10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Locked
churguzijanac

Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N), subota 20h (RTV 1)

Post by churguzijanac »

Glupost ljudska je neuništiva.Tako bih ukratko opisao utakmicu.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Чудан осећај, нисмо изгубили на крају а могли смо и до победе. Фудбал је почео тек у другом полувремену и свега се могло видети.

Катастрофалан потез Кртолице - увео Ранђеловића уместо Делеа и тиме смо остали без шпица. Радуле најистуренији а међу најнижима на терену. Тиме смо дошли у ситуацију да би имали Депуа на терену морамо вишеструку измену правити.
Није ми јасно, ако смо шпица довели јер нам је то била дефицитна позиција што онда он није одмах ушао?

Три везане победе су раритет појединих тренера на нашој клупи.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ovakve utakmice su sjajne!! Uvek sam ih voleo. Toliko dobrog humora sa svih strana. Još kako su ljudi sa Istoka došli na Zapad, pa nas bilo više, šala i komika su vrcali sa svih strana. Zaista jedno lepo veče na Karadjordju.

Jutros sam gledao vrlo sličnu utakmicu na stadionu Proletera na Slanoj bari. Doduše, to su bilo klinci U16 u gradskoj ligi, ali po kvalitetu nisu ništa zaostajali za večerašnjim akterima.
1892

Post by 1892 »

limanfkv wrote: Sat Sep 28, 2024 10:38 pmGocmanac!

To je definitivno rešenje. Rešili bi dve muve jednim udarcem. Rosić očajan. Bonus nam pravi probleme.
Come on you Reds!
Rakovac

Post by Rakovac »

Sad smo se lepo zakucali na tabeli ako budemo u osam biće dobro. Primismo tri a mogli smo bar još toliko od raspalog Radničkog. Mislim da Krtolica pošto nismo pobedili raspali amaterski Radnički ne može da dobije ni OFK ni Mladost i to će biti doviđenja za njega.
Radulović, svi smo konstatovali igrač manje na terenu. Rosić kriminalan danas, treći gol njegov kao kuća. Šta su nam u životu trebali ovi bekovi, ovaj rumun i onaj brazilac ? Muteanu je kao nešto bolji od Bjeke ? Oterali naše dete da bi odradili menadžersku kombinaciju. I ovaj brazilac je lošiji od Đorđevića.
Poletanović najbolji danas, kapa dole. Ovaj centarfor iz Angole, njega treba gurati, pokazao je dečko pogotovo kod drugog gola da ume opasno da odigra a i svaki duel u vazduhu dobije i jako je startan.
Ovakav fudbal kao večeras nema ni na farskim ostrvima.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Владица Грујић: Изгубили смо два бода, морамо да наставимо да радимо и напредујемо

https://www.fkvojvodina.rs/vladica-gruj ... predujemo/
Turija

Post by Turija »

Forza Voša wrote: Sat Sep 28, 2024 10:45 pm Ja licno ne dozivljavam ovu utakmicu kao kiks jer je neverovatno koliko mi ne igramo fudbal. Pristalica sam toga da kada igramo dobro i dodje jedna losa da je treba pobediti kako tako ali ovo danas je ponovo bilo jako lose i jos jedna pobeda u nizu doprinela bi samo laznoj nadi da smo na dobrom putu.
Zbog toga sam i napisao, da su potrebne promene.
Podrzavao sam Krtolicu u startu, ali raspada nam se igra, odnosno, nemamo je. Nema discipline, nema trcanja, kondicije, nema skok igre, nema suta.
Igra se rezervisano, greske ponavljaju. Neki igraci su nezasluzeno dugo minuta na terenu. Igra se sve individualno.

Poletanovic nam je odigrao najstandardnije, moram to, ne bas voljno, da konstatujem, a veceras liderski. Ne mogu da verujem da on ne izvodi prekide, pogotovo, one ocajne kornere Serija.
Zato kazem, sto sta treba menjati, jer sve udaljeniji smo od nekog mesta u vrhu tabele.
PS
Medojevic ni na klupi. Zasto?
Cak mislim i da je Nikolic bolje resenje na beku od Buteana. Barem je brzi i bolji ofanzivno.
Pisao sam ovde i da smo se trebali zainteresovati i za Bosica u ovom prelaznom roku. Ali, hajde, mozda bi bilo gomilanje igraca?
Last edited by Turija on Sat Sep 28, 2024 11:07 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

@ Minja, tako je, ali nama je veceras bila neophodna pobeda.
Perlez, Turiju, Lok, Vilovo ...mozemo tako posmatrati, ali Vojvodina ne sme da dozvoli sebi haoticnu rulet igru, gotovo, na svakoj utakmici. Ne dozvoljava joj renome.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Сад видим на снимку, какав килави шут улази у 95 минуту кроз ноге голмана...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
student

Post by student »

Prvo da kazem da je igra bila bas losa.
Osim Poletanovicu nikom nista nije islo za nogom.
Bez obzira na losu igru ovo se jednostavno MORALO pobediti, a pobedili smo sami sebe.

Drugo - 2 bonusa, koja god da su, su ubedljivo najgorinigraci na terenu kad je u pitanju Vojvodina.

Trece, neko napisa nesto za Drincica. Koliko smo mi bili losi, ovaj Radnicki je jos gori.

Penal protiv nas se toliko vidi da nije smeo da bude da to boli. Ovo je mogao da svira samo neko go**o. Ni za milion godina se ne bi sviralo ovo za cigane. Sta vise dobili bi sigurno i faul nad golmanom u poslednjem minutu.

Prvi gol Radnickog je jedino sto su uradili na utakmici da je bilo ok. Njihovo krilo predobro primilo loptu, promesalo Buteana, zavrnulo po zemlji a nasih igraca nigde ovo njihovog jedinog spica.

