Koga za novog trenera?
-
Dragoslav Stepanovic cuo sam da je odigrao preko 30 meceva za nasu reprezentaciju,imao je neke epizode po Nemackoj cinimi se u Frankfurtu,a znam da je vodio jedan Egipatski klub Zamalek Sporting!To je sve sto sam zasad uspeo da saznam...
Samo ne znam otkud on u kombinaciji sada...
Bobe je video s'kim ima posla nazalost...
Tumbakovic se vise i ne pominje!
Dostanic je bio izjavio da zeli da se malo odmori od fudbala posle otkaza gde je ispao veoma smesan...
Ilic samo sto dalje od kluba!
Uprava napolje,koliko god to nekom delovalo smesno!
Samo ne znam otkud on u kombinaciji sada...
Bobe je video s'kim ima posla nazalost...
Tumbakovic se vise i ne pominje!
Dostanic je bio izjavio da zeli da se malo odmori od fudbala posle otkaza gde je ispao veoma smesan...
Ilic samo sto dalje od kluba!
Uprava napolje,koliko god to nekom delovalo smesno!
Dostanic je od zvezde dobio tacno toliko (ako me fudbalski digitron ne laze) da moze da se odmara celih 32 meseca
(k'o sto rece Turija,ko razume shvatice)
Inace,mi smo velika ekipa,puna samopouzdanja i nema potrebe da na precac donosimo odluke oko izbora novog trenera.Mislim da ne bi bilo lose da tek na kraju polusezone o tome razgovaramo!!!!
p.s.nije valjda ovaj forum uticao na smenu trenera,pa smo upravu zatekli nespremnu za brzu reakciju

Inace,mi smo velika ekipa,puna samopouzdanja i nema potrebe da na precac donosimo odluke oko izbora novog trenera.Mislim da ne bi bilo lose da tek na kraju polusezone o tome razgovaramo!!!!

p.s.nije valjda ovaj forum uticao na smenu trenera,pa smo upravu zatekli nespremnu za brzu reakciju

nboya wrote:Dostanic!?!?!![]()
![]()
![]()
Nesto ljigavije nisam video u zivotu.
Prvo pizon, sada on,... ko je sledeci?!?!
Predlazem da nam za trenera odmah postave zvezdinog kapitena pantu i da sve ode u tri p**** m*******...
nboya nemoj da im dajesh ideje, kako je krenulo ne bi me zachudilo da promene ime kluba u "crvena zvezda b pogon"...

Baš šteta što je rešeno pitanje trenera tako brzo, a taman se Bora Milutinović, Sven Goran Eriksson, Fabio Capello i naravno Džej raspitivali za poziciju. Zbog velikog interesovanja, a na njihovu veliku radost, sa njima pregovara da dođu na funkciju pomoćnog trenera.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...