Zar ne vidiš šta kaže? Pričaće na terenu http://kapiten.rs/fudbal/apija-srecan-s ... na-terenu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobrodošao, legendo!
PS: Ako je tačno ovo za Vilotića...
Marš dalje, Cig...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ладно Стивен Апија у нашој Воши! Не верујем, велико велико име светског фудбала! Људи па јел ви знате који је и какав то играч! Човек је пре само годину ипо дана био КАПИТЕН једне Гане на СП у Јужној Африци где су несрећно испали у четвртфиналу! Има 31. годину и то за задњег везног уопште није много. Треба да славимо и уживамо јел познатији страни играч није играо не само у Воши него и на српским теренима-наравно милим на домаћу лигу.
СРЕЋНО ЦРНА ЗВЕЗДО У ЛАЛОШКОМ БЕЛО ЦРВЕНОМ ДРЕСУ!!!
Ne bih da zalazim u fudbalske kvalitete Vilotica, ali mislim da nam ne treba takav fudbaler. Neka traze dalje, zasto bi cinili uslugu blizancu. Njima taj fudbaler ne treba, a mi ako hocemo da budemo bolji od njih moramo da dovodimo fudbalere bolje od njihovih... Maksimovic nam je izmakao, ali treba traziti dalje... Nadam se da necu morati da gledam tog, ako smem da kazem, bilmeza u timu.
Citam sve ove vesti o Apiji i dalje ne mogu da verujem da je on stvarno postao nas igrac,jos mi ovo sve ne izgleda stvarno,ne mogu osmeh sa lica da skinem ovih dana samo kad pomislim na to
Симпатизери комуниста по нету врте "проверене приче" да нам је петокрака наводно понудила Вилотића за Мојсова + 200 000е у 4 рате и 20% од следеће продаје, а да наводно имамо и понуду 300 000е од холандског NEC-a за Мојсова. Такође причају и да ће нас појачати Кежман уколико Брана оде...
Приче вероватно немају ни 1% истине...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
postman wrote:Bata rece da "mozda i nije zavrsen zimski prelazni rok" za Vojvodinu jer su ostala jos dva dana.Mislio sam da je prelazni rok zavrsen 31-og a da je Apija potpisao posle tog roka jer je bio slobodan igrac. Mozda stvarno dodje jos neko (recimo desni bek...)
Ukoliko neko dodje to ce biti Jovica Vasilic koji igra na poziciji desnog beka!
Informacija je proverena! Kao i uvek.
Hmm...a ko je taj Jovica?
Igrao je u Slobodi.
Danas cu se raspitati oko transfera Vilotića pa vam javljam.
A ukoliko nazovemo u sledećih 15 minuta i naručimo ova , uz njih dobijamo i gratis četku za brisanje wc šolje od viskokvalitetnih mikrofiber vlakana, toalet papir sa odštampanim ukrštenim rečima na svakom listiću, i postolje za čučavac izrađeno od tehnološki najmodernijih materijala nosivosti do 250 kg + dve gajbe izlapelog i vrućeg piva.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!