Transferi
Re: Transferi
edit administracija- Ako želiš da pričaš o Frimi imaš adresu http://www.firma1989.com/forum
Definitivno mislim da je za Moreiru Moša pravi nadimak. Naš je, vuče onako malo lalinski, ima smisla u odnosu na prezime, a aludira i na fudbalski kvalitet. Teško da bi, koliko god kreativni bili, mogli smisliti bolji nadimak.
@Schteph, niko tebe nije nazvao debilom, a ako malo prelistas forum videces da je bilo pojedinaca koji su to vec predlagali, ali je velika vecina objasnila kako ovo nije pogodno podneblje za tako nesto, vec je prikladnije za neke debele Svabe u teksas prslucima punim prisivaca i 15 salova vezanih oko zglobova ruku. Koga god da pitas (ukljucujuci i mene), a da poseduje bar malo navijackog staza u Srbiji, ispovracace se pri samom pomenu takve ideje. Nemoj to shvatati licno, verovatno si imao najbolju nameru...
Vezano za Moreiru i pitanje zbog cega bi se on uopste i vracao iz Kine ako je jos uvek dobar, mislim da ovaj njegov odgovor o tamosnjem boravku dovoljno objasnjava...
Vezano za Moreiru i pitanje zbog cega bi se on uopste i vracao iz Kine ako je jos uvek dobar, mislim da ovaj njegov odgovor o tamosnjem boravku dovoljno objasnjava...

- Uf, bilo je tesko. Nisam razumeo jezik, njihova kultura je potpuno drugačija od ovdašnje i za mene je sve to bilo novo iskustvo. Posle prvog treninga, u svlačionici sam skinuo majicu i šorts i bacio ih u korpu za veš, na šta mi je odmah stigao odgovor „ne, ne". Morao sam da uzmem svoj mokar veš i sam ga operem ručno, što me je potpuno šokiralo! Jao, ni sad ne prestajem da se smejem kad se setim toga, ali tako su morali svi igrači pa mi uopšte nije teško palo. I moram da vam kažem da nikada u životu nisam toliko putovao kao u Kini. Na jednu utakmicu smo putovali neverovatnih 18 sati vozom.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Schteph_F89
Ok,ako vecina tako misli...Licno,nemam nista protiv da viknem prezime fudbalera koji je dao gol.Takodje mislim da je ovo vezano za svabe obicna predrasuda,i ako mi imamo neku nasu pricu,nema potrebe da se poistovecujemo sa drugima.
Mozda nije bas sustinski primer ali Stanic (ruk.golman) je padao u trans svaki put kad je publika na taj fazon uzvikivala njegovo ime!
Opet,na taj zajednicki uzvik gledam kao pozdrav i podrsku igracu koji dao gol i to je to!Da ne davim,ako moze neki link do te rasprave,ne mogu da je nadjem... Da vidim gde/i ako gresim...Mislio sam pomenuti i da bi bilo lepo da kad igraci izlaze na teren svi pevamo jednu pesmu-himnu,kao npr. Englezi sto rade...ali izgleda bolje ne
Mozda nije bas sustinski primer ali Stanic (ruk.golman) je padao u trans svaki put kad je publika na taj fazon uzvikivala njegovo ime!
Opet,na taj zajednicki uzvik gledam kao pozdrav i podrsku igracu koji dao gol i to je to!Da ne davim,ako moze neki link do te rasprave,ne mogu da je nadjem... Da vidim gde/i ako gresim...Mislio sam pomenuti i da bi bilo lepo da kad igraci izlaze na teren svi pevamo jednu pesmu-himnu,kao npr. Englezi sto rade...ali izgleda bolje ne

Ukrajinci su Branu vec prozvali Lenjin
Komentari na vest:

Komentari na vest:
Официально: Ленин переходит в Черноморец.Ура товарищи!
Іліч жив, Іліч живе, Іліч буде жити!!!
http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4f195988.html" onclick="window.open(this.href);return false;
UPRAVA NAPOLJE!!!
Hahaha... Dobro im je to za Lenjina. U svakom slučaju, ako je ovo istina, Brani sve najbolje u Odesi i daljoj karijeri i nek nam ne zameri što smo mu zamerali nekad s pravom, a nekad i preterano.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Dnevnik wrote:СЛОГА ТЕМЕРИН: Војводина уступила Силађија
Финиш прелазног рока донео је неочекивани пазар у српсколигашу Слоги из Темерина, јер су стигла још двојица новајлија, чиме је дефинитивно стављена тачка на серију долазака. Из Војводине, у јато црвено-белих слетео је талентовани 18-годишњи Владимир Силађи, па је додатно заоштрена конкуренција у нападу. Темеринци се нису одрекли високог пласмана, комшије су им изашле у сусрет и на шестомесечну позајмицу дошао је један од најбољих играча из омладинског погона новосадског суперлигаша...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ovo je stara vest, dok je bio aktuelan transfer. Slucajno sam sad natrcao na nju.Krle wrote:Hahaha... Dobro im je to za Lenjina. U svakom slučaju, ako je ovo istina, Brani sve najbolje u Odesi i daljoj karijeri i nek nam ne zameri što smo mu zamerali nekad s pravom, a nekad i preterano.
UPRAVA NAPOLJE!!!
E jbg, ispadoh glup u društvunboya wrote:Ovo je stara vest, dok je bio aktuelan transfer. Slucajno sam sad natrcao na nju.Krle wrote:Hahaha... Dobro im je to za Lenjina. U svakom slučaju, ako je ovo istina, Brani sve najbolje u Odesi i daljoj karijeri i nek nam ne zameri što smo mu zamerali nekad s pravom, a nekad i preterano.

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Jos jedan tekst na temu Menadzer (savetnik) - mladi igrac - roditelj
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ovica-Romi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ovica-Romi" onclick="window.open(this.href);return false;
Spremo je potpisao na 3 godine!!!

Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Helm wrote:To je lepa vest ako je tacno.
Rek'o bih da jeste!Talentovani šesnaestogodišnjak je stavljanjem potpisa na prvi profesionalni ugovor prešao iz omladinskog pogona u prvi tim Novosađana.
Iz omladinskog pogona u prvi. Milan Spremo (16), izuzetno talentovani napadač kadetske i omladinske ekipe Vojvodine, danas je u klupskim kancelarijama u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“, uz prisustvo roditelja, potpisao prvi profesionalni ugovor sa svojim matičnim klubom u naredne tri godine.
Reč je o brzom igraču kojeg karakteriše snažan i precizan šut, a ove zime nastupio je u dva navrata za prvi tim pod nadzorom šefa struke, Dejana Vukićevića u pripremnim mečevima i postigao je dva pogotka. Standardni je prvotimac kadetske reprezentacije Srbije.
- Vojvodina brine o budućnosti - potvrđuje Aleksandar Vlaškalić, sekretar novosadskog superligaša. - Omladinski pogon, u kojem je Milan Spremo, za desetak dana kreće na Crnogorsko primorje na pripreme. Kada će biti priključen prvom timu, odluku će doneti stručni štab.

Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Lepa vest.
Bilo bi dobro da slično završimo priču i sa Melegom - Nastićom, kao i svim našim velikim talentima iz omladinske škole.
Bilo bi dobro da slično završimo priču i sa Melegom - Nastićom, kao i svim našim velikim talentima iz omladinske škole.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Darko Lemajic presao iz Indjije u Parmu, Srdjan Dimitrov u Grashopers, Kajevic u Cirih.