bukvalno sam ovo isto hteo da napisem, kao da smo gledali dve gomile bogalja koji pokusavaju da igraju fudbal a ne derbi utakmicu elitnog ranga, uzas.Savcic Luka wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 10:27 pm Fenomenalna utakmica, ako posmatramo iz ugla paraolimpijskog fudbala.
22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0
Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ja sam čuo da mu je pukla zadnja loža... Da li neko ima da potvrdi ovo? Nadam se samo da nije istinaDeep Purple wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 10:16 pm Nadam se da je sa Medom sve u redu i da nije ništa ozbiljnije.
Odlicno izvucen bod protiv superiornijeg protivnika
Taktika postavljena vrhunski sa 3 stopera i 4 zadnja vezna ,toliko je skrivena taktika da se ne zna ko je bio napadac a ko krilo...svetski strucnjaci ce ovo analizirati poput Kolubarske bitke
Savrsen pogodjen tajming i pozicione izmene da umesto levog stopera udje desni bek
Svaka nasa akcija i sut bi se zavrsili golom da nisu imali golmana
Protivnicka odbrana je i trenutno zbunjena i vidi se da su celu utakmicu trazili Serija ,ali vrsni mag sa klupe kojeg je sam Bog poslao izostavio ga je sa ovog nebitnog meca i tako dodatno zbunio protivnika.
Jedina mana je ulazak Depua u 92 minutu mislim da se trebalo sacekati bar jos 45sekundi
Do sledece magije.
Taktika postavljena vrhunski sa 3 stopera i 4 zadnja vezna ,toliko je skrivena taktika da se ne zna ko je bio napadac a ko krilo...svetski strucnjaci ce ovo analizirati poput Kolubarske bitke
Savrsen pogodjen tajming i pozicione izmene da umesto levog stopera udje desni bek
Svaka nasa akcija i sut bi se zavrsili golom da nisu imali golmana
Protivnicka odbrana je i trenutno zbunjena i vidi se da su celu utakmicu trazili Serija ,ali vrsni mag sa klupe kojeg je sam Bog poslao izostavio ga je sa ovog nebitnog meca i tako dodatno zbunio protivnika.
Jedina mana je ulazak Depua u 92 minutu mislim da se trebalo sacekati bar jos 45sekundi
Do sledece magije.
Savcic Luka wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 10:27 pm Fenomenalna utakmica, ako posmatramo iz ugla paraolimpijskog fudbala.

Umesto da danas postavimo rekord sa najubedljivijom pobedom protiv partizana, mi nismo u stanju da im ovako raspalim damo bar jedan gol.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Лалат каже Сери није био у саставу због “приватних проблема”
- gospodinFKV
Izgleda je i Bog danas imao privatnih obaveza, pa nije stigao da isprati Lalata svog. 

Cripple fight sto se kaze.
Pozitivno sam se iznenadio koliko nas je bilo na zapadu, mada mozda je do jakni, pa deluje da nas je vise
Lalatovicu mrs iz svetinje
Pozitivno sam se iznenadio koliko nas je bilo na zapadu, mada mozda je do jakni, pa deluje da nas je vise

Lalatovicu mrs iz svetinje
Само храбро до нове победе, але...
- Neizlecivi
Slazem se Minja, samo bih dodao da je ovo vec praksa ne izolovan slucaj. Mi sa istoka kao totalni gubavi da smo.
A iskreno je danas na istoku bilo velika velika vecina slaninara. Proslu utakmicu sam imao osecaj da nas ima 10%, danas je na istoku bilo obrnuto sa velikom vecinom nasih prijatelja sa tribine.
Nista me ne brine kao cinjenica da nam se sezona blizi kraju, a mi cemo sledece titulu morati da osvojimo bez igre!!!
A iskreno je danas na istoku bilo velika velika vecina slaninara. Proslu utakmicu sam imao osecaj da nas ima 10%, danas je na istoku bilo obrnuto sa velikom vecinom nasih prijatelja sa tribine.
Nista me ne brine kao cinjenica da nam se sezona blizi kraju, a mi cemo sledece titulu morati da osvojimo bez igre!!!
Nisam hteo da prognoziram rezultat utakmice, jer da jesam sada biste mislili da imam neke ozbiljne dojave iz kluba
Šalu na stranu, nisam uopšte iznenađen rezultatom i igrom, jer ovo smo mi bez Serija. Nisam gledao utakmicu protiv Napretka, pa ni ne znam kakav je Romanić, ali danas mi je bio sasvim okej, kao i Kokanović.
Eto, danas su igrale dve ekipe koje se kao bore za izlazak u Evropu, a videli smo jedno veliko ništa. I to ništa ne da bi sačuvali noge, već zato što ni jedni ni drugi ne znaju bolje, nažalost. Tek će se ispadati od kojekakvih crnogorskih, estonskih i malteških velikana evropskog fudbala u sezoni kupanja.

Šalu na stranu, nisam uopšte iznenađen rezultatom i igrom, jer ovo smo mi bez Serija. Nisam gledao utakmicu protiv Napretka, pa ni ne znam kakav je Romanić, ali danas mi je bio sasvim okej, kao i Kokanović.
Eto, danas su igrale dve ekipe koje se kao bore za izlazak u Evropu, a videli smo jedno veliko ništa. I to ništa ne da bi sačuvali noge, već zato što ni jedni ni drugi ne znaju bolje, nažalost. Tek će se ispadati od kojekakvih crnogorskih, estonskih i malteških velikana evropskog fudbala u sezoni kupanja.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Izostankom KZS izgubili samo i Baroša danas, Mladenović će biti igračina a Kokan sve bolji i i bolji.
Ima nekoliko sezona da igrače boli k***c da makar i obznane da postoji neko na istoku. Pre tih nekoliko sezona, nekad bi malo prišli, pozdravili kratko istok, i okrenuli se ka zapadu. Poslednjih 3-4-5 sezona ni toliko.Neizlecivi wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 1:12 am Slazem se Minja, samo bih dodao da je ovo vec praksa ne izolovan slucaj. Mi sa istoka kao totalni gubavi da smo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Uvek sa tobom
Чекајте да добијемо сијалицу у вц-у, можда нас нас не виде
Иначе преко контакта са неким играчима видећу да се то исправи.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
To bi bilo lepo, često na istoku ima tek nekoliko destina ljudi, ali među tim ljudima su i ljudi koji tribinu ne menjaju ni kad su neljudski uslovi.Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 9:36 am Чекајте да добијемо сијалицу у вц-у, можда нас нас не виде![]()
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Zapad se daleko više oglašava i navija. Desi se često da bude i glasniji od severa. Razlog je jednostavan, a to je da je skoro ceo sektor 6 pun ljudi koji su nekada bili vrlo aktivni na severu. I reakcija igrača je usmerena na taj sektor najviše.
Ne opravdam postupak, svestan sam koliko su ljudi na istoku verni Slaninari.
Od dolaska Lalat i ja sam na istoku, a sezonska je sektor 2. Tako da sam ja uvek van kombinacije za pozdravljanje…
Ne opravdam postupak, svestan sam koliko su ljudi na istoku verni Slaninari.
Od dolaska Lalat i ja sam na istoku, a sezonska je sektor 2. Tako da sam ja uvek van kombinacije za pozdravljanje…

Utisak od juče, hladno ,loša igra ,odlično navijanje . Što reče prethodnik naročito u sektoru 6 

Телеп