Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Maki »

aleksafkv wrote: Thu Dec 28, 2023 1:47 pm
Maki wrote: Thu Dec 28, 2023 1:12 pm Bandović igra 3-5-2, mislim da imamo kvalitetne igrače za to. Jedino što ne znam šta bismo sa Radulovićem. Zbog njega bi morao da se modifikuje sistem u 3-4-3.
Mozda Radulovic kao ofanzivni vezni u toj 3-5-2 kreativan je
ima dobro tehniku a i dosta se vraća u odbranu
Slažem se, samo ne bih voleo da ga gledam na desnom Wing beku, jer još jednog Andriju Živkovića ne bih istrpeo. Prestaću da gledam fudbal, a ne samo Vošu. :roll:

Bandoviču, ako ovo čitaš, prodaj Malbašića i Radulovića, ili igraj 3-4-3.

Sastav s kojim nećeš pogrešiti:
Carević
Rosić-Crnomaković (Jeličić)-Đorđević
Lazarević (Bjeković) -Milosavljević, Mateus -Bukinac (Giobelidze)
Zukić, cap (Jovanović)
Vukanović, Ivanović

Ostale slobodno prodaj i traži pojačanja.

Ps. I ne slušaj Ranka Popovića (čovek pojma nema), već slušaj mene. :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

Prava strategijska odluka kluba. Do kraja sezone. I onda ocekujemo da ce trener da razigrava klince, rizikuje sa igrom, da proba nesto novo...

Nista lose o treneru, jer niko ni nema pojma ko je gari. Lako se da zakljuciti pozadina svega.

Novi krug, nova sreca sa poznatim ishodom
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

Veliko ime našeg fudbala. Boža ima 35 utakmica u dresu režimske mezimice. Hebu nas i to bez predigre. zbiljo majstore vodi nas do titule. :oops:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Maki wrote: Thu Dec 28, 2023 4:41 pm

Sastav s kojim nećeš pogrešiti:
Carević
Rosić-Crnomaković (Jeličić)-Đorđević
Lazarević (Bjeković) -Milosavljević, Mateus -Bukinac (Giobelidze)
Zukić, cap (Jovanović)
Vukanović, Ivanović
Свиђа ми се овај састав од постојећег играчког кадра. Рецимо Радуловића бих пробао напред у ротацији са Вукановићем и Ивановићем. Да се спушта по лопту и проиграва, треба искористити његов добар центаршут.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Cane wrote: Thu Dec 28, 2023 4:10 pm S druge strane, ne razumem baš ni ovaj gnev koji se sad izliva na forumu. Pa jasno je bilo da od svih pominjanih kandidata, kad odbacimo one nerealne, ostaju kao mogući jedino Lalatović i ovaj. Gotovo jednodušno smo se saglasili da ne želimo Lalatovića i ne vidim otkud sad toliko iznenađenje što je izabran taj jedini preostali (a očigledno svima nama nepoznati) kandidat.
Meni nije nijedno ime toliki problem, koliko to što mi potpisujemo trenere za jedan semestar. To je debilno, a razloge je već napisao ssnigd. Kao da se upoznajem sa likom koji se seli u Kanadu sledeće nedelje. Šta me briga jel kul ili ne, svakako se nećemo družiti dugo.
Io odio Belgrado
srkins

Post by srkins »

Ovaj trener savrseno opisuje ambicije kluba a ambicija ovaj klub ocegledno nema . Vreme je da ova uprava ode mada se bojim da nema ko da je otera tako da sledi nam jos patnje
hvylarn

Post by hvylarn »

Podsetiću samo na reči Zbilje kad je rekao da našu Vošu mogu da vode isključivo ljudi koji su iskreni Vojvodinaši u srcu i razumeju šta to znači.
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/171695/ ... ambrauskas

Izuzev Lalata, ozbiljni treneri ne prihvataju ugovore na pola godine.
djoks

Post by djoks »

