Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
kowalski

Post by kowalski »

Mozda bi ipak oni koji dugo nisu bili na stadionu mogli da procitaju OVO

Svaka pesma se moze nauciti za jedan minut...
Image
Boulevard

Post by Boulevard »

kowalski wrote:Mozda bi ipak oni koji dugo nisu bili na stadionu mogli da procitaju OVO

Istina ali kad nisi duze vreme bio na stadionu zaboravis i melodije i sve, a i tu su i nove pesme. Cisto sumnjam da je to neki problem, naucice sto su zaboravili u autobusima ili u korteu/ispred stadiona. 8)
Vredi pogledati topic definitivno.
DUB

Post by DUB »

Boulevard wrote:
kowalski wrote:Mozda bi ipak oni koji dugo nisu bili na stadionu mogli da procitaju OVO

Istina ali kad nisi duze vreme bio na stadionu zaboravis i melodije i sve, a i tu su i nove pesme. Cisto sumnjam da je to neki problem, naucice sto su zaboravili u autobusima ili u korteu/ispred stadiona. 8)
Vredi pogledati topic definitivno.
Ko ne može da upamti neka odštampa "puškice" i neka vežba, kowalski je postavio link za materijal...

"Prošlo je vreme lažnih pobednika" u slučaju pobede, preko istoka čmarakane i Miletić koji lomi tzv. pobednika u centralnom kadru RTAss-a uz proglašavanje nacionalne žalosti poltronskog komentatora - NEPROCENJIVO!
Naravno, na Firmi je da donesi sve odluke o izgledu tribine, pa tako i ovu o (ne)ponavljanju koreografije/parole

NOVI SAD GORI!!!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
severozapad

Post by severozapad »

Koliko nas je na kraju bilo na zadnja dva finala? Ako može neko da iskopa neku cifru, zanima me. I ako neko ima info koliko je do sad prijavljeno za ovo?
madda fakka

Post by madda fakka »

severozapad wrote:Koliko nas je na kraju bilo na zadnja dva finala? Ako može neko da iskopa neku cifru, zanima me. I ako neko ima info koliko je do sad prijavljeno za ovo?
Moja slobodna procena...
Finale 2007 bilo je 18 buseva, posto bus u kojem sam bio nije bio pun(gsp harmonika), racunajuci neki prosek 65 ljudi po busu (18 x 65 = skoro 1200) + ljudi o sopstvenom prevozu + grupica na jugoistoku sa Batom na celu verujem oko 1600-1700(napisao sam 1200 u jednom postu, preracunao sam se, izvinjavam se)

mali podsetnik :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=_hziPo-c3x4

http://www.youtube.com/watch?v=J4mTTJW- ... re=related

Finale 2010 zbog incidenta na zel. stanici pre polaska, odustalo je prilicno ljudi. Na tribini po mojoj slobodnoj proceni, usudicu se da kazem mozda za nijansu manje nego 2007

Ove godine bez problema 2500 ljudi ce biti prijavljeno do kraja vikenda ;)
I Bog je Slaninar...
SlaninarNS

Post by SlaninarNS »

2007 је било више људи,проверено по броју избројаних је било преко 2000+ и која бројка више ! 2010 такође 2000+ који број мало випе од 2007,верујем да ће ове године,та бројка превазићи све границе до 3000+ ! Што се тиће репертоара песама,ништа не брините и пустите то ономе ко о томе треба да мисли ,а на вама и нама је да подеремо грла и после те све покидане гласне жице лепо залијемо испред нашег Милетића :) :lol:
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne treba da se obaziremo uopste koliko ce nas biti na finalu i da se bavimo proracunima, kalkulacijama u smislu da sada svako od nas ocekuje 5000 a kada odemo tamo vidi da nas nema toliko i da se kao nesto skenja, demolarise.
Koliko god da nas bude, svako mora da zna sta mu je ciniti.
Treba svako od nas da nagovara Novosadjane, i oni slaninari koji su u drugim mestima da nagovaraju svoje sugradjane, da nas bude sto vise.
Bitno je da momci na terenu vide da nisu sami, kao prosle godine.
Bitno je da svako od nas bude spreman na sve :!: :!: :!:
Bitno je da se prate uputstva ljudi koji su zaduzeni za to.
Bitno je da se niko ne pravi pametan i da ne istrcava ispred grupe.
Bitno je da tamo budemo jedno, jer to je nasa snaga.
Bitno je da se nasa pesma ori na stadionu 90 minuta.
Bitno je da aktivno ucestvujemo u igri, ko je bio skoro na jna zna kako se to radi.
Sto mi budemo slozniji i glasniji na tribinama to ce i nasi igraci biti agresivniji, hrabriji, jaci od onih.
Ubedjen sam da ce momci koji ce voditi navijanje znati kako da vode tribinu i da ce Milinkovic i momci dole na terenu dati sve od sebe da se Kup dovede tamo gde i pripada :!: :!: :!:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KUPA FINALEEEEEEEEEEE 8)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Stexman

