A La Batak trenerNevernik II wrote: ↑Sun Feb 11, 2024 2:15 am Kukali su ljudi kako Ranko puno filozofira, evo dobili su sada tipičnog srpskog Šta Je Tu Je, Idemo Dalje anti-filozofa trenera.
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Come on you Reds!
- slanobarac
Председник: Драгољуб Збиљић
Чланови Управног одбора: Љубомир Апро, Никола Васиљевић, Петар Ђурђев, Бранибор Јовичић, Борис Думнић, Дарко Јевтић, Васа Пушибрк
Генерални директор: Душан Бајатовић
Ne krivite trenera što ne ume već ove što su ga doveli.
Чланови Управног одбора: Љубомир Апро, Никола Васиљевић, Петар Ђурђев, Бранибор Јовичић, Борис Думнић, Дарко Јевтић, Васа Пушибрк
Генерални директор: Душан Бајатовић
Ne krivite trenera što ne ume već ove što su ga doveli.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Za trenera vec vidim da je bivsi, iako je tek stigao, pitanje je kada ce ga smijeniti. Međutim, uprava ne moze mijenjati trenere u nedogled, mora jednom biti i njihova odgovornost. Jos jedna sezona je izgubljena, a ja se jos nadam necemu i racunam kako mozemo do treceg mjesta a nema nista ni od toga ni jos iza toga....
Prica o treneru za mene je zavrsena, cim sam video Mateusa na klupi i da igramo sa jednim zadnjim veznim, gde imamo napadace defanzivno nedisciplinovane i dva prednja vezna, koji nikom nisu oduzeli loptu i prespori i ofanzivno i defanzivno.
A, kondicija mislena imenica. Kraj.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
+1Turija wrote: ↑Sun Feb 11, 2024 1:32 pm Prica o treneru za mene je zavrsena, cim sam video Mateusa na klupi i da igramo sa jednim zadnjim veznim, gde imamo napadace defanzivno nedisciplinovane i dva prednja vezna, koji nikom nisu oduzeli loptu i prespori i ofanzivno i defanzivno.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Iskreno, očekivao sa da će novi trener promeniti sistem, jer preferira 3-5-2. Konačno imamo dva odlična zadnja vezna, koji mogu da pokrpe ofanzivne begove naših (ving) bekova, koji su inače katastrofa u fazi odbrane. Čak i pokušaj sa Kembelom i Radulovićem na ovim bočnim pozicijama (ali na kontrastanama kako bi hranili loptama Vukanovića i Ivanovića) bi doprineo da ne budemo jalovi u napadu kao juče.
Umesto svega na pripremama se probao Sukačev na oba beka, a juče je ušao Đorđević, koji se uigravao na štoperu. Malbašić koji uopšte nije igrao pripremne utakmice sada startuje sa kapitenskom trakom, iako svi znaju da bi najveće pojačanje ovog prelaznog roka bilo da on odmah napusti klub, i u finansijskom i u igračkom smislu.
Bandoviću, da li si ti uopšte uzimao štopericu u ruke kada si se na pripremama upoznavao sa igračima?
Kako možeš da izvedeš četiri puža (Malbašić, Zukić, Nikolić, Radulović) i očekuješ nešto u fazi napada? Vidi se da nisi svestan kvaliteta ove lige, jer je nisi decenijama pratio.
Umesto svega na pripremama se probao Sukačev na oba beka, a juče je ušao Đorđević, koji se uigravao na štoperu. Malbašić koji uopšte nije igrao pripremne utakmice sada startuje sa kapitenskom trakom, iako svi znaju da bi najveće pojačanje ovog prelaznog roka bilo da on odmah napusti klub, i u finansijskom i u igračkom smislu.
Bandoviću, da li si ti uopšte uzimao štopericu u ruke kada si se na pripremama upoznavao sa igračima?
Kako možeš da izvedeš četiri puža (Malbašić, Zukić, Nikolić, Radulović) i očekuješ nešto u fazi napada? Vidi se da nisi svestan kvaliteta ove lige, jer je nisi decenijama pratio.