Pričalo se prethodnih dana da je Nenad Lalatović ozbiljan kandidat za klupu Vojvodine:
“Ja ću se jednog dana vratiti u Vojvodinu. Tamo sam ušao u istoriju, imam najviše pobeda od osnivanja kluba. Osvojili su četiri trofeja, jedan je moj. Meni su pevali “Lalate majstore, donesi nam titule”. Navijači su pisali parole da ostanem u klubu.. Vojvodina je klub koji je u mom srcu. Vratiću se, ne kažem da ću sad, ali hoću sigurno. Za šest meseci, godinu dana ili dve. Nedostaje mi devet utakmica da oborim sve rekorde. Da budem trener koji je najviše bio na klupi. Sve što želim Vojvodini, želim i sebi. Mene niko nije kontaktirao iako su novine pisale o tome. Naravno da ima ljudi u upravnom odboru koji žele da me vrate, a ima i onih koji to ne žele”. Ponovo je Lalatović bio konkretan.
“Postoje dva ili tri čoveka u upravi koja nisu bila za moj povratak u Vojvodinu. Kao i u životu, oni koji me vole, hoće da se vratim. Meni je u Spartaku prelepo, ovde sam se pronašao. Svako bi iz uprave voleo da postavi svog trenera, kao i uvek. Ja kada budem došao u Vojvodinu, ima da zavedem red. Biće drugi ili treći”.
milancl

Post by milancl »

Zamolio bih drugare sa foruma da ne postavljaju bljuvotine ovog cirkusanta. Hvala. Srećni praznici :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
slanobarac

Post by slanobarac »

milancl wrote: Mon Jan 01, 2024 3:22 pm Zamolio bih drugare sa foruma da ne postavljaju bljuvotine ovog cirkusanta. Hvala. Srećni praznici :cheers:
+1
Zaista ne znam koja je svrha ovoga???
Sem ako nije obožavaoc dotičnog šizoja.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Мислим да нема потребе вређати тренера који нам је донео куп и то у финалу са партизаном. Ко год он био... Не желим ни ја Лалатовића данас у Војводини, ал мислим да треба имати поштовања бар за оно што је урадио за клуб.

Срећни празници :cheers:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
milancl

Post by milancl »

Uvek sa tobom wrote: Mon Jan 01, 2024 4:17 pm Мислим да нема потребе вређати тренера који нам је донео куп и то у финалу са партизаном. Ко год он био... Не желим ни ја Лалатовића данас у Војводини, ал мислим да треба имати поштовања бар за оно што је урадио за клуб.

Срећни празници :cheers:
Nemam grama poštovanja za njegov lik i delo. Mislim da ništa dobro nije uradio za klub.
Ovde se pljuju godinama igrači i kad treba i kad ne treba. Mislim da je legitimno i da imam pravo da kažem da ne volim dotičnog i da ne želim da čujem za njega.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Turija

Post by Turija »

Ne treba ga vredjati, nije njemu lako. Sto na umu, to na drumu, a misle mu lete, kao da je dete. Nekada mi ga bude i zao.

Cinjenica je da je ono sto se broji, imao na klupi Vojvodine ( u kakvim okolnostima, to se zvanicno ne racuna).
Cinjenica je i da ne bi zvezdu nikad pobedio i skinuo sa prvog mesta na bilo cijoj klupi, sto treneru Vojvodine, ne sme da se dogadja ( i Branko Stankovic i Ljupko Petrovic to sebi nisu dozvolili, kao treneri sampionske Vose).

Izneo je Lalat dosta istinitih stvari u nasem fudbalu. Sve ono u sta smo opravdano sumnjali. Bogdanovic, Koroman, Lalatovic...valjda ce morati da se, vec jednom, menja nas fudbal? Napravi otklon od dogovorenog domaceg takmicenja, kad sve ispliva na videlo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Hajde da se otvori posebna tema o liku i delu najboljeg u istoriji kluba. Pa ko voli nek izvoli. Mislim da bi to godilo i njegovom egu. Vidite da prati statistiku i tačno zna koliko mu još fali utakmica na klupi Voše da bi postao "legenda kluba".
Post Reply