Post by Stexman »

Gardinovčane sam upravo prijavio, dolazi nas 22!!!
Za mesto od 1300+ stanovnika mislim da je dovoljno ;)
Ubeđen sam da bi bilo mnogo više da nije ove zajebancije sa prijavama i JMBG, ali ok, gostovanje je pa tako mora. INVAZIJA!
Passion

Post by Passion »

Stexman wrote:Gardinovčane sam upravo prijavio, dolazi nas 22!!!
Za mesto od 1300+ stanovnika mislim da je dovoljno ;)
Ubeđen sam da bi bilo mnogo više da nije ove zajebancije sa prijavama i JMBG, ali ok, gostovanje je pa tako mora. INVAZIJA!
Да ли си можда питао колко има пријављених за сада?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Stexman

Post by Stexman »

Nisam isao licno, vec sam spisak predao Staroj Gardi, ali koliko cujem, prijavljenih ima vise od očekivanog broja!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Grof Žekula wrote:
KDA wrote:08. maja na Trgu Slobode akcija "Dođi i Ti" - šutiranje penala na pravi gol, nagrade za klince (dresovi, lopte, navijačke majice za finale). Trebalo bi da se u ovu akciju ukjuče i ORION TELEKOM i PORSCHE.

U koliko sati počinje ovaj događaj?
Baš kao što kaže Oasis, u 18h
Poštovani,
Pozivamo Vas na druženje sa FK Vojvodina na Trgu Slobode u nedelju od 18h. Ovo okupljanje smo organizovali u cilju informisanja i pozivanja Novosađana na finale kupa koje nas očekuje u sredu 11. maja.

ZBOG KIŠE POMERENO ZA SUTRA (ponedeljak)!!!
Javiću vreme naknadno!
21114

Post by 21114 »

19.15h na trgu, sutra druženje. Potvđeno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
madda fakka

Post by madda fakka »

Grof Žekula wrote:
Grof Žekula wrote:
KDA wrote:08. maja na Trgu Slobode akcija "Dođi i Ti" - šutiranje penala na pravi gol, nagrade za klince (dresovi, lopte, navijačke majice za finale). Trebalo bi da se u ovu akciju ukjuče i ORION TELEKOM i PORSCHE.

U koliko sati počinje ovaj događaj?
Baš kao što kaže Oasis, u 18h
Poštovani,
Pozivamo Vas na druženje sa FK Vojvodina na Trgu Slobode u nedelju od 18h. Ovo okupljanje smo organizovali u cilju informisanja i pozivanja Novosađana na finale kupa koje nas očekuje u sredu 11. maja.

ZBOG KIŠE POMERENO ZA SUTRA (ponedeljak)!!!
Javiću vreme naknadno!
Verujem i da ce se lokacija menjati jer u 19h pocinje koncert "ritam evrope".
I Bog je Slaninar...
Milan

Post by Milan »

Mozda je to malo kasno, obzirom da je dogadjaj namenjen prvenstveno deci...?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Jataganac

Post by Jataganac »

Pa ako bude lepo vreme nije kasno, al je problem u lokaciji , pošto je zauzeta zbog koncerta . A biće i gomila persona ne baš prijatna dečijem i roditeljskom oku tada tamo .
Locked