Tesko je reci, tribine su bas nepregledne. Do sad sam u Palanci bio na istoku, ovo je prvi (verovatno i poslednji) put na zapadu. Nemas utisak da sedis na stolici, vec kao da si na zemlji, jer stepenica na kojoj je stolica je visine 10cm.
Ali ovako subjektivan utisak, ja sam sedeo blize glavnom ulazu. Kad smo dali gol, 10 ljudi je oko mene ustalo da se raduje na tom delu tribine. Ali sam video da je tamo prema jugu mnogo vise ljudi ustalo.
Svakako, za Tekstilac je navijalo vise ljudi. Em sam na osnovu razgovora oko sebe zakljucio da su organizovano dovodili ljude iz Odzaka autobusima, em domaci Palancani su mi nekako delovali da su na strani Tekstilca (verovatno podrzavaju slabijeg).
Po slobodnoj proceni nasih izmedju 10 i 20 %
Sto se utakmice tice, ovo su utakmice gde je dobro sto smo dali Drobnjaku sansu. Trebali smo i drugim bonusima. Realno bolji smo, pobeda se nije dovodila u pitanje. Na takvim utakmicama deca dobijaju samopouzdanje.
Npr, mene vise brine sto smo neverovatne sanse promasili, nego taj primljen gol. Dobro je sto smo lako ulazili u gol sansu, ali mora se poraditi na realizaciji. Ovo bi, barem na papiru, trebalo da je najlaksa utakmica u sezoni. Pet komada bi bilo po meri.