Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Prvi tim

Post by Cane »

Jedna od ključnih grešaka i propusta Bandovića je bio taj što je ušao u taj potpuno nepotrebni sukob s Koraćem.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

СРЂАН БОРОВИНА, „МАШИНА ЗА ГОЛОВЕ“ МЕЂУ ВРШЊАЦИМА: Сваку шансу ваља искористити

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/srd ... 2025-01-18
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Drago mi je da smo imali veći uvid u problematiku i razlog neprolaska dalje. Na šta dođe da je potpuno jasno zašto i nismo. Da ti igrač izjavi da su pripreme bile lagane, da mu nikad niko nije prišao i objasnio zašto je sklonjen, a bio je jedan od najboljih pojedinaca prethodne sezone, onda potpuno zaslužena šut karta Bandoviću i ne želim mu sreću u nastavku karijere. Pošto nas je evidentno on koštao Evrope, a imao je sve uslove za prolazak. Maribor se morao pobediti.
ssnigd

Post by ssnigd »

To je bio pocetak sukoba, kapitulacija je bila Banovo brdo. Tu se mogla videti naznaka sta ce se dogoditi u narednim mesecima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Serija nekih članaka o nama danas, intervju sa Urošem Nikolićem, izveštaj Borka Vukosava, mali Mladenović...

Iz Vukosavovog teksta mogu da zaključim da Bolingi nije blizu povratka na teren, iako je poveden na pripreme u pokušaju "da se vrati fudbalu".
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ЂОКАНОВИЋ НАЈМЛАЂИ ФУДБАЛЕР НА ПРИПРЕМАМА: Омладинска школа Војводине је најбољи пут за сваког младог играча

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/djo ... 2025-01-21
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

SNAŽNE REČI VOŠINE „DESETKE“ Nikolić za MBS: Pričaju da sam invalid, pa želim da pokažem ko sam! Cilj mi je da budem najbolji asistent lige

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ur ... ji-573635/
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Марко: Желим да будем један од најбољих

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/205515 ... -najboljih
Milan

Post by Milan »

Image

Zanimljivo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

I meni je baš taj deo bio krajnje interesantan. Koliko je realno da neko bude potpuno spreman da igra visoki intezitet utakmica ako nije u stanju da trenira kao i svi ostali?
1892

Post by 1892 »

hvylarn wrote: Tue Jan 21, 2025 3:13 pm I meni je baš taj deo bio krajnje interesantan. Koliko je realno da neko bude potpuno spreman da igra visoki intezitet utakmica ako nije u stanju da trenira kao i svi ostali?
UN je bio pravo otkrovenje kad ga je doveo Mima Rastavac. Sjajno je igrao ulazeći s klupe. Mislim da je i partizanu dao majstorski gol iz slobodnjaka na JNA ako se dobro sećam.
Posle smo ga svi ovde uzeli na zub, rekao bih - s pravom.. Pružao je očajne partije, pojavila se i priča da je odstranjen iz tima. Lalat ga je rehabilitovao. Videćemo kako će ići dalje.
Po meni imamo Vukana, Poletanovića i njega za eventualno jednu ili ni jednu poziciju u timu. Previše.
Come on you Reds!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ ВОЈВОДИНЕ ЈУСУФ БАМИДЕЛЕ ЗАДОВОЉАН СТАТУСОМ У КЛУБУ Усмерен на Вошин пут ка врху

https://www.dnevnik.rs/sport/kosarka/na ... 2025-01-21
hvylarn

Post by hvylarn »

1892 wrote: Tue Jan 21, 2025 7:23 pm
hvylarn wrote: Tue Jan 21, 2025 3:13 pm I meni je baš taj deo bio krajnje interesantan. Koliko je realno da neko bude potpuno spreman da igra visoki intezitet utakmica ako nije u stanju da trenira kao i svi ostali?
UN je bio pravo otkrovenje kad ga je doveo Mima Rastavac. Sjajno je igrao ulazeći s klupe. Mislim da je i partizanu dao majstorski gol iz slobodnjaka na JNA ako se dobro sećam.
Posle smo ga svi ovde uzeli na zub, rekao bih - s pravom.. Pružao je očajne partije, pojavila se i priča da je odstranjen iz tima. Lalat ga je rehabilitovao. Videćemo kako će ići dalje.
Po meni imamo Vukana, Poletanovića i njega za eventualno jednu ili ni jednu poziciju u timu. Previše.
Nije da se pojavila priča, nego je i sam Marko Jovanović izjavio za Žurnal da neće konkurisati više za prvi tim i da mu se traži novi klub.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Uroš Nikolić je imao ponudu da ode upravo kod Rastavca u Asteras dok je bio sklonjen iz ekipe i jeste mu rečeno da traži novi klub, međutim kad je stigla ponuda od Asterasa onda su se ipak setili da traže i obeštećenje. Asteras je čak hteo i da plati malo, međutim nekome to malo nije bilo dovoljno. Nakon toga je imao ponudu i sa bliskog istoka, koju je takođe klub odbio. Bukvalno su maltretirali dečka dok Lalatović nije došao i vratio ga u život, što je dobar potez Lalatovića svakako.
slanobarac

Post by slanobarac »

Dobro mu je ovo da ne može da trenira već da ga treneri stavljaju da igra mečeve i tako ulazi u formu.
To ni Maradona nije mogao tražiti ali eto Urke može.
Meni to ne liči na profesionalnost al' ajde.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply