8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 1:0

Locked
Radoye
Administrator

Re: 8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 1:0

Post by Radoye »

Stexman wrote:
Schteph_F89 wrote:Mogu samo da dodam da po prvi put nisam nesto puno strepeo kod 1:0 zadnjih 10-15 minuta..
Ocigledno nisi gledao dovoljno Vosinih utakmica :D Mi stariji smo naucili da strepimo i kod 2:0 ha ha ha...
Samo nadam se da je sa tom praksom gotovo.
Gled'o sam ja i utakmice u kojima smo u 83. minutu imali 3:0 i na kraju izgubili 4:3 :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
mihailov

Post by mihailov »

Turija wrote:Po meni, suđenje je bilo korektno.Sudija je pustio igru i nije je seckao na granicama faula, zato je i bio neprimetan na terenu.Možda je mogao dosuditi neki faul više, ali se opredelio za rasplamsavanje igre, sa što manje sudijskog uticaja na nju.
Ovakva kosanova izjava je dno dna.Data je u stilu kao da je sudija dosudio 2 nepostojeća penala za Vošu i priznao joj gol iz ofsajda.Dva problematična faula, u utakmici u Novom Sadu, protiv bivšeg kluba, podizati u prvi plan i devalvirati čistu pobedu Vojvodine, zbog ničega, može samo neko ko nema trunke morala ili glavu punu maligana.
Kosane, sramoto Vojvodine - daleko ti lepa kuća :pegla:
Ja sam čak hteo da prokomentarišem kako je glavni sudija u par navrata propustio igračima Pazara da dodeli javnu opomenu. Izjava Kosanovića je blago rečeno smešna. Ja bih ovog trenutka potpisao da protiv blizanaca ovakav kriterijum suđenja imamo, ne u Beogradu, već na Karađorđu...
Napred Voso!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Stexman wrote:
Schteph_F89 wrote:Mogu samo da dodam da po prvi put nisam nesto puno strepeo kod 1:0 zadnjih 10-15 minuta..
Ocigledno nisi gledao dovoljno Vosinih utakmica :D Mi stariji smo naucili da strepimo i kod 2:0 ha ha ha...
Samo nadam se da je sa tom praksom gotovo.
Ocigledno nisi razumeo. Po prvi put nisam, sto znaci da sam dosad svaku strepio, skoro pa rutinski jer nisam bas 'zelen'. Zato sam i naveo da sam prijatno iznenadjen a nadanja su nam ista :cheers:
Turija

Post by Turija »

Schteph, verovao sam i ja u pobedu, ali, iskreno da kažem, bilo mi je ,,zima" u poslednjim minutama.Neka promaja je nastala na našoj polovini, bez obzira što smo pokušavali da to sprečimo (čak je i Džimi terao igrače da budu agresivniji na protivničkoj polovini, kako ga gosti ne bi slučajno učačkali u poslednjim trenucima meča, pošto smo se mi propisno ispromašavali).
No, sve je dobro, kad se dobro završi. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked