Mogao bi da pišem podosta o ovoj utakmici, pošto vidim da je dosta lepih analiza napisano. Ipak moramo priznati da je ovo lepo izdanje bilo s obzirom na neke od pređašnjih duela sa Jagodinom. Sa uživanjem sam sve isčitavao i želim da neki kratak rezime napišem, počeo bi od lepšeg:
- Nezgodan protivnih je pobeđen i osvojena su tri jako važna boda u prvoj utakmici posle priprema
- Celokupnoj sportskoj javnosti smo se prezentovali kao izuzetno ozbiljna ekipa, koja i pri psihološkom padu, prouzrokovanom, pre svega terorisanjem fudbala glavnog sudije uspeva da pokaže zube i sačuva mirnoću, iskoristi grešku protivnika i kazni na jednostavn način
- Imali smo inicijativu tokom 80% meča i većim posednom lopte umarali protivnika, na kraju kvalitet je pobedio
- Ućutkavanje iskompleksirane boranije, tradicijonalno "gostoljubive" prema gostima iz Novog Sada, krvi žedne publike na stadionu
- Znam da se nekima neće svideti, ali meni je lično bilo drago što smo zadnjih 10 minuta onako igrali oko korner zastavice. Kažem to, jer sam to shvatio kao neku vrstu osvete, za sve antipropagande koje sam morao da trpim svih ovih godina kada su nam ovakve nazovi ekipe dolazile na Karađorđe
- Izmene su urodile plodom, naročito uvođenje Tumbasevića, naše motorne osice na sredini
Ružno:
- Pretereno sudijsko tolerisanje grubih i prljavih startova domaćina i sviranje nepostojećih faulova na ivici našeg šesnaesterca
- Nedosuđivanje čistog penala
- Sramotna reakcija pojednih beogradskih medija i komentarora Arene i po ko zna koji put direktan pokušaj satanizacije Vojvodine
- Momenat dekoncentracije i kardinalna greška prilikom primljenog gola naše leve strane. Ono se više ne sme ponoviti, jer ćemo se naprimati tako glupih golova.
Tema će biti otvorena za dijalog do sutra uveče, pa ko želi može još komentarisati ovu utakmicu.
16. kolo: Jagodina-Vojvodina 1:2
- AntonioKasano
A da proba cetvrti golman da odigra tu poziciju, k'o onomad na pripremama ...AntonioKasano wrote:Надам се Тумбасевић, али мислим да ће гурнути несретног Несторовића. Иако би то било у неку руку неправедно према Јанку, ипак тим треба да буде на првом месту.toftir wrote:Samo sto sada Pavlovic nece moci da igra ... i posle neko kuka na P&C ...
Pa ko ce da igra levog beka?
Mozda je bolje resenje od Nestora?

" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."