1. kolo 24/25: Tekstilac – VOJVODINA 1:3 (0:1)

N13

Re: 1. kolo 24/25: Tekstilac – VOJVODINA, nedelja 19.30

Post by N13 »

Milan wrote: Sun Jul 21, 2024 8:56 pm @N13, koliko ti se čini da je bilo naših na zapadu?
Tesko je reci, tribine su bas nepregledne. Do sad sam u Palanci bio na istoku, ovo je prvi (verovatno i poslednji) put na zapadu. Nemas utisak da sedis na stolici, vec kao da si na zemlji, jer stepenica na kojoj je stolica je visine 10cm.
Ali ovako subjektivan utisak, ja sam sedeo blize glavnom ulazu. Kad smo dali gol, 10 ljudi je oko mene ustalo da se raduje na tom delu tribine. Ali sam video da je tamo prema jugu mnogo vise ljudi ustalo.
Svakako, za Tekstilac je navijalo vise ljudi. Em sam na osnovu razgovora oko sebe zakljucio da su organizovano dovodili ljude iz Odzaka autobusima, em domaci Palancani su mi nekako delovali da su na strani Tekstilca (verovatno podrzavaju slabijeg).
Po slobodnoj proceni nasih izmedju 10 i 20 %

Sto se utakmice tice, ovo su utakmice gde je dobro sto smo dali Drobnjaku sansu. Trebali smo i drugim bonusima. Realno bolji smo, pobeda se nije dovodila u pitanje. Na takvim utakmicama deca dobijaju samopouzdanje.
Npr, mene vise brine sto smo neverovatne sanse promasili, nego taj primljen gol. Dobro je sto smo lako ulazili u gol sansu, ali mora se poraditi na realizaciji. Ovo bi, barem na papiru, trebalo da je najlaksa utakmica u sezoni. Pet komada bi bilo po meri.
Turija

Post by Turija »

Sve objasnio @Forza Vosa.

Vi ste Vosu proglasili totalnim autsajderom, a kritikujete mene za pesimizam. Ja se ne mirim sa predajom, nego se pribojavam toga, posle utakmice sa Tekstilcem.
Ljudi, Tekstilcem, koji nam je hladno mogao dati 2-3 gola ( @Stexman napisao i odnos suteva i lako ulazili u polusanse). To brine. Ni glave, ni repa u nasoj igri veceras.

@Deep, kazes sta je problem sa bonusima? Problem je sto ne mozes da uigras ekipu za Evropu. Sta mislis, hoce li Drobnjak biti starter protiv Ajaksa? Momak je odigrao solidno, ali dva ozbiljna kiksa je imao na vaznoj poziciji ( nepotrebni faul za zuti karton i ispadanje iz igre kod gola Tekstilca - stvar neiskustva). Jer, tesko je mladom momku biti pod punom koncetracijom celu utakmicu, a mora se.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Добра посета Сланинара данас у Паланци, што на истоку што на западу :cheers:

Данас смо били дефанзивно баш лоши, доста прилика смо дали екипи која ће ове године по мени бити фењераш, чак смо и го примили. Ако овако буде и у Амстердаму не пише нам се добро..
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Dobra brojka Firme,na moju zalost nisam mogao ici u Palanku...
Ja i dalje ne mogu da verujem da Sukacev nije dobio priliku,neverovatno.

Prolazimo Ajaks sve je pod kontrolom :cheers:
Milan

Post by Milan »

Meni se Rumun nije svideo. Ni igrom, a ne svidja mi se ni njegova konstitucija i izgled na terenu. Dele jeste pomalo delovao nonšalantno, ali mi se izuzetno dopada to što nije halav i deluje da teži jednostavnim i pametnim rešenjima. No, to je samo prvi utisak. Videćemo još
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Бандовић: Добра игра, заслужена победа

https://www.fkvojvodina.rs/bandovic-dob ... na-pobeda/
ssnigd

Post by ssnigd »

Ova utakmica i utakmica u Amsferdamu imaju jedino zajednicko to sto ucestvuje Vojvodina, sve drugo je neuporedivo. Teren, stadion, protivnik, nasa postavka, stil igre...
Rano mi je da pricam o pojacanjima jos, bilo je tu dobrih i losih stvari.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ко је пропустио пренос, није много пропустио. Ко је пропустио гостовање, имао је шта да пропусти.
Пријатна вашарска атмосфера где су људи жељни фудбала дошли да подрже две екипе из своје околине.
Терен који личи на мало сређенију ливаду за испашу.
Директор Текстилца са трибина диригује играчима и на полувремену држи тимски говор.
Улазница која делује као оне рекламе што се залепе на семафор.
Промоција нових дресова и играча.