Rosic, kao i Korac veliki motivator ali ume i da kiksne. Poslednji gol je pola njegov. Pola igraca koji je bio kod Jamkama. Ne mogu da vidim ni na snimku ko je bio ali tako katastofalno branjenje nisam dugo video.

Protiv Koraca nije smeo da se svira ovaj penal ali bez obzira na to veceras mi je bio slab, kao u opste u zadnje vreme. Da li ga je toliko pogodilo ostavljanje na klupi ili je ostavljen na klupu zbog pada forme stvarno ne znam ali nije igrac iz prosle sezone. No, mlad je, doci ce sve na svoje.

Crnomarkovic, kiks kod prvog gola radnickog.
Butean kiks kod prvog gola radnickog.
Baros mogao je bolje kod treceg gola, ali boze pomozi.
2 kiksa odbrane i 1 debilnost zudije jednako 3 gola u nasoj mrezi.

Njegos se mucio ali neki prosek. Daleko od toga da je bio los, jos dalje da je bio dobar.

Poletanovic - odlucan.

Radulovic i Kokanovic - bonusi, potpuno bezopasni. Tj opasni samo po nase napade, kontre...
Nit brzine, niti vizije, niti tehnike.
Nista bolji Velickovic koji je usao na poziciju bonusa.
Toliko slab sut, ne salim se kad kazem da bi ja sutnuo bolje. Dao je gol samo zato sto je bio sam na 5m. Da je bilo 10 ne bi dosla do gola.
Popovica nisam ni zapazio.

Seri - dosta van igre danas. Penal svako moze da promasi. Zelet od koraka rade samo nadmene budale.
I tako los je pokrenuo napad za 2 gol.
I tako los bi moguce dao jos jedan da mu je Velickovic dao dupli pas negde sredinom drugog pol a ne da se pogubio.

Dele - dao je gol. Zao mi je samo sto neko drugi nije dao umesto njega. Ovako je kupio samo sebi jos nekoliko utakmica. Ja ovog coveka ne mogu da smislim tek malo manje Radulovica. Svaki duel izgubljen, pola paseva pogresno. Ne brzine, ni skoka, ni suta. NICEGA.
Desilo mu se da ucacka koji i to je to... Fizika losa, tehnika gora.

Depu - svidelo mi se ono sto je odigrao. I to poprilicno
Nikolic - premalo na teenu za neku ocenu.
Randjelovic - potpuno bez znage, nije trebao da ulazi.

Iskreno, ni sam ne znam kako bih krenuo dalje.
Bonusi su najveci problem od igrackog kadra.

Probao bih Marka ili Njegosa vise ofanizivno.
Malog Mladenovica od pocetka u sredini ili mozda i nejga ofanzivno.

Drugi bonus starno ne znam. Kokanovic, Radulovic...

U spicu Depu sigurno. Kolins na stopera obavezno.
Stranci u 11: Kolins, Baros, Seri, Depu.

I jos jedna stvar, neko je napisao da se ne trude, da igracima nije stalo - apsolutno sam siguran da im je bas stalo, da se bas trude, samo nesto ne ide. A kad krene krenuce bez stajanja. Za sada je sve na misice.

Sledecu dobijamo pa makar na zelju!
Turija

Post by Turija »

Sto vise razmisljam o dosudjenom penalu za Radnicki, izgleda mi da nije bio? Zasto?
Zato sto lopta nije izasla iz peterca i sto sudije uvek traze da se tacno namesti na liniju 5 metara i da miruje na njoj neko vreme. Cesto se zbog toga i ponavlja izvodjenje.
Nekad su cak i igraci namestali loptu rukom svom golmanu da izvede udarac.

Sad, ko bolje poznaje pravila, dobro bi bilo da objasni situaciju.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Salvador

Post by Salvador »

Ponovo nesreća u poslednjim minutima, već koji put ove sezone.
Ipak, igrali smo prilično jalovo danas, Radulović I Veličković su prilično neozbiljni, prvi baš ništa nije pokazao danas (već koji put), a drugi je jedva dao gol kada je dobio loptu na tacni.
Glavni problem je ta neka AMF pozicija, koju Veličković ne može da iznese.
Ne razumem zašto je Dele zamenjen i koja je bila logika da zbunjeni Radule igra centarfora.
Radnički iskreno mislim da je danas zaslužio bod jer su dobar deo meča kontrolisali igru.
Mi smo ovo danas morali da pobedimo i bilo je ozbiljnih propusta koji ne bi smeli da se ponavljaju.
Idemo dalje.
PS. Pogledao sam snimak i taj gol na kraju je samo Rosićeva greška jer je krenuo na loptu koju nije mogao da stigne, nikakav tu faul nije postojao. A i drugi gol je njegova greška jer je morao da upozori Koraća. Prvi gol Crnomarković kasni. Serijev penal katastrofalno izveden, neverovatno je da je on izabran. Četiri jeftina kiksa, puno za tri boda.
Last edited by Salvador on Sun Sep 29, 2024 12:13 am, edited 2 times in total.
ssnigd

Post by ssnigd »

Manjak inteligencije. Utakmice koje preokrenes u 90om minutu se ne ispustaju.
Fali ovde dosta toga, a najvise znanja i odgovornosti.
Losa igra nasih, na momente uzasna.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Meni ovo nije izgledalo lose, nadigrali smo Radnicki. Poklonis protivniku penal, svoj promasis i onda je rezultat takav kakav jeste, generalno veceras sreca nije bila nas saveznik, valjda ce nam se to negde vratiti. Nismo mi ekipa koja veze 5-6 utakmica bez kiksa. Bez obzira na sve ocekujem tri boda protiv Pazara. Sreda 19h, znamo gde nam je mesto!
Locked