8. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:1

DUB

Post by DUB »

И ја сам очекивао више људи али се не сећам да смо икада у Кули стајали са обе стране улаза тако да сам задовољан, поготово ако у обзир узмемо ефекат најновијих сапуница под радним називима "Парада" и "Ђенова".
Једино ми је жао што нисмо били тамо кад је постигнут гол. Гледајући овај снимак и популарну "пирамиду радости" наших играча имам утисак да би на трибини завладало опште лудило.
Шта је ту је, узели смо 3 бода и идемо даље, следећи је ОФК.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

E, a da se spustimo mi svi malo na zemlju sa okupacijama, invazijama i ostalim letovima kojekuda posle jedne velike pobede nad sektom. Mislim, delujemo neozbiljno, jbg...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
djape_ns

Post by djape_ns »

trelos gia fcv wrote:E, a da se spustimo mi svi malo na zemlju sa okupacijama, invazijama i ostalim letovima kojekuda posle jedne velike pobede nad sektom. Mislim, delujemo neozbiljno, jbg...
Ne znam u cemu je problem, bilo je toliko ljudi koliko je u ovom momentu spremno da se cima za Vojvodinu... 500 ljudi sasvim pristojan broj. Meni je mnogo jadniji nacin kako smo napustili utakmicu, tj. zbog cega, kao i fudbal koji smo videli.

p.s. Utisak utakmice aplauz pre izlaska. Cemu?
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
:)

Post by :) »

Dobili smo po jednu recenicu u zvezdinim naslovima u b92 i blicu :D
Passion

Post by Passion »

Sportal.rs wrote:Duel u Bačkoj ostao u senci novog divljanja navijača. Naime, za nove incidente „pobrinuli“ su se fanovi „lala“, njih oko 200, koliko ih se sjatilo u nedelju popodne na trošni stadion u Kuli.
A majke mi su genijalni. :lol:
Stvarno bas je bilo divljanje... :roll:
I naravno bilo nas je 200 :lol:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Milan

Post by Milan »

Nisam hteo da javno mračim, ali sa prijateljima sam podelio predosećaj da će nas ovi događaji iz Đenove osakatiti. Ubeđen sam da bi u drugim okolnostima ova "invazija" zaista uspela!

I meni je neizrecivo krivo što nismo bili na tribini da podelimo sa igračima radost posle gola (pogotovo što je gol pao ispred "naše" tribine), ali valjda će ovo bar uticati na pametnjakovića, koji je u ovom trenutku učinio neverovatnu glupost, da malo razmisli pre svojih postupaka. Isto tako, ne znam šta bih rekao o prozivanju Toleta- valjda je to posledica prepuštanja tribine mlađima tj. danak neiskustvu. Ovo je pokazalo da stariji ipak moraju kontrolisati ovakve situacije...
POŠTO OBRAZ ???!!!
DUB

Post by DUB »

Bogdan96 wrote:
Sportal.rs wrote:Duel u Bačkoj ostao u senci novog divljanja navijača. Naime, za nove incidente „pobrinuli“ su se fanovi „lala“, njih oko 200, koliko ih se sjatilo u nedelju popodne na trošni stadion u Kuli.
Исправили на 600. Ко се све не бави новинарством у овој земљи... комедија :lol:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Passion

Post by Passion »

DUB wrote:
Bogdan96 wrote:
Исправили на 600. Ко се све не бави новинарством у овој земљи... комедија :lol:
Већ лагано размишљам да и ја ако небудем имо леба од школе, пишем за неке новине/портал.Убеђен сам да немогу писати веће глупости од њих! :mrgreen:
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

ice wrote:Da primetim, čuo sam da su u Lučanima cigani isto bacili udar i to pred sudiju, ali tamo nisu pražnjene tribine.Dvostruki standardi na delu.
Žurnal:
Делије повредиле помоћног судију

Мечу у Лучанима, који је носио епитет високог ризика, присуствовало је око 4.500 гледалаца, а барем половина је навијала за Црвену звезду.

Упркос свеопштој атмосфери, па и одређеном страху да би после немира у Београду и инцидента у Ђенови нешто слично могло да се пренесе на стадионе у Србији, дуел између Ужичана и црвено-белих протекао је без већих проблема, под условом да се изузме мања бакљада на почетку другог полувремена од стране присталица Црвене звезде, која је кратко трајала, као и неколико бачених петарди.

После трећег гола Црвене звезде у 86. минуту, једна петарда је експодирала недалеко од помоћника судије Грујића са западне стране, који се ухватио за главу.

Мартиновић је на кратко остао без слуха, експлозија је изазвала проблем са бубном опном. После кратких консултација судија и делегата, који су установили да Мартиновић може и даље да “маше,” меч је настављен као да се ништа није догодило!?

Јаке полицијске снаге (неколико стотина), укључујући и Жандармерију, виђене су у граду и око стадиона у Лучанима. Била је, такође, и бројна редарска служба, са задужењем да спроведе ригорозну контролу уласка на стадион. То је подразумевала прво преглед металним детектором, затим и ручним начином – опипавањем.

Због детаљне контроле поједини гледаоци, поготово, на западној трибини, где су били звездаши, ушли су са десет минута закашњења. Порука коју су послали играчи, показујући црвени картон расизму и лошим појавама, уз јаке снаге безбедности, нема сумње да су допринеле да утакмица протекне без већих инцидената, ако се изузме пиротехника.
njaks

Post by njaks »

Prvo da kazem sto se tice invazije ispalo je kako sam i ocekivao..utakmica u Djenovi ali i prerani start iscimavanja ljudi(po mom misljenju) uradili su svoje...Sto se tice same utakmice drago mi je da smo pobedili..navijanje solidno u nekim trenucima ali sve u svemu lose vodjenje mislim da bi ipak malo stariji trebali da preuzmu stvari u svoje ruke u ovakvim kriznim trenucima za nas navijace..
ssnigd

Post by ssnigd »

Pogledajte snimak na 0:43, kako se igrac pridize a onda dolazi neki retard iz Hajduka i kaze mu da ponovo padne, sto ovaj i cini. Inace korektan izvestaj Bakmaza.
Tole lopove, Tole odlazi, a daj bre. To me je razocaralo, daleko od toga da sam na strani takvog coveka, ali opet........ Momak je dotle perfektno vodi navijanje, ali ta skandiranja su apsolutno nepotrebna i pre svega nerazumljiva sta smo time hteli da pokazemo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
njaks

Post by njaks »

Moram priznati da me je Lazo iznenadio :shock: :shock:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Što se tiče vaših procena oko brojnosti, reći ću samo da sam ja imao kartu broj 767. Ne znam šta ste vi očekivali i šta zadovoljava vaše standarde invazije? Pogotovo posle aktuelnih dešavanja.
Još jednom smo sami sebi jebali majku.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Passion

Post by Passion »

Brick Liman wrote:Što se tiče vaših procena oko brojnosti, reći ću samo da sam ja imao kartu broj 767. Ne znam šta ste vi očekivali i šta zadovoljava vaše standarde invazije? Pogotovo posle aktuelnih dešavanja.
Još jednom smo sami sebi jebali majku.
Ја сам имао карту 897...да ли су то карте само за север или за цео стадион?Мислим да се број карте не односи на нашу трибину,него цео стадион :wink:
Dzony

Post by Dzony »

ssnigd wrote:

Pogledajte snimak na 0:43, kako se igrac pridize a onda dolazi neki retard iz Hajduka i kaze mu da ponovo padne, sto ovaj i cini. Inace korektan izvestaj Bakmaza.

:!:
Locked