Pošto smo probali fudbalske stručnjake iz Japana i Tajlanda, mogli bi se sada prebaciti na neki drugi kontinent. Možda pokušati sa Afrikom kakvih samo trenera ima u Džibutiju,Burundiju, Ruandi ... još ako je i crnogorac...treba probati
- slanobarac
Opravdani bes što imamo ovakve trenere treba usmeriti ne na njih već na one što ih dovode.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Red Marquis
- Moderator
Mislim da većina zna da ovaj neće pregurati jul, ako i toliko, tako da nema šta ni da se sekiramo mnogo oko njega.
Io odio Belgrado
- Mare_Liman
Потписан је угор свакако до краја сезоне уз могућност продужетка ако се избори Европа, тако да га свакако нећемо гледати..Red Marquis wrote: ↑Sun Feb 11, 2024 4:41 pm Mislim da većina zna da ovaj neće pregurati jul, ako i toliko, tako da nema šta ni da se sekiramo mnogo oko njega.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nemamo mi taj luksuz da ga čekamo do kraja sezone. Ciljevi su jasno postavljeni. Posle eventualnog poraza u KG, pogotovo ako opet startuje sa Malbašićem i UN odmah potražiti ozbiljnog trenera. Ako smo menjali Bataka posle poraza od Kiprana i Blizanaca, onda i ovde treba biti bez milosti, jer gubimo šanse i za plej-of.
Savić iz Voždovca je još uvek slobodan. Odlično poznaje našu ligu (Beograđanin je, a radio je i u Zvezdi, što bi obradovalo mnoge forumaše), lako bi se uklopio i doneo odmah rezultat. Sigurno bi i preporodio naše mlade igrače, koji bi nam doneli i ekonomski profit u junu.
Savić iz Voždovca je još uvek slobodan. Odlično poznaje našu ligu (Beograđanin je, a radio je i u Zvezdi, što bi obradovalo mnoge forumaše), lako bi se uklopio i doneo odmah rezultat. Sigurno bi i preporodio naše mlade igrače, koji bi nam doneli i ekonomski profit u junu.
Iako se nekim čudom desi da mi izborimo tu Evropu, čisto sumnjam će se desiti zaslugom trenera već invidualnim kvalitetom(koliko god to smešno zvučalo u ovom trenutku) i pukom srećom. Slobodno rekreativac sa Tajlanda može da se vrati u tople krajeve pošto za ove nije.
A Vignjević od skoro slobodan i trebalo bi ga uzeti u obzir kao jednog od rešenja. Svakako mi je prvi pik i dalje Marko Mitrović jer je navodno kontaktiran u dva navrata ali da nije hteo da priča bez dugoročnog ugovora i plana. Što je za ove naše misaona imenica.
A Vignjević od skoro slobodan i trebalo bi ga uzeti u obzir kao jednog od rešenja. Svakako mi je prvi pik i dalje Marko Mitrović jer je navodno kontaktiran u dva navrata ali da nije hteo da priča bez dugoročnog ugovora i plana. Što je za ove naše misaona imenica.
Ovaj nije trener za nas Popović je bio Murinjo za njega......
Uh, Vignjević... Koliko je on rešenje za Vojvodinu, ne znam.
Što se Bandovića tiče, start je katastrofalan, a naredne dve utakmice bi mu već mogle zapečatiti sudbinu, jer se ide u Kragujevac, a zatim na Karađorđe stiže "najuspešniji trener u istoriji Vojvodine". Nisam siguran da je 4 boda iz te dve utakmice dovoljno... A na osnovu viđenog je skroz realno da uzmemo 1 ili 2 boda.
Što se Bandovića tiče, start je katastrofalan, a naredne dve utakmice bi mu već mogle zapečatiti sudbinu, jer se ide u Kragujevac, a zatim na Karađorđe stiže "najuspešniji trener u istoriji Vojvodine". Nisam siguran da je 4 boda iz te dve utakmice dovoljno... A na osnovu viđenog je skroz realno da uzmemo 1 ili 2 boda.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!