Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
hvylarn

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by hvylarn »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... upe/470432

Mislim da smo svi isto očekivali ako je sudeći po Mozzartu.
slanobarac

Post by slanobarac »

hvylarn wrote: Wed Dec 27, 2023 4:15 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... upe/470432

Mislim da smo svi isto očekivali ako je sudeći po Mozzartu.
Ako ovako bude biće to najsmešniji mogući kandidat. Nemojte nas zajebavati više!!!!!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

Slepo sam se nadao da ima šanse da će Mitrović biti. Ali kako sam razumeo, on je tražio dugoročni projekat/ugovor i garant za isti. Potpuno opravdano.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kako napisah ranije danas, dimna zavesa za nekog novog trenera sa velikim "T". Valjda je samo Lalatović bio gori izbor od ovog crnogorskog "stručnjaka" koji stiže sa Tajlanda.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
N13

Post by N13 »

Ne mogu reci da sam odusevljen izborom. Ali ne mogu ni da hejtujem unapred.
Ali mnogu ovde imaju potrebu da unapred osuduju i ne dajemo sansu. Zasto smo takvi? Ajde da vidimo prvo sta covek zna, da li vredi nesto. Mozda se ispostavi da je odlican trener, mozda da je jos veci promasaj nego sto mnogi misle.

Kritika bi bila na mestu da je kaze neko ko je pratio rad ovog coveka dovoljno detaljno. Ali ovako pojma nemamo kakav je, ali znamo da je najgori izbor. To je bas nekako trulo razmisljanje.

(Nista licno nikome ne govorim, vec generalno)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@N13
Zato sto je lik ocigledna kombinacija. Zapravo, ne pamtim kada sam video ocigledniju kombinaciju, do te mere da me razjaruje to koliko oni misle da smo mi debili.
Necu da dam legitimitet ovoj lakrdiji, pa makar Pep licno seo na klupu! Batak, Ranko i on imaju istog menadzera. Ovaj pacer je vodio klub dva meseca tamo i od 9 meceva pobedio 2 i izgubio 7.

Pa koga vi bre zajebavate!?
Mars iz kluba!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

gospodinFKV wrote: Wed Dec 27, 2023 5:36 pm @N13
Zato sto je lik ocigledna kombinacija. Zapravo, ne pamtim kada sam video ocigledniju kombinaciju, do te mere da me razjaruje to koliko oni misle da smo mi debili.
Necu da dam legitimitet ovoj lakrdiji, pa makar Pep licno seo na klupu! Batak, Ranko i on imaju istog menadzera. Ovaj pacer je vodio klub dva meseca tamo i od 9 meceva pobedio 2 i izgubio 7.

Pa koga vi bre zajebavate!?
Mars iz kluba!
+1
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Wed Dec 27, 2023 5:36 pm Ovaj pacer je vodio klub dva meseca tamo i od 9 meceva pobedio 2 i izgubio 7.
Odlicna mu je statistika. Pravi covek za kombinat. Taman za ove u klubu.
Ta prica, pustite coveka, dajte mu sansu...ne znate kakav je trener, igrac, sportski funkcioner. Bas zato sto ne znamo, dokle vise da se svi vezbaju na Vosi u upisuje je u svoj nikakav CV.
To stalno rade godinama i rezultat je takav, kao ovom treneru statistika na Tajlandu. I tako, dok sve navijace ne oteraju sa stadiona i ugase Vojvodinu. Bolje da to odmah urade, nego sva ova decenijska mucenja Kluba.
Dovedite proverenog trenera, a ne trenere u pokusaju. Tako sa trenerima rade, a tako i sa igracima i svemu ostalom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nije ni ovaj Bandović najtužnije u celoj priči. Najtužnije je što će papučari i jajare sa Karađorđa(myself included) da se pravimo da je sve ok. Dok nema revolta na tribinama, neće biti nikakvih promena na bolje. Ne mora revolt. Bilo kakva reakcija.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kako je Ranko dočekan:
Rabba wrote: Wed Aug 09, 2023 5:05 pm U sezoni 2008/09, Spartak je igrao prvu ligu, nakon spajanja sa Zlatibor Vodom. Zato ga se niko ne seća iz Spartaka.

Sa OITA Trinitom je zatim ispao iz J Lige. Machida Zelvia, njegov sledeći klub je igrao treću japansku ligu, tamo je završio kao treći.

Prelazi u FC Tokijo i tamo u J ligi završava kao 10. pa 8.

Odlazi u Serezo Osaku i na polusezoni zbog loših rezultata dobija otkaz. Na kraju su ispali. U segundi vodi Saragosu do 6. mesta u prvoj sezoni, da bi u drugoj potrajao 19 kola, kada ga smenjuju.

U Buriramu na Tajlandu počinje sezonu, smenjuju ga posle 17 kola zbog osrednjih rezultata, ekipu preuzima Božidar Bandović i ubedljivo osvaja prvenstvo.

Sa Pune FC u Indiji osvaja 6. mesto. u narednoj sezoni.

Vraća se u Austriju, u Sankt Pelten, i nakon što mu Ditmar Kubauer ostavlja ekipu sa 6-2-1 nakon 9 kola, on uspeva da ugrobari ekipu i sa 3-6-13 ispada iz bundeslige.

