Mediji i FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Mediji i FK Vojvodina

Post by Turija »

slanobarac wrote: Sun May 25, 2025 6:42 pm
Turija wrote: Sun May 25, 2025 6:11 pm Intervuju Romanica na arena 9 u 18h pocelo
Da li je on to rekao da mu je žao što nije deo ove šampionske generacije zvezde? :frown:
Navukao ga ovaj sa arene na tanak led, sto uvek rade, pa je rekao da je to tesko pitanje i promrmljao sebi u bradu ( cini mi se da je rekao nemusto da?). Moze se, jos uvek, vratiti snimak, pa ko zeli neka proveri.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Sun May 25, 2025 7:03 pm
slanobarac wrote: Sun May 25, 2025 6:42 pm
Turija wrote: Sun May 25, 2025 6:11 pm Intervuju Romanica na arena 9 u 18h pocelo
Da li je on to rekao da mu je žao što nije deo ove šampionske generacije zvezde? :frown:
Navukao ga ovaj sa arene na tanak led, sto uvek rade, pa je rekao da je to tesko pitanje i promrmljao sebi u bradu ( cini mi se da je rekao nemusto da?). Moze se, jos uvek, vratiti snimak, pa ko zeli neka proveri.
Znači, ipak, da sam dobro razumeo. Uffff
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Uvek sam prvi kad treba da se pljune po firmi, ali ovaj potez je stvarno ljudski i kapa dole!
https://www.butasport.rs/veliki-potez-firme-foto/
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

:lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply