Da je 5 ljudi na istoku i 5 na zapadu koji su raspoloženi da kažu šta osećaju, bez filtera, čulo bi se. Šta se sve čuje na te dve tribine, usmereno na protivničke igrače i sudije, a da je ne neosnovano, nego da je nejasno da li su ti ljudi upoznati sa pravilima fudbala... Kad bi se to samo delimično usmerilo na pravu adresu u pravom trenutku, bilo bi sigurno odjeka. Ali izgleda da tišina ima čak i manju težinu od nikakve.
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Niko ovde nema nista licno protiv trenera Bandovica ( cak mislim i da se nesto kroz maglu secam tog prezimena, kao igraca).
Mi ga, sada, ne poznajemo ni kao coveka, ni kao trenera, a ocekuje se mnogo od novog trenera.
Ako se vec radilo po preporuci Popovica, ja sam licno ocekivao nekog Spanca. U medjuvremenun se pojavio Litvanac Valdas, kao opcija. Citajuci njegov CV, izgleda sasvim dobar za Vosu.
E sad, kad se procitaju komentari ljudi na Mozzartu, vidi se samo jedna linija za dovodjenje trenera i igraca u Vosu. Time su suzeni svi izbori i kvalitet.
Mi ga, sada, ne poznajemo ni kao coveka, ni kao trenera, a ocekuje se mnogo od novog trenera.
Ako se vec radilo po preporuci Popovica, ja sam licno ocekivao nekog Spanca. U medjuvremenun se pojavio Litvanac Valdas, kao opcija. Citajuci njegov CV, izgleda sasvim dobar za Vosu.
E sad, kad se procitaju komentari ljudi na Mozzartu, vidi se samo jedna linija za dovodjenje trenera i igraca u Vosu. Time su suzeni svi izbori i kvalitet.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo rešenje mi deluje kao linija manjeg otpora. Preporuka je došla sa više strana, Ranko pa agenti/agencija i na kraju krajeva slobodan je. Ono što svi vidimo, a drugi u klubu očigledno su slepi na njegove fudbalske rezultate pošto su katastrofa u smešnim ligama.
Neko je napisao gore da te lige nisu ništa lošije od naših, pa nemojte da se zajebavamo da prostite i da se merimo sa Tajlandskim, Vijetnamskim ligama. Pa koliko god bude bilo loše kod nas, ne mogu ni da nam pljunu pod prozor.
Neko je napisao gore da te lige nisu ništa lošije od naših, pa nemojte da se zajebavamo da prostite i da se merimo sa Tajlandskim, Vijetnamskim ligama. Pa koliko god bude bilo loše kod nas, ne mogu ni da nam pljunu pod prozor.
Godinama imamo jako slabe sportske direktore i uprave.
Sposoban sportski direktor moze, i sa losom upravom, napraviti pristojan tim. Posle Butorovica dovodimo mnostvo trenera i igraca nedoraslih Vojvodini, a ne stvaramo ih u omladinskoj skoli. Butorovic je bar zeleo afirmaciju i profit kroz Vosu ( uz sve ostalo sto ga je pratilo). Medjutim, znao je da toga nema bez dobrih rezultata Vojvodine, pogotovo u Evropi ( samo se preracunao sa Vaducom).
Danas imamo 7. mesto na tabeli, prosle sezone jedva izborili Evropu, pre toga jedva ostali u plejofu domace lige.
A, neispunjenih, obecanja na pretek.
Sposoban sportski direktor moze, i sa losom upravom, napraviti pristojan tim. Posle Butorovica dovodimo mnostvo trenera i igraca nedoraslih Vojvodini, a ne stvaramo ih u omladinskoj skoli. Butorovic je bar zeleo afirmaciju i profit kroz Vosu ( uz sve ostalo sto ga je pratilo). Medjutim, znao je da toga nema bez dobrih rezultata Vojvodine, pogotovo u Evropi ( samo se preracunao sa Vaducom).
Danas imamo 7. mesto na tabeli, prosle sezone jedva izborili Evropu, pre toga jedva ostali u plejofu domace lige.
A, neispunjenih, obecanja na pretek.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jel mozes da podelis s nama cinjenicu, da li je i koliko placeno obestecenje za Ranka? Jel to neka pristojna suma ili su nam dali 50 000 i to je to?Deep Purple wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 10:33 pm @Turija
Dobio je Ranko strašnu ponudu, neukusno je da izlazim sa cifrom ali mislim da mu je to ugovor karijere i naplata za sve napravljeno.
Meni je Ranko prirastao stvarno srcu kao trener jer takve profile trenera gotivim i bilo mi je jako krivo kada sam video da nas napušta ali ipak je dobio stvarno predobar ugovor i sa finansijske i sa sportske strane, ne ide da ga uslovljavaš ostankom a ne možeš ni 20% te plate koju je dobio u Japanu da ponudiš.
Kup je nas!
Djiso, sta to bitno menja? Uvek govore da je to poslovna tajna.Djisa wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 11:35 amJel mozes da podelis s nama cinjenicu, da li je i koliko placeno obestecenje za Ranka? Jel to neka pristojna suma ili su nam dali 50 000 i to je to?Deep Purple wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 10:33 pm @Turija
Dobio je Ranko strašnu ponudu, neukusno je da izlazim sa cifrom ali mislim da mu je to ugovor karijere i naplata za sve napravljeno.