Vraća se u Japan, u J2 ligi sa Mačidom biva 19, pa 5, pa 15. Mačida ove sezone ubedljivo prva u J2 ligi, ali su ga šutnuli pre početka sezone.
A znamo i u kakvom svetlu odlazi.
Jedini pozitivan post na toj stranici je od pokojnog Krleta
Krle wrote: Wed Aug 09, 2023 8:10 pm Idemo ispočetka: puna podrška, dok se ne dokaže suprotno. Makar nije jedan od "onih"...
Ni meni se ne sviđa izbor, ali ne vredi ga odmah na nož dočekati
N13

Post by N13 »

Pa to se onda moze reci za svakog trenera skoro, zar ne?
I Ranko je istog kalupa kao ovaj lik (Menadzer, egzoticne destinacije, Tajland, ne neka preterana statistika) pa opet nije bio bas toliko lose resenje. Ne postoji trener koji odgovara svim kriterijumima koje mi trazimo (mlad, a proveren, da nema menadzera, da ima rezultate, da voli Vosu, a da nije radio po raznim klubovima u ovoj ligi... itd). Postoji li primer takav?

Svi mi znamo unapred da je neko los, ali ne znamo primer ko bi bio dobar.

Ne znam, ja nekako imam drugaciji stav. Iako mi na prvu loptu ne deluje kao da je neko ko moze puno pomoci, to necu da tvrdim dok ga ne vidim na delu. A prihvaticu svakog ko u svom CV-u nije imao neki ispad nepostovanja naseg kluba, pa cu suditi tek na osnovu rada.
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Wed Dec 27, 2023 5:11 pm Ajde da vidimo prvo sta covek zna, da li vredi nesto. Mozda se ispostavi da je odlican trener, mozda da je jos veci promasaj nego sto mnogi misle.

Kritika bi bila na mestu da je kaze neko ko je pratio rad ovog coveka dovoljno detaljno. Ali ovako pojma nemamo kakav je, ali znamo da je najgori izbor. To je bas nekako trulo razmisljanje.
A zašto da nekom za koga ništa neznamo damo šansu da vodi klub? Da bi posle 3 utakmice znali da je pacer? Jer sigurno je pacer a da vredi radio bi u Evropi a ne u egzotičnim zemljama Jugoistočne Azije.
Dolazi iz fudbalske velesile Crne Gore i radio u Tajlandu. I to treba da budu preporuke? Daj ljudi, uozbiljite se. Ali stvarno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Mozda ce biti lepih prica sa Tajlanda? :mrgreen:
Slusali smo iz Japana, o Osimu u Austriji, o....,,
Sto bi pevao Balasevic: ...o kako je pricao, divno pricao o nekim stvarima, o trci Tur de Frans i o zelenim bulevarima..."
Pesma (prica) je stvarno lepa, ali nama treba igra i bodovi.
Lepo je pricao i o Vosi, lepo i otvoreno analizirao utakmice i probleme, ali malo je doneo bodova i malo bilo neke igre i brzo ode...
Da li nas isto ceka i sa ovim trenerom?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Izgleda bi ovde Lalat ipak bio bolje dočekan :D
Eto, ako čitaju iz uprave imaju još vremena da promene izbor i odigraju na provereno :mrgreen:
N13

Post by N13 »

slanobarac wrote: Wed Dec 27, 2023 6:37 pm
N13 wrote: Wed Dec 27, 2023 5:11 pm Ajde da vidimo prvo sta covek zna, da li vredi nesto. Mozda se ispostavi da je odlican trener, mozda da je jos veci promasaj nego sto mnogi misle.

A zašto da nekom za koga ništa neznamo damo šansu da vodi klub? Da bi posle 3 utakmice znali da je pacer? Jer sigurno je pacer a da vredi radio bi u Evropi a ne u egzotičnim zemljama Jugoistočne Azije.
Dolazi iz fudbalske velesile Crne Gore i radio u Tajlandu. I to treba da budu preporuke? Daj ljudi, uozbiljite se. Ali stvarno.
Pa opet se vrtimo u krug. Da vredi, ne bi dolazio kod nas. Nije taj Tajland nista losija liga od nase.
A taj stav, 'necemo ga jer je sigurno pacer, iako ga ne zamo, ali mora biti pacer', ne mogu nikako da podrzim.
Daj mi primer jednog jedinog trenera za koga znamo da nije pacer, ciji bi dolazak podrzao, a da je pritom realno resenje (da zeli doci u nas klub)? Ajde da probamo tako.
I opet mozemo tako u krug, jer onaj ko vredi i ko ke dokazan, nece kod nas, a ko nije dokazan u Evropi, mi njega necemo. A budemo li bas svakog docekivali ovako na noz, pa niko normalan vise nece hteti da dolazi ovamo.

I moj je utisak da ovde zapravo nije rec o treneru. Jer kog god se dovede, bice od vecine forumasa docekan na noz. Sto je i Rabba priznao, buduci da je i rekao cak i Pep da dodje, nece podrzati. Znaci, nije ovo u pitanju ko je doveden, vec ko donosi odluku ko ce biti doveden, i zbog toga docekujemo na noz neduznog coveka.

A ta igra mi iskreno lici na nasu politicku scenu. Kad vlast donese neku odlulu, kakva god da je, opozicija ce automatski sve najgore o tome da kaze. I obrnuto, kada ovi iz opozicije nesto predloze i kazu, imali ili nemalo smisla, ovi iz vlasti ce to da odbiju... jer se tu vise ne radi o ideju, vec o onome ko je odneo tu ideju.

Mene te politicke igre ne zanimaju. Ja nemam problem da kazem da je uprava uradila nesto dobro ako se to stvarno desi, niti imam problem sa kritikujem kada to zasluze. A kakav je ko trener, tel kad ga vidim na delu.
Post Reply