League stage
(36 teams)
- 5 winners from the play-off round (Champions path)
- 19 winners from the play-off round (League path)
- 12 teams eliminated from Europa League play-off round
Spremi se za jos veci sok.
Mozda direkt u Loznici na dan utakmice?
+1Radoye wrote: ↑Thu May 16, 2024 3:17 pm Cirkus.
Najbolje je bilo kako je i originalno zamisljeno - kup sampiona u kojem ucestvuju sampioni - SVI sampioni, i niko osim sampiona, zatim kup pobednika kupova u kome ucestvuju SVI osvajaci nacionalnih kupova i niko osim njih, i onda na volju vam za trece kup takmicenje tu slobodno pravite cirkus.
Ono sto je fudbal napravilo najpopularnijim sportom na svetu je njegova demokraticnost, otvorenost za sve slojeve stanovnistva bez obzira da li si crn, beo, iz Nemacke ili iz Urugvaja, da li si sin bankara, zavarivaca ili luckog radnika, na terenu su svi bili isti i imali podjednake sanse i samo je od njih i njihove vestine s loptom zavisilo. Ali jbg novac i sila bas sve hoce da kupe i insistiraju da se takmicenja namestaju tako da sve ide njima na ruku a da se protivnici saplicu na svakom koraku da slucajno ne bi doslo do nekog iznenadjenja pa nedajboze sirotinja pobedi.
Ali kad se ugadja najbogatijima i namesta da imaju u startu prednost nad sirotinjom rajom onda mora da se zavrsi u cirkusu. A barem mi u Srbiji vidimo kuda takva politika vodi na duge staze - prazni stadioni, opsti pad kvaliteta i farsa od takmicenja.
Jer publika ce doci da gleda mecku od 100 miliona dolara kako igra jednom-dvaput pre nego sto joj dosadi i nadje sebi drugu zabavu. Ako nema pravog takmicenja nema ni strasti na kojoj je fudbal zapravo stvoren i od koje zivi. A bez toga nema sledece generacije ni igraca ni navijaca - limun ce se cediti dok ne bude potpuno iscedjen i gotovo...
Kako popunjene prijave????!!!
Bila su moja 2 prijatelja da vide šta se dešava pošto ih niko nije zvao ceo dan. Rekli su im da će ipak dodela biti sutra (petak).SrpskaAtina wrote: ↑Thu May 16, 2024 7:24 pm Jel se zna za karte nešto ? Rekli su u šopu da će u četvrtak biti ...
Zahvaljujem !Saki wrote: ↑Thu May 16, 2024 8:18 pmBila su moja 2 prijatelja da vide šta se dešava pošto ih niko nije zvao ceo dan. Rekli su im da će ipak dodela biti sutra (petak).SrpskaAtina wrote: ↑Thu May 16, 2024 7:24 pm Jel se zna za karte nešto ? Rekli su u šopu da će u četvrtak biti ...