Meni je Ranko prirastao stvarno srcu kao trener jer takve profile trenera gotivim i bilo mi je jako krivo kada sam video da nas napušta ali ipak je dobio stvarno predobar ugovor i sa finansijske i sa sportske strane, ne ide da ga uslovljavaš ostankom a ne možeš ni 20% te plate koju je dobio u Japanu da ponudiš.
A kako u ozbiljnim ligama to ona nije, a funkcionisu bolje od nase, to je pravo pitanje. Procitati ono sto je napisao Voja o izjavi Radeta Bogdanovica. Zasto bi se sa time zamarali?
- Deep Purple
@Djisa
Stvarno nemam informacije u vezi toga, meni neko logično razmišljanje kaže da su nam isplatili verovatno cifru koju bi Ranko zaradio do kraja ugovora odnosno sezone kod nas.
@Turija
Svuda je poslovna tajna, to što neko obelodani jedan deo ugovora ne znači da je transparentan. Nigde niko ne objavljuje stvarno stanje.
Mnogo novca ne završi na računima, mnogo se daje na ruke i kroz razne druge varijante.
U Nemačkoj recimo mnogi padaju za utaju poreza (ovde skidaju kožu sa leđa i onda recimo gledaju da zaobiđu porez jer je ogroman na dohodak)
Zašto ja stalno ponavljam da blizanci plaćaju dobro? Recimo Hofenhajm će igraču dati 1m brutto po sezoni a on će brat bratu primiti u zavisnosti od steuer klase između 500-650k eur netto. Blizanci ponude 800k eur i doviđenja, kakav porez kakvi bakrači.
Malo fudbalera zanima, zdrastveno osiguranje, penzija, radni staž i ostalo.
Mislim ja sam ubeđen da i u Nemačkoj fudbaleri primaju veliki deo novca na crno.
Pokušao sam sad da nađem preko instagram snimak platne liste fudbalera u Bundesligi ali sam našao taj preko gugla na tiktoku pa možete pogledati.
750.000 brutto a 419.000 netto.
Sutra će on imati vrhunsku penziju plus ako bude privatno uplaćivao ili radio nakon završetka karijere ali jako puno skidaju.
Ima jako zanimljivih i absurdnih stvari u vezi poreza u Nemačkoj, da ne bih davio sa ovim ako nekoga bude zanimalo podelio bih jednu absurdnu stvar iz ličnog primera. Možda nekoga i zanima odlazak preko.
Stvarno nemam informacije u vezi toga, meni neko logično razmišljanje kaže da su nam isplatili verovatno cifru koju bi Ranko zaradio do kraja ugovora odnosno sezone kod nas.
@Turija
Svuda je poslovna tajna, to što neko obelodani jedan deo ugovora ne znači da je transparentan. Nigde niko ne objavljuje stvarno stanje.
Mnogo novca ne završi na računima, mnogo se daje na ruke i kroz razne druge varijante.
U Nemačkoj recimo mnogi padaju za utaju poreza (ovde skidaju kožu sa leđa i onda recimo gledaju da zaobiđu porez jer je ogroman na dohodak)
Zašto ja stalno ponavljam da blizanci plaćaju dobro? Recimo Hofenhajm će igraču dati 1m brutto po sezoni a on će brat bratu primiti u zavisnosti od steuer klase između 500-650k eur netto. Blizanci ponude 800k eur i doviđenja, kakav porez kakvi bakrači.
Malo fudbalera zanima, zdrastveno osiguranje, penzija, radni staž i ostalo.
Mislim ja sam ubeđen da i u Nemačkoj fudbaleri primaju veliki deo novca na crno.
Pokušao sam sad da nađem preko instagram snimak platne liste fudbalera u Bundesligi ali sam našao taj preko gugla na tiktoku pa možete pogledati.
750.000 brutto a 419.000 netto.
Sutra će on imati vrhunsku penziju plus ako bude privatno uplaćivao ili radio nakon završetka karijere ali jako puno skidaju.
Ima jako zanimljivih i absurdnih stvari u vezi poreza u Nemačkoj, da ne bih davio sa ovim ako nekoga bude zanimalo podelio bih jednu absurdnu stvar iz ličnog primera. Možda nekoga i zanima odlazak preko.
8.8. je bila udarna vest: „Bomba! Tumbaković u Vojvodini!“.
Ovde na forumu i na Mocartu su komentari bili zapaljivo negativni.
9.8. Trener postaje anonimni Ranko Popović.
Sada je sa promocijom Bandovića ista situacija, tako da možda još nije gotovo?
Ovde na forumu i na Mocartu su komentari bili zapaljivo negativni.
9.8. Trener postaje anonimni Ranko Popović.
Sada je sa promocijom Bandovića ista situacija, tako da možda još nije gotovo?
Last edited by Maki on Thu Dec 28, 2023 1:11 pm, edited 2 times in total.
- Deep Purple
Izgleda da je gotovo, ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana ako se izbori evropa.
Bandović igra 3-5-2, mislim da imamo kvalitetne igrače za to. Jedino što ne znam šta bismo sa Radulovićem. Zbog njega bi morao da se modifikuje sistem u 3-4-3.
Mozda Radulovic kao ofanzivni vezni u toj 3-5-2 kreativan je
ima dobro tehniku a i dosta se vraća u odbranu
- Uvek sa tobom
Баш добро представљање новог тренера... прешли су игрицуCRD FCV wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 1:35 pm Потписао Бандовић
https://www.fkvojvodina.rs/bozidar-band ... vojvodine/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Zato niko drugi nije ni hteo da dođe. Ko je lud da se cima za pola sezone i glibavim šansama za Evropu.