Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Grba_NS wrote:
SlaNNinar wrote:Ako je tačno ovo za Vilotića...
Marš dalje, Cig...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Bas tako :!: :!: :!:
I još jedan glas za ovo :!:

Šta je vama? Lepo reče jedan cigan negde za ovo, ako je ovo bomba, onda ste vi bombaši samoubice...
Io odio Belgrado
masterNS

Post by masterNS »

Pantelicu bi trebalo ili da zabrane da prica na koferencijama ili da mu napisu sastav pa da procita... Radovao sam se da pogledam koferenciju, ali mi on upropasti, svu pozitivnu energiju ulozim u zelju da sastavi ikakvu recenicu, uopste ne mogu da se usresredim na sta prica... Svaka cast za dolazak Apije, jos samo da ne prodamo Mojsova blizancu, ni po koju cenu im ga ne bi dao... Bolje u NEC za 300000 nego tamo za onu barabu...
kenta

Post by kenta »

Samo ne Vilotić! Neće valjda na kraju us..ti prelazni rok.
Mada, posle čestitke Barija ništa me ne bi iznenadilo.

A Pantelić se savršeno uklapa u cirkuski imidž uprave.
Helm

Post by Helm »

Ma neka zadrže Mojsova do kraja ugovora i šta sad, može nekad neki igrač i džabe da ode kada se oduži klubu, nije smak sveta.
Vuke

Post by Vuke »

Vilotić kasni na treninge, pripreme, obračunava se sa klupskim drugovima, odredjuje ko koliku platu treba da dobija, ismeva trenera i to posle onakve podrške koju mu je pružila cela sportska Srbija.Što se tiče igračkih (ne)kvaliteta, izuzetno je spor, slab na lopti, slaba koncentracija i velika sklonost ka kiksevima. Trajković, Mojsov, Milović i Kovačević su su kvalitetniji štoperi.

FK Vojvodina prodajom Medojevića, Merebe i Frimponga zaradila oko 3 000 000E + /čekju se pare od Aleksića/, doveden je Katai na pozajmicu, Moreira i Apija/samo 6 meseci/ kao slobodni igrači i neka NEKO kaže da Vojvodina sada ponovo mora da proda startnog štopera za 300 000, 400 000E. Da li je cilj Kup, Evropa, sledece godine prvenstvo ili samo sve rasprodati?
Polako sa bombastičnim najavama i očekivanjima.
severozapad

Post by severozapad »

Vuke, kao nekog ko je blizak informacijama u klubu, ljudi te shvataju ozbiljno. Da li se otpočelo sa pregovorima za Mojsova?
nboya
Administrator

Post by nboya »

Stizu cestitke sa svih strana

Preko kontakta na sajtu je stigla cestitka iz Sarajeva:
Ime: Sanel
Poruka: Pozdrav, Ja sam iz Bosne i Hercegovine, Sarajevo, navijam za Zeljeznicar. Sa prostora Srbije navijam za Crvenu Zvezdu. Ali sam morao da vam se javim da bih mogao cestitati na transferu Stephen Appiah. SVAKA CAST I NEKA VAM JE SA SRECOM. Pozdrav iz snijegom okovanog Sarajeva.
U komentarima na vest se moze naci i ovo:
Vince Appiah,Sports Journalist (London)
On behalf of all Ghanaians in UK,we say ayekoo for your new club FK Vojvodina. We thank the almighty God to add more a new strength to you life like never before, and lead you to the GLORY land for FK Vojvodina.
UPRAVA NAPOLJE!!!
rotacija

Post by rotacija »

Jesu oni dovedeni kao slobodni igraci , ali su im zato plate velike , tako da nas izadje kao da smo ih kupili. Posebno Steva , posto je ugovor na 6 meseci , predpostavljam da cifra golema . Jel zna neko koliko je Moreira imao u sekti platu?
masterNS

Post by masterNS »

Steta sto nemamo sajt na engleskom... Verujem da u toku ovoga sa Apijom ima posetilaca i koji ne znaju srpski...
Bolje da ne dobijemo nista na Mojsovu, nego da izgubimo na Viloticu...
Samo nemoj da ima padne Gaj na pamet kako su krenuli...

@Rotacija: Negde procitah da je MOreira ima 400k u groblju, ako neko zna tacno neka me ispravi...
nboya
Administrator

Post by nboya »

masterNS wrote:Steta sto nemamo sajt na engleskom... Verujem da u toku ovoga sa Apijom ima posetilaca i koji ne znaju srpski...
U svakom prelaznom roku imamo posetu sa strane. Nekad to budu Turci, nekad Francuzi a sada dolaze sa svih strana. Uostalom, tu je Google Translate.
masterNS wrote:@Rotacija: Negde procitah da je MOreira ima 400k u groblju, ako neko zna tacno neka me ispravi...
I meni se tako cini
UPRAVA NAPOLJE!!!
Stexman

Post by Stexman »

Nemojte sad da userete sve sa dovodjenjem Vilotica!
Taj nije postovao svoje, kako li ce tek tudje :evil:
Vuke

Post by Vuke »

severozapad wrote:Vuke, kao nekog ko je blizak informacijama u klubu, ljudi te shvataju ozbiljno. Da li se otpočelo sa pregovorima za Mojsova?
Ne znam što se shvatam ozbiljno :mrgreen:
Mojsov dobio odličnu ponudu za produženje ugovora /1,5 ili 2 godine/ koju je odbio. Da se ja pitam automatski bi ga suspendovao kao što je bio slučaj sa Kizitom i Grozdanovskim/ne vidim što bi on bio izuzetak/. Pa da on i ostali razmisle da li ce uslovljavati i ucenjivati klub koji je od njih napravio igrača/da se nije možda i on odužio Voši/. :roll:
Helm

Post by Helm »

Ja, pak, smatram da definitivno moramo prekinuti sa praksom suspendovanja igrača koji ne produže ugovor. To je njihova stvar, hoće da idu napolje, ne vidim zbog čega ne bismo iskoristili igrača do kraja. Ako je već stanje da se svaki igrač MORA prodati, onda neka se potpisuju ugovori na 3-5 godina i neka se igrači stavljaju na transfer listu godinu ipo pre njegovog isteka.
masterNS

Post by masterNS »

Trebali su o ovome letos da razmisljaju, da pronadju zamenu koja bi ove polusezone koliko-toliko stasala uz njega, a onda ako nece da produzi ugovor videti sta dalje. Njegova forma ove sezone nije na nekom zavidnom nivou, ali je svakako zasluzeno standardan stoper. Ruzno je da cim neko nece da produzi ugovor, a mi mu zabranimo da trenire, jede, spava i terorisemo ga... Tako se ne ponasa gospodski klub, ukoliko vec hocemo da budemo gospodski klub... Trebalo je ranije da se pronadje zamena, kad se vec znalo da nije bas rad da i dalje ostane. Ovako su nam vezane ruke, ali nikako ga ne slati u blizance, makar otisao za dzabe. A s' obzirom da je rok skoro gotov, on nece da potpise ugovor, znaci da ce mo u sledecoj sezoni ili gledati raspalog Vilotica, ili cemo uigravati pola odbrane kada Mojsov i Vulicevic odu... Pantelicu ukluci mozak!!!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Vuke wrote:Mojsov dobio odličnu ponudu za produženje ugovora /1,5 ili 2 godine/ koju je odbio.
Šta se dešava sa ostalim igračima kojima ugovor ističe na leto (Vule, Brana, Paja (?), Runi...)? Rečeno je da je dogovor da svako kome u junu ističe ugovor, a ne nađe angažman u zimskom roku, produži ugovor sa klubom. Ima li nešto od toga?

Što se Mojsova tiče, nekako me i ne čudi od njega to što je odbio produženje. Mada me sad još više čudi pozajmljivanje Karana. Mojsova bi bilo idealno prodati odmah u ovom roku (naravno nikako topčiderskim udbašima) i dovesti adekvatnu zamenu (naravno nikako Vilotića). Ako ne, onda šta je tu je, neka odigra ovu polusezonu i ode na leto za dž, a nama ostaje da se nadamo da će to odigrati pošteno do kraja i uz maksimalno zalaganje.
Post Reply