Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
johnny

Re: Liga Evrope - sezona 2012/13

Post by johnny »

@ Mihailov

Mislim da smo zakasnili sa šok terapijom rasturanja ekipe, to je trebalo uraditi 12.maja i početi od nule.
Gde bismo sada bili... (uz naravno uslov da Argentinac Ferguson ne bude ni blizu ekipe).
Da li je kasno za tako nesto?
Bojim se da jeste i da cemo živce iskidati uz zasićene igrace koji su mislima negde drugde (Abu).
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

trelos gia fcv wrote:Da se razumemo...
Stvarno bih voleo da prođemo u naredno kolo ali postoji niz faktora zbog kojih sam gotovo siguran da ispadamo kogod da nam bude protivnik od ove dve ekipe.
Evo nekih razloga: daljina, prva utakmica kući, ruska škola fudbala, prvenstvo im je u toku(ovo je po meni NAJVAŽNIJE), kladionice...
Ne bih dalje, i ovako ću sada biti ispljuvan...
+1

Ne treba zaboraviti i da je Mojsov kao covek za specijalne zadatke i dalje tu,pa ako bude potrebe opet ce u odlucujucim momentima skliznuti,zaplivati u prazno i slicno.
Stexman

Post by Stexman »

Ja sam optimista! Nama niko nece moci dati gol, jer nam je trecina igrackog pogona golmani(a prelazni rok je tek poceo).

Ozbiljno, mozemo da ispadnemo samo ako "mi" to budemo hteli!!! Kad kazem "mi", mislim na nasu vrhunsku upravu!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Djisa wrote:Koji god da je nas nivo, ove ekipe ne bi opstale u ovoj nasoj ligi.
Ni Borac nema kvalitet da opstane u nasoj ligi a opet nas je izbacio iz kupa. Nismo u situaciju da potcenjujemo nikoga, ali ne treba kukati vec treba verovati u pobedu
UPRAVA NAPOLJE!!!
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Zadovoljan sam zrebom, mada moglo je i bolje :) Nikako ne potceniti ekipu i uz borbenost nasih igraca verujem u prolaz. Ne verujem da ce se ponoviti Vaduz.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
simicpk

Post by simicpk »

Minja wrote:U toku je razgovor dva navijaca Suduve.

- Ako prodjemo Daugavu, idemo na neke amatere iz Srbije. Neku Vojvodinu. Nikad cuo....
- Super. Prosle sezone ih je odvalio Vaduc iz Lihtenstajna. Rupe. Pojma nemaju.
- Ma da. Konobari i pekari... Jedino, daloko su u p.m. Ko ce se cimati da ide u tu vuko****.
- Mozda da spojimo sa odlaskom na more?
Sta je bilo sa onom recenicom U p.m. za njih igra onaj Apija, sto je cepao u Juventusu, on sigurno ne bi igrao sa amaterima. Razbijaju nas 100%.
ФКВ
Minja
Administrator

Post by Minja »

Cepao je Apija, cepao je Moreira...
kowalski

Post by kowalski »

Protivnici neatraktivni, ali zato neprolazni.
Image
Nikola

Post by Nikola »

Apija 99% se ne vraca. Stizu drugoligaska pojacanja, u timu ne postoji klasicno levo krilo, organizator, a mi pricamo o protivniku.
ПУШТАМ КИШУ!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pored kreatora / pleja koji je vec dugo godina problem u nasem timu (i ne samo u nasem, vec i u celom srpskom fudbalu) nama treba levo krilo (da ne trosimo Abua bezveze na toj poziciji gde ne moze da pruzi maksimum a jos ostanemo i bez najboljeg spica) a takodje smo deficitarni i na desnom beku (ode li Vule imamo samo Runija i Bosketa koji to mogu da igraju a obojica su krila a ne bekovi).

To ovako na brzinu, bez dubljeg ulazenja u analizu ko ide i ko ostaje. I to nije nikakva novost nego problem koji traje vec ohoho.

I kako to onda ne vide oni ciji je posao da prave tim i da svaka pozicija u njemu bude adekvatno pokrivena i primaju platu za to?

Mada, sve mi se cini da ce ove sezone tim biti DRASTICNO drugaciji u odnosu na prethodne, tako da i svaka procena o nasoj snagi i poredjenja sa eventualnim protivnicima u pretkolima Evrope imaju malo smisla dok ne vidimo na delu koji ce i kakav uopste nas sastav biti...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VladaSS

Post by VladaSS »

ко год да нам буде противник вреди пробати са прелазим 1-2 или 2-1 јер је воша постала склона оваквим утакмицама од кад је клован дошао на власт. постала је воша једна смешна екипа, жао ми је. :(
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:a takodje smo deficitarni i na desnom beku (ode li Vule imamo samo Runija i Bosketa koji to mogu da igraju a obojica su krila a ne bekovi).
Vratili su malog Becelica...
Nije to toliko veliki problem koliko cinjenica da smo sakati u napadu i veznom redu...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

gospodinFKV wrote:
Radoye wrote:a takodje smo deficitarni i na desnom beku (ode li Vule imamo samo Runija i Bosketa koji to mogu da igraju a obojica su krila a ne bekovi).
Vratili su malog Becelica...
Nije to toliko veliki problem koliko cinjenica da smo sakati u napadu i veznom redu...
Becelic ide u Sutjesku na pozajmicu.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
andi_fkv

Post by andi_fkv »

I nije toliko los zdreb, jeste da je dugacak put, ali uz malo borbenosti i srece naravno bi trebali proci.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
madda fakka

Post by madda fakka »

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Treci mec ispod jagodine... Poznato mi ime sudije odnekud...
I Bog je Slaninar...
Locked