Kup Srbije 2021/2022
-
Re: 1/4 finala Kupa: Rad - VOJVODINA 0:4 (0:4)
Колико је ово добро најбоље је рекао Радојичић,прошло смо у полуфинале,накантали дунстере ал места некој срећи нема.
Sa Tvitera: https://twitter.com/FKVojvodina1914/sta ... jrSYQ&s=19" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda samo Mrka nije.Od 11 igrača koji su završili utakmicu protiv Rada, 10 ih je prošlo kroz omladinsku školu "Ilija Pantelić"
- Deep Purple
Neizmerno mi je drago što je Mrka vraćen.
Vrlo pristojno je odigrao juce. Novi stil igre, sa vise centarsuteva i vise igraca u napadu, mnogo bolje ce mu leci.Deep Purple wrote:Neizmerno mi je drago što je Mrka vraćen.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dakle, slavimo Momov drugi silazak međ' Slaninare.... 

Ne slavim ja povratak Mrkaica, nego je bolji i korisniji od Matica i pred golom i u polju, bar po mom misljenju.Dragojlo wrote:Dakle, slavimo Momov drugi silazak međ' Slaninare....
Cvrsci je u duelu, bolji u skoku i pasu, a nije ni sebican.Matic samo u opciji kad jurimo rezultat na ,,bunarenje" pred protivnickim golom, pa treba dva visoka centarfora. Matic je nesto brzi i to mu je jedina bolja karakteristka u odnosu na Moma.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Dobar je kao treći c-for. Ništa više od toga. Videćemo hoće li ga želeti Lalatović u prelaznom roku. Mislim da mu je on bio ljubimac i imao neograničeno poverenje u njegove kvalitete.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- gospodinFKV
Hteo je da ga dovede sad, navodno, ali ovaj nije hteo da ode iz Vojvodine da igra za manje para, pa cak ni za svog trenera. Bio je spreman da ovde sedi na tribinama za ove pare, nego da igra. Navodno su mu nudjeni i cisti papiri, nije hteo.slanobarac wrote:Dobar je kao treći c-for. Ništa više od toga. Videćemo hoće li ga želeti Lalatović u prelaznom roku. Mislim da mu je on bio ljubimac i imao neograničeno poverenje u njegove kvalitete.
- slanobarac
Ahaha kakav jadnik.gospodinFKV wrote:Hteo je da ga dovede sad, navodno, ali ovaj nije hteo da ode iz Vojvodine da igra za manje para, pa cak ni za svog trenera. Bio je spreman da ovde sedi na tribinama za ove pare, nego da igra. Navodno su mu nudjeni i cisti papiri, nije hteo.slanobarac wrote:Dobar je kao treći c-for. Ništa više od toga. Videćemo hoće li ga želeti Lalatović u prelaznom roku. Mislim da mu je on bio ljubimac i imao neograničeno poverenje u njegove kvalitete.
Davno sam pisao da je previše plaćen za svoje kvalitete. Znači čovek je svestan toga i onda bolje da sedi kuči nego da se negde drugde znoji. Bravo za upravu, imamo viška para i može nam se.
Izneo je Lalatović i svoja očekivanja u finišu sezone. Kao neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi, jasno je za koga će navijati u šampionskoj trci, ali kada je reč o Kupu Srbije, trofej je poželeo Vojvodini, klubu na čijoj klupi je sedeo u dva navrata. 

- gospodinFKV
Prevrne mi se stomak svaki put kad spomene Vojvodinu u istoj recenici sa njegovima.
Personifikacija mulja srpskog fudbala.
Personifikacija mulja srpskog fudbala.
- slanobarac
Ovde se i dalje botuje za Lalatovića. Neverovatno. 

- Red Marquis
- Moderator
Mislim da je i gore od toga. Mislim da ima dosta njih koji njega ne doživljavaju kao apsolutni talog, kao simbol svega što ne valja u ovoj državi...a trebalo bi.slanobarac wrote:Ovde se i dalje botuje za Lalatovića. Neverovatno.
Io odio Belgrado
- Grof Žekula
- Administrator
ЖУРНАЛ wrote:Нема повлашћених: У уторак жреб за Куп Србије
Жреб парова полуфинала Купа Србије одржаће се сутра у просторијама Фудбалског савеза Србије у Београду.
Жреб је заказан за 13.00.
Пласман у полуфинале обезбедили су Црвена звезда, Партизан, Војводина и Нови Пазар.
С обзиром да пред жреб за ову фазу такмичења не постоје повлашћени тимови, у полуфиналу може да се састане свако са сваким.
У полуфиналу Купа Србије ће се играти по један меч и то 11. маја, док је финале заказано за 26. мај.
- Deep Purple
Re: 1/2 finala Kupa: 11.05.2022.
U polufinalu može da se sastane svako sa svakim ali neće.