Bato, nemoj namerno da pravis razlike(klasifikaciju izmedju navijaca Vojvodine) mislim da to niko nema pravo da radi, da svako svoju ljubav prema klubu izrazava na nacin na koji on to zeli! Nemozes nazivati navijace simpatizerima zato sto utakmice posmatraju sa zapada ili istoka (da li to znaci da oni manje navijaju ili su manje privrzeni klubu od nekih koji svoju ljubav iskazuju na drugi nacin) Da li treba svi da budu na severu ultrasi, da li je misljenje ostalih nebitno zato sto vise vole da gledaju fudbal nego da navijaju?Omalovazavanje navijaca sopstvenog kluba, zbog toga je neumesno.Vi njih nazivate simpatizerima, semkarosima, a onda oni imaju pravo da vas nazivaju placenicima..Da li je uredu i jedno i drugo i da li to vodi necemu? Imam sina koji je redovan na severu, i ja sam suvise star da bih tu dolazio, nekada me ponesu emocije i na "vecim" utakmicama dodjem!
Kazes da niko nije kometarisao o Despotovom statusu( nadji temu Ranko Despotovic, tri godine nepravde i kada su o tome pisali cenimi se Turija i Dejan, pogledaj datume i kada je Ranko postigao prvenac)
Da li mislis da Rabrenovic i Ridjosic zasluzuju da se ostanu na sadasnjim funkcijam..Postali smo filijala Bezanije, zato sto oni imaju procenat i dil sa mafijasima iz ovog raspalog bg kluba! Pricas u superlativu o Lazeticu, a mogu da se kladim da npr. ne znas skoro nista o njegovoj karijeri(sem da mu je brat Nikola i da je davao za bezaniju golove u namestenim tekmama i bio vodonosa u partizanima)Sepi je za njega izmislio fudbal!
Nadam se da dolaskom Lazetica nije zatvoren transfer koji Beki i Bata zele!?
Sta mislis o izjavama Rabrenovica, Dubroje..secas se jos od odlaska Stepanova Vosa je ostala bez pola milijona tj. procenat je zavrsion Ridjosicu u dzep!Koliko je transfera bilo nakon toga.Pa on je i "siromasnom" CSK oprostio dug za Krasica
Dobro, ako kudis Djumija, ali da li mislis da bi umesto Ridjosica i Rabrenovica moralo da bude mesta za Govedaricu, Dundjerskog, Grujica..?
Sada se vidi zbog cega je Brzic smenjen

Covek sigurno ne bih trpeo pravljenje tima od bezanijaca i ostale fals robe koja donosi samo procente, a ubija mladu i talentovanu NASU decu

Za kraj me zanima ko daje punu podrsku Ridjosicu i Rabrenovicu i da li mozes da mi nabrojis neke stvari koje je ovaj dvojac dobro uradio, ne po svoj dzep, vec po klub?Po tvom pisanju rekao bi da si dobro upoznat sa radom nase Firme, nemam nameru nikog da napadam, samo zelim dobro Vosi!
p.s. Na skupstini nije bio spremljen finansijski pregled racuna, kada je Bata otisao bilo je preko cetiri milijona..koliko trenutno ima, pitanje je sada?Valjda nismo nikom duzni