je cela tribina navijala kao jedan. Nema potrebe za podelom u ovako važnoj utakmici.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
podmetac

Post by podmetac »

Kartu za zapad nece ni jedan navijac da trazi!! Zna se odakle se bodri nasa VOSA i ko joj daje maximalnu podrsku kad joj je najteze i ko je u nekim momentima doneo pobede?! Pa sever naravno!
Sa severa sve krece,igraci kad vide da se nekoliko stotina il hiljada grla razvaljuje na tribini to im daje dodatnu motivaciju za pobedu. Zapad je za dede i bebe,a ne za nas navijace i iskrene ljubitelje Vojvodine. Meni je drago kad vidim kako se igraci raduju pobedi i posle svake tekme pevaju sa nama,a te pesme nisu naucili od zapada il istoka nego od nas, od SEVERA, od FIRME!!!
Kao sto je sada euforija za finale kupa,i kako sad svi hoce da budemo jedno tako treba i na svakoj drugoj tekmi..ne bitno dal je to srem,sloboda,spartak,zvezda il partizan!
Na SEVERU smo odrasli i uz FIRMU naucili sve sto danas znamo! Mani te te tribine za publiku i obicno gradjanstvo svi treba da smo jedno i da smo na istoj tribini da bodrimo nasu VOSU.
Pusti te politiku,kad smo na severu to ne postoji...sta je to?? mi smo tada FIRMA!!! To je nasa politicka partija i nasa svetinja,a ne tamo neki sto obecavaju kule i gradove da nam govore sta valja a sta ne! Na nasoj tribini nema politike!!!!

SVI SMO ISTI!!!
laki

Post by laki »

Cisto sumnjam da kad dodjem sa imenima i prezimenima i borevima licnih karata tih istih ljudi da necu moci da podignem karte za njih. Pa sta treba sad da bi Pezos bio u istom busu da dodju svi djuture da bi ih stavili u isti bus?! Ok je da se siri info da svako treba da dodje po svoju kartu ali znatew i sami da to nije tako. Sta sad mi sa podbare treba da se skupimo svi zajedno da dodjemo po karte kako bi nas stavili u isti bus. Daj leba ti, to je totalna glupost, ali necu da duzim , danas sam pitao druga rekao mi je da je 99% siguran da cemo moci da dodjemo sa spiskom.
Image
Locked