Kup Srbije 2019/2020 - KUP JE NAŠ!!!
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Čukarički - VOJVODINA, danas u 1
Evropa obezbedjena!
Vojvodina, jedna jedina!
Red Marquis wrote:http://gledajuzivosport.blogspot.com/p/as1.html" onclick="window.open(this.href);return false;rumljanin wrote:Jel ima neki drugi link, ovaj preko youtube-a mi vise ne radi
I on zna da zašteka, pa refrešuj.

Jel se zna gde se igra finale kupa?
-
Grobari nas guze a ciganima se sklanjamo,sve jedno.Mada ohrabrujuća igra protiv Čuke može da promeni nešto.
Navijam za grobare danas u kupu, pa da nas posere da ih 2 puta pobedimo, jednom za kup (na penale jos bolje), jednom za drugo mesto! To bi bio najsladji nacin da se naplati 2011!
Sada gledam kada smo Čuku onomad razguzili na B B 1:6 (Eze 4 komada) Lalat na klupi Čuke a Ćelavi na našoj klupi 

Cestitka svim akterima meca za ulazak u finale kupa
Zadovoljan sam vecim delom utakmice, kako smo kontrolisali prostor, loptu i igru. Jedino nisam zadovoljan povlacenjem u drugom delu drugog poluvremena. To nas je moglo skupo kostai a bez velike potrebe, jer smo bili bolja ekipa.
Svi su odigrali dobro, osim par nepotrebnih gresaka, koje kvare dobar utisak. Npr dva ispucavanja Rockova, a taman sam hteo da ga pohvalim kako je popravio ispucavanje. Zatim Drincic dva slobodnjaka nebu pod oblake iz prevelike daljine, kao i neke trenerove izmene igraca, sa promenom formacije.
Igrac utakmice je bio, ponovo, Covic.
Odlicni su boli stoperi i bekovi.
Napadaci su se trudili, ali nam ta zavrsnica, jos uvek, fali
Odrade Vukadinovic i Mrkaic solidno zadatke, medjutim, ne do kraja.
Steta za onu precku sto se isprecila Zukicu.
Cekamo finale, a i Vojin san.

Zadovoljan sam vecim delom utakmice, kako smo kontrolisali prostor, loptu i igru. Jedino nisam zadovoljan povlacenjem u drugom delu drugog poluvremena. To nas je moglo skupo kostai a bez velike potrebe, jer smo bili bolja ekipa.
Svi su odigrali dobro, osim par nepotrebnih gresaka, koje kvare dobar utisak. Npr dva ispucavanja Rockova, a taman sam hteo da ga pohvalim kako je popravio ispucavanje. Zatim Drincic dva slobodnjaka nebu pod oblake iz prevelike daljine, kao i neke trenerove izmene igraca, sa promenom formacije.
Igrac utakmice je bio, ponovo, Covic.
Odlicni su boli stoperi i bekovi.
Napadaci su se trudili, ali nam ta zavrsnica, jos uvek, fali
Odrade Vukadinovic i Mrkaic solidno zadatke, medjutim, ne do kraja.
Steta za onu precku sto se isprecila Zukicu.
Cekamo finale, a i Vojin san.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kolika zelja Veselinovica bila za pobedom pokazuje i to da je menjao Ezea par minuta pred poluvreme. Pomalo neposteno,preme Ezeu,al jbg.
Ne znam kako vama deluje,ali ove igre posle korone u odnosu na prethodne mi nekako mnogo bolje,tim deluje strasno ujednaceno i kompaktno... Cak i Mrkaic radi odlican posao u napadu iako ne postize golove. Pohvalio bih i Bojica danas,sto se mene licno tice za mene najbolja njegova partija u Vosi. Da smo umesto Bojica uveli Djuricina ili Neskovica mozda bi i ranije prosli u finale,ali eto uz malo srece,uspeli smo i ovako.Svi slaninari u finalu,cekamo jos Djumija
Idemo jos po te 3 pobede
pa na zasluzeni odmor
Moram jos dodati da mi je akcija kod gola prelepa,Stojkovic majstorski vratio loptu Drincicu,i cim sam video koliko ima prostora za centriranje vec sam skocio
Fenomenalna reakcija Covica,prelep gol. Precka Zukica ce se takodje pamtiti.Rockov strasno siguran na golu,dugo nije bio ovakav.kao da je popravio pracenje i citanje igre.Neverovatno je kako mi par meceva promeni utisak kompletne sezone 
Ne znam kako vama deluje,ali ove igre posle korone u odnosu na prethodne mi nekako mnogo bolje,tim deluje strasno ujednaceno i kompaktno... Cak i Mrkaic radi odlican posao u napadu iako ne postize golove. Pohvalio bih i Bojica danas,sto se mene licno tice za mene najbolja njegova partija u Vosi. Da smo umesto Bojica uveli Djuricina ili Neskovica mozda bi i ranije prosli u finale,ali eto uz malo srece,uspeli smo i ovako.Svi slaninari u finalu,cekamo jos Djumija

Idemo jos po te 3 pobede

Moram jos dodati da mi je akcija kod gola prelepa,Stojkovic majstorski vratio loptu Drincicu,i cim sam video koliko ima prostora za centriranje vec sam skocio

- gospodinFKV
U trenutku gde bi pola lige odigralo drugom beku do sebe, on se odlucio za tezi pas i jos majstorski.Voja wrote:Stojkovic majstorski vratio loptu Drincicu

Svi oni znaju da igraju fudbala, kad mi se kaze da je dozvoljeno. Videcemo za dve nedelje koliko ce biti dozvoljeno. Ako bude, ne brinem se ja, bice fajta.

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Čukarički - VOJVODINA 0:1 (0:1)
Cestitke timu za prolazak u finale!
Covicev mali je hit!
Covicev mali je hit!

E sada da vratimo Ciganiji za onu krađu iz ako se ne varam 2011 godine 

Jos 3 pobede do krajafare wrote:E sada da vratimo Ciganiji za onu krađu iz ako se ne varam 2011 godine

Nek budu i dve....Voja wrote:Jos 3 pobede do krajafare wrote:E sada da vratimo Ciganiji za onu krađu iz ako se ne varam 2011 godine![]()
....a od Inđije možemo i izgubiti
Come on you Reds!
-
Nadam se da se finale nece igrati u Beogradu, vec u nekom drugom gradu!
Uprava napolje!
Kada je jedan od dva blizanaca u finalu, ono se uvek igra na stadionu onog drugog, kao neutralni teren.Istocno stajanje wrote:Nadam se da se finale nece igrati u Beogradu, vec u nekom drugom gradu!