Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Mare_Liman »

Ај што га боли она ствар да покрива назад, него што је и у нападу исто то што га боли ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pozitivna je stvar što trener staje u odbranu igrača.

Ne sumnjam da vodi razgovore sa igračima, na konferenciji treba da ih brani, interno da ih kritikuje.

Po meni pet utakmica nije dovoljno da bi se neko konstruktivno kritikovao u smislu kvaliteta, naravno da samo ponašanje odnosno prikazanu želju da treba komentarisati.

Barros i Sery se sinoć posle utakmice umalo nisu pobili, to vam dovoljno govori da je igračima stalo i da nikome nije drago što se nalazi u ovoj situaciji, kao što sam do sad x puta napominjao ja verujem u Bandovića i ove igrače da mogu ovo da preokrenu.

Slično sam pisao i sredinom prošle sezone, usrali smo motku, sami sebi smo situaciju otežali zbog gluposti, neko će reći da sam subjektivan ali moje skromno mišljenje je da smo mi bolji i od Čukaričkog, Maribora i Tsc-a i ja čvrsto stojim uz moju tvrdnju, teška glupost je napravljena protiv Čukaričkog, Bandović je verovatno poleteo i mislio da ima toliko širok kadar ali smo udarili na tvrdo i od tada kreću kola nizbrdo ali verujem da imamo kvaliteta i karaktera da preokrenemo ovo.

Treba dati vremena i Medojeviću, da se uloge pronađu, da se navikne na tim, ja stvarno verujem da će ovaj tim rasti u toku sezone, samo se nadam i iskreno verujem u prolaz protiv Maribora, to bi nam dalo vazduha na ovoj nadmorskoj visini na kojoj se trenutno nalazimo, poleteli smo visoko, zapeli i sad se borimo za vazduh i samu aklimatizaciju na to.

Mi imamo i problem visinske bolesti kroz niz godina loših rezultata i degradacije i sada to moramo da prebrodimo.

Zato u četvrtak ma koliko to izlizano zvučalo moramo biti 12 igrač i momcima pružiti veštačko disanje da zajedno prebrodimo ovaj loš momenat.

Red je jednom i kada je loše i kada ne ide da se pruži podrška a ne tera trener, godinama ne možemo kontinuitet da uspostavimo, trener sa dva prelazna roka ne može da utiče na sve, ja se vodim u fudbalu tako da su minimum za jednog trenera potrebna četiri kvalitetna prelazna roka, Bandović je odradio dva, kod mene ima kredita za još dva i onda treba da se pravi presek urađenog.

Nema boljeg primera od Hajduka za to, imaju logistiku, imaju uslove, navijače i sve što treba da prati jedan klub ali bez strpljenja i kontinuiteta džabe sve.

Mi nemamo ništa od toga ali možemo da imamo kontinuitet i strpljenje.

Svestan sam da smo svi u ovom trenutku zabrinuti i lošeg raspoloženja ali jedna pobeda dovoljna za prolaz u četvrtak može da preokrene situaciju i zato ko god je u mogućnosti pravac Topola !

Drugi klub nemamo, rođeni smo luzeri, navikli smo se na to ali smo i teške ložane i malo nam treba da poletimo, hajde da zajedno razbijemo Maribor pa neka se ložimo makar još kroz jednu rundu kvalifikacija pa kako bude, makar za ono cigani, neka nam to probudi tu agresivnost da ih u petak ujutru pošaljemo nazad u Sloveniju prvim avionom i neka oni budu ti koji nakon ovoga kola čupaju sezonu kroz prvenstvo a mi neka dobijemo bar još koju nedelju loženja.
Milan

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Mon Aug 12, 2024 9:59 pm Pozitivna je stvar što trener staje u odbranu igrača.

Ne sumnjam da vodi razgovore sa igračima, na konferenciji treba da ih brani, interno da ih kritikuje.

Slobodan je on da brani igrača, ali ne i da se tako obraća novinaru.

Što se ostalog tiče, stalno se potencira da bi trebalo pružiti podršku, ne bi trebalo negodovati… Pa dokle više? Ne kažem da treba protiv Maribora odmah zviždati, ali ja više ne krivim nikog ko neće da dolazi. Kada će, za promenu, klub pružiti nešto nama? Ne može ovo već 30 godina biti samo jednosmerna ulica…
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Kratak je put od Vošinog Vengera do priča o smeni: Bandović ponovo pod pritiskom
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... kom/489448
VošaNS

Post by VošaNS »

Mešanje tima protiv Čukaričkog, bezidejna igra protiv TSC-a, primanje golova u zadnjim minutima što je posledica loše koncentracije i toga što ne znamo zatvoriti meč. Danas za 120 minuta fudbala 2 izmene...držanje Savićevića koji se raspada120 minuta na terenu, branjenje nerešenog rezultata u svakoj Evropskoj utakmici, guranje Uroša Nikolića, sklanjanje i psihičko srozavanje Koraća, držanje Rosića na klupi 6 meseci.
Želite još? Možemo do sutra...

