22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0

Radoye
Administrator

Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h

Post by Radoye »

Savcic Luka wrote: Sat Feb 08, 2025 10:27 pm Fenomenalna utakmica, ako posmatramo iz ugla paraolimpijskog fudbala.
bukvalno sam ovo isto hteo da napisem, kao da smo gledali dve gomile bogalja koji pokusavaju da igraju fudbal a ne derbi utakmicu elitnog ranga, uzas.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Saki

Post by Saki »

Deep Purple wrote: Sat Feb 08, 2025 10:16 pm Nadam se da je sa Medom sve u redu i da nije ništa ozbiljnije.
Ja sam čuo da mu je pukla zadnja loža... Da li neko ima da potvrdi ovo? Nadam se samo da nije istina
Marko93

Post by Marko93 »

Odlicno izvucen bod protiv superiornijeg protivnika
Taktika postavljena vrhunski sa 3 stopera i 4 zadnja vezna ,toliko je skrivena taktika da se ne zna ko je bio napadac a ko krilo...svetski strucnjaci ce ovo analizirati poput Kolubarske bitke
Savrsen pogodjen tajming i pozicione izmene da umesto levog stopera udje desni bek
Svaka nasa akcija i sut bi se zavrsili golom da nisu imali golmana
Protivnicka odbrana je i trenutno zbunjena i vidi se da su celu utakmicu trazili Serija ,ali vrsni mag sa klupe kojeg je sam Bog poslao izostavio ga je sa ovog nebitnog meca i tako dodatno zbunio protivnika.
Jedina mana je ulazak Depua u 92 minutu mislim da se trebalo sacekati bar jos 45sekundi
Do sledece magije.
Milan

Post by Milan »

Savcic Luka wrote: Sat Feb 08, 2025 10:27 pm Fenomenalna utakmica, ako posmatramo iz ugla paraolimpijskog fudbala.

:rolll:

Umesto da danas postavimo rekord sa najubedljivijom pobedom protiv partizana, mi nismo u stanju da im ovako raspalim damo bar jedan gol.
POŠTO OBRAZ ???!!!
djoks

Post by djoks »

Лалат каже Сери није био у саставу због “приватних проблема”
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Izgleda je i Bog danas imao privatnih obaveza, pa nije stigao da isprati Lalata svog. :(
LIMAN

Post by LIMAN »

Cripple fight sto se kaze.
Pozitivno sam se iznenadio koliko nas je bilo na zapadu, mada mozda je do jakni, pa deluje da nas je vise :)
Lalatovicu mrs iz svetinje
Само храбро до нове победе, але...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Slazem se Minja, samo bih dodao da je ovo vec praksa ne izolovan slucaj. Mi sa istoka kao totalni gubavi da smo.

A iskreno je danas na istoku bilo velika velika vecina slaninara. Proslu utakmicu sam imao osecaj da nas ima 10%, danas je na istoku bilo obrnuto sa velikom vecinom nasih prijatelja sa tribine.

Nista me ne brine kao cinjenica da nam se sezona blizi kraju, a mi cemo sledece titulu morati da osvojimo bez igre!!!
Duplof

Post by Duplof »

Nisam hteo da prognoziram rezultat utakmice, jer da jesam sada biste mislili da imam neke ozbiljne dojave iz kluba :mrgreen:

Šalu na stranu, nisam uopšte iznenađen rezultatom i igrom, jer ovo smo mi bez Serija. Nisam gledao utakmicu protiv Napretka, pa ni ne znam kakav je Romanić, ali danas mi je bio sasvim okej, kao i Kokanović.

Eto, danas su igrale dve ekipe koje se kao bore za izlazak u Evropu, a videli smo jedno veliko ništa. I to ništa ne da bi sačuvali noge, već zato što ni jedni ni drugi ne znaju bolje, nažalost. Tek će se ispadati od kojekakvih crnogorskih, estonskih i malteških velikana evropskog fudbala u sezoni kupanja.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
fare

Post by fare »

Izostankom KZS izgubili samo i Baroša danas, Mladenović će biti igračina a Kokan sve bolji i i bolji.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Neizlecivi wrote: Sun Feb 09, 2025 1:12 am Slazem se Minja, samo bih dodao da je ovo vec praksa ne izolovan slucaj. Mi sa istoka kao totalni gubavi da smo.
Ima nekoliko sezona da igrače boli k***c da makar i obznane da postoji neko na istoku. Pre tih nekoliko sezona, nekad bi malo prišli, pozdravili kratko istok, i okrenuli se ka zapadu. Poslednjih 3-4-5 sezona ni toliko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Чекајте да добијемо сијалицу у вц-у, можда нас нас не виде :mrgreen:

Иначе преко контакта са неким играчима видећу да се то исправи.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Uvek sa tobom wrote: Sun Feb 09, 2025 9:36 am Чекајте да добијемо сијалицу у вц-у, можда нас нас не виде :mrgreen:

Иначе преко контакта са неким играчима видећу да се то исправи.
To bi bilo lepo, često na istoku ima tek nekoliko destina ljudi, ali među tim ljudima su i ljudi koji tribinu ne menjaju ni kad su neljudski uslovi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Zapad se daleko više oglašava i navija. Desi se često da bude i glasniji od severa. Razlog je jednostavan, a to je da je skoro ceo sektor 6 pun ljudi koji su nekada bili vrlo aktivni na severu. I reakcija igrača je usmerena na taj sektor najviše.
Ne opravdam postupak, svestan sam koliko su ljudi na istoku verni Slaninari.
Od dolaska Lalat i ja sam na istoku, a sezonska je sektor 2. Tako da sam ja uvek van kombinacije za pozdravljanje… :whistler:
Vladimir

Post by Vladimir »

Utisak od juče, hladno ,loša igra ,odlično navijanje . Što reče prethodnik naročito u sektoru 6 :thankyou:
Телеп
Locked