smor wrote:
Da ali Zvezda je DOSLA 3-0 za razliku od Hajduka koji je bio navlaka za naivne ( oni koji znaju su igrali u petak OFK po 2,6 )....mani me tih prica, svi namestaju samo smo mi cisti, namestamo i mi po potrebi ( obrati paznju na 5.maj ).....
Ali nema veze borimo se za 6 mesto, kup je NAS sta ces vise.....i da sledece sezone ( opet ) napadamo titulu.....
Cirkus je u nasem gradu......
ps.a predsednika su nam hapsili zbog ? namestanja ili prebrze voznje ?
Ne razumes. To je i osnovni problem ljudi koji su se navukli na kladjenje, sve gledaju kroz kladionicu.
Mani ti mene tih tvojih prica. Gde smo mi svi naivni i glupi. gledamo cirkus dok si ti genije, jedino tebe ne mogu zeznuti.
Niko ovde ne voli Batu, niko ovde ne veruje Bati. Niko ovde ne tvrdi da mi ne namestamo.
Ja ne znam da li je utakmica bila namestena ili nije.
Nemam dokaza ni za jedno ni za drugo.
Reagujem na pisanje tebe i tvojih drugara koji se ovde pojave posle poraza da bi nam odrzali lekciju.
Pri tome promovisu teoriju o velikoj namestaljki, u koju je ukljuceno 5 klubova ( za sada), i kao krunski dokaz, uz to i jedini dokaz, nam nude pricu o ciganki koja je usla u kladionicu da se kladi na Zvezdu.
Meni licno to nije dovoljno. Da ne ponavljam da ta tvoja teorija tvrdi da nam rezimski klubovi poklanjaju kup.
Samo ne znam sta radis ovde na forumu, zasto nisi negde na Karipskim ostrvima. Da pijes koktele, dok te polu gole crnkinje hlade.
Ovog vikenda si dosta zaradio. 2,6 na OFK, kvota na Spartak je bila jos veca. Lukavo si izbegao Hajduk, a da ne govorimo koliko si zaradio na polufinalu kupa. Tu je kvota na Vosu bila ogromna.
Idi negde uzivaj u tim parama, pusti nas naivne da se nerviramo.
Ili, mozda se ti i tvoji drugari koji sve znaju posle svake utakmice sazalite na nas, pa nam konacno jednom kazete sve sto znate PRE utakmice.
Evo u sredu je vec novo kolo.
Jel pustamo Mladi Radnik da osvoji bodove za opstanak?
Jel ima neka navlaka za naivne koju bi trebali da izbegnemo?