Božidare vreme je da se rastajemo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
fcvisart

Post by fcvisart »

I da ode ko može da dođe??? Sve su to marionete!
Prvo napolje komplet napredna uprava pa ćemo lako za trenera!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Salvador

Post by Salvador »

fcvisart wrote: Thu Aug 15, 2024 11:48 pm I da ode ko može da dođe??? Sve su to marionete!
Prvo napolje komplet napredna uprava pa ćemo lako za trenera!
I uprava i bandoglavac napolje.
torrente

Post by torrente »

Željko Sopić,sad je slobodan tener pa treba probati.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

torrente wrote: Fri Aug 16, 2024 8:24 am Željko Sopić,sad je slobodan tener pa treba probati.
Polako, Raša Batak je slobodan, Zoran Janković je bez kluba, Miloš Velebit takođe, a za njega je pravo vreme da napravi taj iskorak sa pomoćnog na prvog trenera.

https://www.transfermarkt.com/dejan-vuk ... rater/5116
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Maki

Post by Maki »

Dejan Govedarica je slobodan i verujem svima poželjan.
Goran Šaula, takođe.
Nisu nikada samostalno vodili ekipe, ali bar su naši. Verujem da od ovoga gore ne može. Da su igrali samo Meda i bonus igrači, imali bismo isti učinak u Evropi i Superligi. Bandović nas je skupo koštao, a i ovi preplaćeni igrači.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Maki
Ja zaista ne pratim neka šira dešavanja i kretnje, pa zato i retko pišem u temi “Transferi”, ali me jako zanima gde je i šta radi Šaula. Imaš li ti ili neko drugi info.

Inače pre neki dan je bio Amir Teljigović sa Proleterovim klincima u NS. On je otišao iz Voše pre naše poslednje (jesenje) titule, ali to je ta generacija.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Samo Jašar!
Io odio Belgrado
Maki

Post by Maki »

@Savcic Luka
Ne znam stvarno, predlagao sam Šaulu još kada je Rastavac otišao čiji je bio pomoćnik.
Realno, i Goran i Govedarica su bez nekog velikog potencijala jer su istih godina kao Batak ili Bandović, koji baš i nemaju neke uspehe, a iskusni su treneri.
Uvek sam za Slaninara, ako treba premostiti period dok se ne nađe neko ozbiljno trenersko ime. Zbiljić je po meni imao ozbiljne promašaje sa Rastavcem, Popovićem i Bandovićem, dok je Batak bio to prelazno rešenje, kao i Gaga Radojičić.
Imamo izuzetno jak tim, pa nam u skladu sa tim treba i jak trener, i kao što je gore već rečeno, takvog treba tražiti do kraja godine. Bandovića što dalje odavde i nikako mu ne dati da traži nova pojačanja i rasteruje našu decu. Niko me ne može ubediti da Bjeka nije mogao da igra ovo što je juče Lazar Nikolić, da bude desno krilo, sa istim, nikakvim učinkom, osim što je lepo izgledalo.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Fri Aug 16, 2024 12:14 pm @Savcic Luka
Ne znam stvarno, predlagao sam Šaulu još kada je Rastavac otišao čiji je bio pomoćnik.
Realno, i Goran i Govedarica su bez nekog velikog potencijala jer su istih godina kao Batak ili Bandović, koji baš i nemaju neke uspehe, a iskusni su treneri.
Uvek sam za Slaninara, ako treba premostiti period dok se ne nađe neko ozbiljno trenersko ime. Zbiljić je po meni imao ozbiljne promašaje sa Rastavcem, Popovićem i Bandovićem, dok je Batak bio to prelazno rešenje, kao i Gaga Radojičić.
Imamo izuzetno jak tim, pa nam u skladu sa tim treba i jak trener, i kao što je gore već rečeno, takvog treba tražiti do kraja godine. Bandovića što dalje odavde i nikako mu ne dati da traži nova pojačanja i rasteruje našu decu. Niko me ne može ubediti da Bjeka nije mogao da igra ovo što je juče Lazar Nikolić, da bude desno krilo, sa istim, nikakvim učinkom, osim što je lepo izgledalo.
Treba nam jak trener. Tog sam mišljenja bio i na kraju prošle sezone i tada smo mogli da privučemo nekoga.
Da mu damo prostor da odradi prelazni rok, formira ekipu, odradi pripreme i pokuša izboriti sve ovo što nismo.
Sada smo u suprotnoj poziciji, sada smo u kanalu.
Koga i sa čime sada privući?
Da taj neki "jak" trener dođe na polusezoni, ili kraju sezone na već utabanom ekipom nisam siguran, i plus cena.

Možda je baš u okretanju ka nekome kome bi sve ovo imalo veći značaj, a ko bi imao dodatni motiv da se pokaže, bilo bolje.
Kažem ne pratim, i zaista ne mogu da tvrdim nešto, ali Šaula je bio inteligentan igrač, jako dobar i verujem da zna i današnji fudbal.

Ili da nam Boža da Fariolijev kontakt :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Savcic Luka wrote: Fri Aug 16, 2024 11:51 am @Maki
Ja zaista ne pratim neka šira dešavanja i kretnje, pa zato i retko pišem u temi “Transferi”, ali me jako zanima gde je i šta radi Šaula. Imaš li ti ili neko drugi info.

Inače pre neki dan je bio Amir Teljigović sa Proleterovim klincima u NS. On je otišao iz Voše pre naše poslednje (jesenje) titule, ali to je ta generacija.
@Luka, kad spomene Teljigovica, prodje mi neki impuls kroz telo.
Mislim da Proleter radi dobar posao sa njim i klincima.

Amir ce ih nauciti fudbalu. Voleo bih da je on u FCVB sa omladinom i na celu skole. Imali bi ponovo igrace koji znaju da prime, zadrze, predaju loptu, kome i kada. Prodju igraca 1:1, postave se na terenu.
Tako je to, kad se posle toliko godina, setis bivseg igraca, jer vredi. :lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply