24. kolo, VOJVODINA - IMT 0:1 (0:0)

Turija

Re: 24. kolo, VOJVODINA - IMT, subota 13h

Post by Turija »

Nisam gledao danasnju utakmicu, tako da ne mogu reci, na tu temu, bas nista - niti je vazno. Odavno mi je sve poznato, tako da nisam nimalo iznenadjen.

Malo pre sam usao na Forum da vidim rezultat i na kraju citanja saznadoh i to.

Sta reci, osim da neko stvari vidi ranije, neko kasnije, a neko nikad - dok se potpuno ne urusi.

PS
Iskrena muska suza Zorana Vasiljevica :thankyou:
Tesko da mu mogu zameriti i u IMTu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ФКВАе

Post by ФКВАе »

Да није било Гочманца упалили би нас још јаче.
Немамо игру,све што смо до сада учинили било је уз помоћ фортуне.

Надам се да ће доћи до промена што пре на свим нивоима.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Jel si opet nasao devojku gnjido mala pa nista vise od pobeda? Pocinjes sa "po prirodi" 5-6 odbrambenih igraca od 10 u terenu? Protiv Industrije Masina i Traktora kod kuce?
Sta ti bi sa Bogom? Ne voli te vise? Daje nam Bog golove u zadnjim sekundama? Previse ikona u kancelariji? Jel si to na skidanju? Znamo mi kako to ide na zalost.
Daj bre sad neku zanimljivu duhovitu izjavu, daj da te cujemo sada?
Trebace tebi jedan svestenik Peranovic
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Његош је дошао на исток да се извини после утакмице, нисам баш близу био да испратим, ал било је са истока неко негодовање после једног шута његовог. Ако је неко био ближе да пренесе?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Ništa značajno se nije desilo sinoć, održan je kraći sastanak sa igračima gde je otprilike sva krivica na njima, očekuje se još jedan ozbiljniji sastanak sa igračima gde će biti svi prisutni. Lalatović ima podršku bar do utakmice protiv Niša neće biti promena, negde se provukla informacija da se napravi "džentlmenski dogovor" da se sam povuče ako izgubi u Nišu, i ako konkurenti za Evropu odmaknu. I dalje je glavni argument da je bodovna razlika tu negde i da je Evropa i dalje na dohvat ruke.
Vladimir

Post by Vladimir »

Hahaha, cirkus I dalje radi.....dok ih ne najuriš motkom.
Телеп
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Uvek sa tobom wrote: Sun Feb 23, 2025 8:57 am Његош је дошао на исток да се извини после утакмице, нисам баш близу био да испратим, ал било је са истока неко негодовање после једног шута његовог. Ако је неко био ближе да пренесе?
Njegos je dosao u fer maniru da kaze da je uputio pogled ka istoku ekipi sa ograde, od kojih su pojedinci zaista jezivi i voleo bih ukoliko se pronadju da malo olade glavu i spuste sebe na zemlju jer se ponasaju gore od najgorih seljacina. Izvinio se Njegos, hteo je samo da opravda svoju reakciju. Ja licno sam sugerisao da nije do njih, vec im menjaju 5 trenera za sezonu, te da je do neznalice na klupi... Bilo je i onih koji su sugerisali da treba da isamara sve u svlacionici...

Ne bih delio detalje, ali mi je njegova reakcija bila u fazonu slaze sa konstatacijom oko vodjenja ekipe, iako opet naglasavam nije izgovorio to.
Milan

Post by Milan »

ElMaestro13 wrote: Sun Feb 23, 2025 11:09 am Ništa značajno se nije desilo sinoć, održan je kraći sastanak sa igračima gde je otprilike sva krivica na njima, očekuje se još jedan ozbiljniji sastanak sa igračima gde će biti svi prisutni. Lalatović ima podršku bar do utakmice protiv Niša neće biti promena, negde se provukla informacija da se napravi "džentlmenski dogovor" da se sam povuče ako izgubi u Nišu, i ako konkurenti za Evropu odmaknu. I dalje je glavni argument da je bodovna razlika tu negde i da je Evropa i dalje na dohvat ruke.

Jbt, koji cirkus... Iz ove ekipe će se sa ovakvom politikom bežati glavom bez obzira.
POŠTO OBRAZ ???!!!
djoks

Post by djoks »

ElMaestro13 wrote: Sun Feb 23, 2025 11:09 am Ništa značajno se nije desilo sinoć, održan je kraći sastanak sa igračima gde je otprilike sva krivica na njima, očekuje se još jedan ozbiljniji sastanak sa igračima gde će biti svi prisutni. Lalatović ima podršku bar do utakmice protiv Niša neće biti promena, negde se provukla informacija da se napravi "džentlmenski dogovor" da se sam povuče ako izgubi u Nišu, i ako konkurenti za Evropu odmaknu. I dalje je glavni argument da je bodovna razlika tu negde i da je Evropa i dalje na dohvat ruke.
А шта ако одигра Х онда остаје? Изгледа да морам и следеће недеље да навијам против своје Воше да би ова наказа отишла
VošaNS

Post by VošaNS »

A konkurenti za Evropu nisu odmakli već? Radnički na +7, Lučani ako danas dobiju +6, Čuka ako dobije prestiže nas, a Ofka ima meč manje? Šta znači ako odmaknu? 15 bodova?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Salvador

Post by Salvador »

I ja sam se juče valjda prvi put u životu radovao što smo izgubili misleći da to jasno mora da znaci da ce klovn otici, ali ovi zaista nemaju nikakvu nameru da Vosa ima dobre rezultate.

Nikakve vajde od svih njih očigledno.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Znaci cekamo da nam lik sahrani i ovu i narednu sezonu, kako bismo ga smenili, igraci su krivi za sve. Samo, ko ce da snosi odgovornost za njega i ovo ''cekanje'' da nam se usere u sve?
slanobarac

Post by slanobarac »

Ja ne bih njega terao zbog rezultata već zbog igre. I da smo ovo dobili igra je katastrofa. On jadnik nema pojma, što neko reče kako je on dobio licencu trenera? Educons, braća Karić, Mića megatrend???? Pošto je napredan sigurno je ta varijanta, nema druge.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Подршка играчима!!

Лалат,мадона и управа напоље!

Какав Ниш какви бакрачи !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Uvek sa tobom wrote: Sun Feb 23, 2025 2:39 pm Подршка играчима!!

Лалат,мадона и управа напоље!

Какав Ниш какви бакрачи !
:cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked