Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Maki »

Voja wrote: Thu Feb 15, 2024 1:26 pm Neskovic nije otisao kao igrac sa klupe, i Neskovic ne igra nista posebno u Vozdovcu.
Netačno, i netačno. :roll:
Deep Purple wrote: Thu Feb 15, 2024 2:21 pm Luka Gojković iz Javora je za dve klase bolji u svim fudbalskim segmentima od Zukića.
Netačno. :roll:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Maki wrote: Thu Feb 15, 2024 3:18 pm
Voja wrote: Thu Feb 15, 2024 1:26 pm Neskovic nije otisao kao igrac sa klupe, i Neskovic ne igra nista posebno u Vozdovcu.
Netačno, i netačno. :roll:
Deep Purple wrote: Thu Feb 15, 2024 2:21 pm Luka Gojković iz Javora je za dve klase bolji u svim fudbalskim segmentima od Zukića.
Netačno. :roll:
Maki pijes li Coca~Colu? (ne zameri na pitanju, samo pokusavam da te dozivim, upoznam i razumem)
Image
Maki

Post by Maki »

Voja wrote: Thu Feb 15, 2024 1:26 pm Neskovic nije otisao kao igrac sa klupe,
Nešković je otišao iz kluba kao slobodan igrač istog dana kad i Bastajić kome je bio rezerva:
Sezona 2021/22.
Bastajić odigrao 36 utakmica (3 gola, 1 asist), uglavnom kao starter.
Nešković odigrao 20 utakmica (1 gol, 2 asist), prosečno 26 min po meču.
Voja wrote: Thu Feb 15, 2024 1:26 pm Neskovic ne igra nista posebno u Vozdovcu.
U poslednjih 6 utakmica (decembar 2023-februar 2024), 4 gola i 1 asistencija. Ništa posebno?
rykerfcv

Post by rykerfcv »

За Нешковића ми је жао што му никад није пружена конкретна шанса,увек ми је имао неко шмек као крило.
Брз добар продор,солидан дриблер.Великом мером се слажем са Макијевим мишљењем обзиром на то да сам у сваком менаџеру гурао само нашу децу :mrgreen:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

hvylarn

Post by hvylarn »

Izgovori i opravdanja. Debilkoviću još nije došlo do mozga da je potpisao ugovora na 6 meseci (sa opcijom na godinu dana dodatnih) i da on nema vremena da polako postavlja stvari na svoje mesto? Stvari je postavio Ranko i ti si trebao šapke, da nastaviš istim tempom. Nismo mi kod Ranka igrali najbolji fudbal od kako postoji Voša, daleko od perfekcije ali su neke stvari počele da funkcionišu.
VošaNS

Post by VošaNS »

Posle ovog intervjua sam samo dobio potvrdu da je retko glup čovek i da je neznalica koja neće još dugo biti ovde.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Јел само мене подсећа на алиби тренера Славољуба Ђорђевића, овај умишљени тренер?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

Uvek sa tobom wrote: Fri Feb 16, 2024 11:46 am Јел само мене подсећа на алиби тренера Славољуба Ђорђевића, овај умишљени тренер?
Samo još da kaže uz pomoć Boga ili Bog nas pogledao.
Milan

Post by Milan »

Bez obzira što svi imamo sličan utisak o treneru, mislim da nije u redu da se ovde vredja i naziva pogrdnim imenima. Toliko, ipak, nije ničim zaslužio. Bar ne još uvek…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uvek sa tobom wrote: Fri Feb 16, 2024 11:46 am Јел само мене подсећа на алиби тренера Славољуба Ђорђевића, овај умишљени тренер?
Slavoljub još samo nije šamarao po Vujadinu nisu oni ni sličan tip ljudi i trenera. Slavoljub ne j**e nikog a ni sebe ni 2%, bar samo tako bio čuo. A to što je loš trener je nešto drugo.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Milan wrote: Fri Feb 16, 2024 1:50 pm Bez obzira što svi imamo sličan utisak o treneru, mislim da nije u redu da se ovde vredja i naziva pogrdnim imenima. Toliko, ipak, nije ničim zaslužio. Bar ne još uvek…
Слажем се, називати неког ретко глупим човеком, дебилковићем итд. нема смисла поготово са наше стране, то ми више личи на навијаче близанаца, ми смо увек били господа, разликовали се од њих, ни је га не подржавам нит ме одушевљава, ал нико ово није заслужио поготово не после 1 лигашке утакмице...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Meni čovek ne uliva poverenje i nakon utakmice protiv Mladosti nemam utisak ni o nekoj stručnosti. Ali razlozi za takvu igru mogu biti razni, pa da ne mračim… K’o što pisah mi smo ih trebali pretrčati i oduvati. Kakva priča o taktici, terenu, bilo čemu…
No, još dva kola i vidiće se sve jasno.
Više od trenera me nerviraju “puna usta” priče o trećem mestu i uspesima. Instant reklama je potrebna, ali ne traje dugo i može lako dati kontraefekat.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Savcic Luka wrote: Fri Feb 16, 2024 2:41 pm K’o što pisah mi smo ih trebali pretrčati i oduvati.
Posle ovakvih priprema na Kipru, ja mislim da ovi ne bi ni dobar deo omladinskih ekipa u ligi oduvali, kamoli pretrcali, a ne ekipu premazanih superligaskih igraca, koji znaju kako da igraju na rezultat u ovakvim uslovima.
Ja sam vidjao ''Testere'' na Vencu u obdanistu koje su bile bolje organizovane od ovih priprema.

Trenera ne bih nazivao pogrdnim imenima, jer nije u redu, pod jedan, a pod dva - za ovu situaciju je najmanje kriv on.
hvylarn

Post by hvylarn »

Pisano u afektu, iznerviran od tolko izlizanih izjava kao da im jedna te ista osoba pisala iste. 0 originalnosti, 0 realnosti, dodira sa životom i ono što se dešava. Trener nam forsira diciplinu, taktičku uigranosti, ništa od toga nije viđeno. Po meni, nema mnogo kredita, jer kao što rekoh, sve mu je predato na tacni. Ekipa koja se stabilizovala i počela da liči na nešto.I tebi ekipa izgleda očajno na prvoj utakmici posle pauze, koju igraš kod kuće, kao da su se juče skupili za termin na malom fudbalu.
Post Reply