Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Re: Transferi

Post by Grof Žekula »

Radoye wrote:Suvise je Boske svilen za poziciju beka, tu treba neko ko sme da udari kost o kost, da utera strah protivniku a to Boske (svaka mu cast inace) ne moze...
Upravo tako!!!
Često sam pomišljao da i Bobu Novakovića (jači i "žešći" od Bosketa) možemo probati na tom mestu, ali se zna kakve konstitucije i kakve predispozicije mora da ima bek!
simicpk

Post by simicpk »

Image
Verujem da snaga nije problem :D
ФКВ
Helm

Post by Helm »

Jel to slika sa naseg treninga? :shock:
Passion

Post by Passion »

Јел то Бата тражио да ради у гаћама? :greenbutt:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Grof Žekula wrote:
Radoye wrote:Suvise je Boske svilen za poziciju beka, tu treba neko ko sme da udari kost o kost, da utera strah protivniku a to Boske (svaka mu cast inace) ne moze...
Upravo tako!!!
Često sam pomišljao da i Bobu Novakovića (jači i "žešći" od Bosketa) možemo probati na tom mestu, ali se zna kakve konstitucije i kakve predispozicije mora da ima bek!
Dobro drugari, ja napisah alternativno sa velikim A :) Ne mislim ni ja da Bosketa treba gurati nazad, pogotovo sto je pokazao da je veliki znalac na poziciji gde igra. Mi smo ceo jesenji deo igrali ofanzivno i ni protiv jedne ekipe se nismo branili, čak je i Vule više igrao ofanzivno nego što je bilo kost u kost.
laki

Post by laki »

Ako Vule iz nekog razloga ne bi mogao da igra, sta bi falilo da u tom slucaju odigramo 3 5 2? Vala u vezi sada ne da imamo kvalitetnih igraca, nego bruka!
Image
simicpk

Post by simicpk »

laki wrote:Ako Vule iz nekog razloga ne bi mogao da igra, sta bi falilo da u tom slucaju odigramo 3 5 2? Vala u vezi sada ne da imamo kvalitetnih igraca, nego bruka!
Ili mozda k'o sto je barsa planirala 3-4-3?
Supic-Milovic-Mojsov-Trajce-Katai-Apia-Vuk-Moreira-Boske-Bojovic-Abu-Brana
ФКВ
masterNS

Post by masterNS »

Da li mi imamo kvalitetnog defanzivca u veznom redu za 3-5-2, a da to nije Adjuru? Apija je ofanzivni vezni koji moze da igra i defanzivno, ali bi bio greh koristiti ga da popunjava rupe...
laki

Post by laki »

Ja nekako naivno zamiljam da Vuk to moze da odigra. To se naravno ne bi igralo striktno tako, i ostali veznjaci bi svi isli i napred i nazad. Ali da se ne pravimo pametni mi ovde, to je bila samo ideja... :cheers:
Image
Helm

Post by Helm »

masterNS wrote:Da li mi imamo kvalitetnog defanzivca u veznom redu za 3-5-2, a da to nije Adjuru? Apija je ofanzivni vezni koji moze da igra i defanzivno, ali bi bio greh koristiti ga da popunjava rupe...
Apija ofanzivni? Jesam ja propustio neku bitnu cinjenicu? :shock:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Helm wrote:
masterNS wrote:Da li mi imamo kvalitetnog defanzivca u veznom redu za 3-5-2, a da to nije Adjuru? Apija je ofanzivni vezni koji moze da igra i defanzivno, ali bi bio greh koristiti ga da popunjava rupe...
Apija ofanzivni? Jesam ja propustio neku bitnu cinjenicu? :shock:
Nisi, defanziva čista!Ali ona sto ume lagano da ga zabiberi iz prikrajka!
masterNS

Post by masterNS »

I ja sam bio ubedjen da je on dm, ali sam ceprkao na internetu i na vise mesta sam nasao da je am, ili da moze da igra i jedno i drugo... U sustini je i ne bitno, najbolje je da moze oba... Ali sve zavisi gde ce ga nas Ferguson staviti...

EDIT:
Sto se sad malo pravimo vazni...
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-d ... radjordju”
Stexman

Post by Stexman »

Ja ne znam kako je vama, al meni je mnogo lepo! Bas sam zadovoljan prelaznim rokom.
Pojacanja po meri, na mestima na kojim su nam i trebala pojacanja!
Sad smo jaki ko zemlja ;) Sto bi rekli "Topalovići": Ko na nas krene, iz mesta je na*ebo!
severozapad

Post by severozapad »

Da li neko ko je bliži informacijama može da kaže nešto na temu Vilotića i njegovog eventualnog dolaska ili je ovo samo patka.
Svaka čast na dovođenju Apije i Moreire.
Mickey

Post by Mickey »

Drina wrote:
postman wrote:Bata rece da "mozda i nije zavrsen zimski prelazni rok" za Vojvodinu jer su ostala jos dva dana.Mislio sam da je prelazni rok zavrsen 31-og a da je Apija potpisao posle tog roka jer je bio slobodan igrac. Mozda stvarno dodje jos neko (recimo desni bek...)
Ukoliko neko dodje to ce biti Jovica Vasilic koji igra na poziciji desnog beka!
Informacija je proverena! Kao i uvek. :cheers:
Hmm...a ko je taj Jovica? :mrgreen:
Post Reply