Сама игра једна рутинска победа која је дошла теже од очекиваног. Само један леп потез на утакмици, онај пас Николића.
Вукановић јак као стена, злата је вредан.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Mon Jul 22, 2024 12:45 am Ко је пропустио пренос, није много пропустио. Ко је пропустио гостовање, имао је шта да пропусти.
Пријатна вашарска атмосфера где су људи жељни фудбала дошли да подрже две екипе из своје околине.
+1

Да се надовежем ово за Царевића, свака дуга лопта је била лопта за противника, ужасна игра ногом, стојање на линији код гола, лопта кроз ноге и онда следи напушавање играча без икаквог разлога, тешки линијаш, несигуран, па нек су и Торомана гурали, не мора Росић, Гочманац... То је само ова утакмица, прошла припремна две лопте у ноге противника један гол из тога друга на сву срећу промашена, ко зна колико несигурних пасова, изласци на центаршут итд. он да је неки голман са таквом везом бранио би у некој јачој лиги, а не у Војводини... Толико
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rutinska pobeda, slažem se sa gore napisanim da ostaje žal za primljenim golom, ali budimo realni, kad je to Voša nešto uradila kad treba, kako treba? Viđenje sam izneo na poluvremenu, nemam šta puno da dodam, osim pohvale Nikoliću za pas kod drugog gola. Tekstilac je značajno slabiji od prošlogodišnjeg Radnika, a taj Radnik je bio baš slab... I kroz tu prizmu treba zaokružiti priču o juče. Utakmica koja nam ništa nije pokazala, ali bar nismo kiksali.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Kada sam video sastav pomislio sam da smo možda potcenili protivnika ali ovo je bilo rutinski. Novajlija u ligi je bio agresivan ali nema tu kvaliteta. Lagano se vraćaju u niži rang. Što neko napisa, vašarska atmosfera na seoskom igralištu. Prilikom ulaska na igralište neko iz mase se pita s kime igramo? Sa Temerinom? Ne sa Deronjama reče drugi. :mrgreen:. Naših na zapadu dosta i jednom našem nije dozvoljeno da ostane u Vošinom dresu (momak se presvukao i ponovo ušao).
Pozitivno me iznenadio Drobnjak, miran na lopti i deluje mnogo ozbiljnije od recimo Jeličića. Butean odličan, na početku meča je ispao jednom ali posle je bio neprelazan. Imao je dobru komunikaciju sa ostatkom ekipe i dobro se uklopio. Sejo je toliko dominantan da ne vredi ni pričati o tome. Njegoš je imao nekoliko prodatih lopti u kritičnoj zoni ali jako borben. Dele nije dobio ni jednu loptu u prostor da bi videli sa čime raspolažemo. Carević jako loše ispucava, treba izbegavati vraćanje lopti jer je kritičan. Oduševio me Vukanović koji je ostao poske utakmice da se fotka sa gomilom dece, vrlo strpljivo i profesionalno. Na kraju meča je i Seri pokazao malo više emocija pred firmom. Čini mi se da odavno nismo imali ovako kompaktan tim, spreman da igra na rezultat. Da li će i svi ostati, videćemo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Tesko je jos oceniti domete ove ekipe, ipak su Odzaci ekipa za povratak u nizi rang.
Vukanovic je juce bas bio motivisan, nije ni cudo posto je iz Gajdobre, koja je blizu Palanke.
Nasu snagu necemo videti ni protiv Ajaksa, nego u prvenstvu, jer nam slede u naredna 4 kola Pazar, Cuka, TSC i Kragujevac.
Uprava napolje!
Deep Purple

Re: 1. kolo 24/25: Tekstilac – VOJVODINA 1:3 (0:1)

Post by Deep Purple »

Kakvu širinu u igri dobijamo sa Veličkovićem, pazite samo trk kod dodavanja U.N, fantastično, prvo je odigrao dobru dugu loptu ka U.N, pa je U.N fantastično video ili “osetio” njegov trk iz drugog plana i majstorski ga proigrao.

To je radio i Veljko Simić samo Veličković brže i kvalitetnije osvaja prostor i grabi napred jer ima mnogo bolje fizikalije.

Sreća pa je uspeo nekako Vukanović da stigne loptu posle lošeg dodavanja Veličkovića nakon tog trka.

Tri meča zaredom momak je postigao gol.

Ja bih ovde ostavio još jedan komentar ali ovoga puta ću prećutati, ovaj momak je veliki potencijal ali ima i instant kvalitet.

Give and go je ozbiljan kvalitet i sa tim se igrač rađa na tome može da se radi ali mora da se poseduje instikt bez lopte da se oseti prostor.

Mnogi fudbaleri odigraju pas i ostanu u mestu ili bude radijus kretanja jako skučen. Zato Veličković i ima ozbiljan potencijal da po meni zaigra i lige petice jer ima to što je potrebno tamo a to je da se radi i bez lopte.
Milan

Re: 1. kolo 24/25: Tekstilac – VOJVODINA 1:3 (0:1)

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Mon Jul 22, 2024 12:58 pm

Mnogi fudbaleri odigraju pas i ostanu u mestu ili bude radijus kretanja jako skučen. Zato Veličković i ima ozbiljan potencijal da po meni zaigra i lige petice jer ima to što je potrebno tamo a to je da se radi i bez lopte.

Primer iz prve rečenice je Poletanović - u par navrata je ostao ukopan, a igrači ga tražili.

Što se Veličkovića tiče, već sad izgleda ozbiljno na terenu, tako da je na zimu spreman za crvenu zvezdu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked