I još jedan glas za ovoGrba_NS wrote:Bas takoSlaNNinar wrote:Ako je tačno ovo za Vilotića...
Marš dalje, Cig...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Šta je vama? Lepo reče jedan cigan negde za ovo, ako je ovo bomba, onda ste vi bombaši samoubice...
I još jedan glas za ovoGrba_NS wrote:Bas takoSlaNNinar wrote:Ako je tačno ovo za Vilotića...
Marš dalje, Cig...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
U komentarima na vest se moze naci i ovo:Ime: Sanel
Poruka: Pozdrav, Ja sam iz Bosne i Hercegovine, Sarajevo, navijam za Zeljeznicar. Sa prostora Srbije navijam za Crvenu Zvezdu. Ali sam morao da vam se javim da bih mogao cestitati na transferu Stephen Appiah. SVAKA CAST I NEKA VAM JE SA SRECOM. Pozdrav iz snijegom okovanog Sarajeva.
Vince Appiah,Sports Journalist (London)
On behalf of all Ghanaians in UK,we say ayekoo for your new club FK Vojvodina. We thank the almighty God to add more a new strength to you life like never before, and lead you to the GLORY land for FK Vojvodina.
U svakom prelaznom roku imamo posetu sa strane. Nekad to budu Turci, nekad Francuzi a sada dolaze sa svih strana. Uostalom, tu je Google Translate.masterNS wrote:Steta sto nemamo sajt na engleskom... Verujem da u toku ovoga sa Apijom ima posetilaca i koji ne znaju srpski...
I meni se tako cinimasterNS wrote:@Rotacija: Negde procitah da je MOreira ima 400k u groblju, ako neko zna tacno neka me ispravi...
Ne znam što se shvatam ozbiljnoseverozapad wrote:Vuke, kao nekog ko je blizak informacijama u klubu, ljudi te shvataju ozbiljno. Da li se otpočelo sa pregovorima za Mojsova?
Šta se dešava sa ostalim igračima kojima ugovor ističe na leto (Vule, Brana, Paja (?), Runi...)? Rečeno je da je dogovor da svako kome u junu ističe ugovor, a ne nađe angažman u zimskom roku, produži ugovor sa klubom. Ima li nešto od toga?Vuke wrote:Mojsov dobio odličnu ponudu za produženje ugovora /1,5 ili 2 godine/ koju je odbio.