Kriminal u srpskom fudbalu

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Kriminal u srpskom fudbalu

Post by Uvek sa tobom »

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Смејурија, дебакл ... Преко 5000 рачун за гориво, карта гратис, идеа, макси, пинк, ртс, школе, љига, сида ове земље.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Videh slike na netu jutros, ali mislio da je onaj zvezdin kanal. Pomeša lako čovek rts i to, sve ista gamad...
Io odio Belgrado
Milan

Post by Milan »

Niko nam nije kriv što ne radimo bukvalno ništa na sopstvenoj promociji.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote: Tue Aug 27, 2024 4:21 pm Niko nam nije kriv što ne radimo bukvalno ništa na sopstvenoj promociji.
Čini ti se, jer nisi mag marketinga već laik.
Kao što klubovi sad igraju bez desetke jer je to moderno, tako je novi marketinški trend da imaš neprimetni marketing :whistler:
Io odio Belgrado
torrente

Post by torrente »

Red Marquis wrote: Tue Aug 27, 2024 4:28 pm
Milan wrote: Tue Aug 27, 2024 4:21 pm Niko nam nije kriv što ne radimo bukvalno ništa na sopstvenoj promociji.
Kao što klubovi sad igraju bez desetke jer je to moderno, tako je novi marketinški trend da imaš neprimetni marketing :whistler:
hahhaa,taj rad!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis wrote: Tue Aug 27, 2024 4:28 pm
Ne znam da li mene peckaš za desetku ili ne ali ako si mislio na mene, navedi mi jednu pravu desetku u današnjem fudbalu?

Nema, od Ozila je ta pozicija makar u fudbalu na visokom nivou otišla u zaborav.

Pre samo 5-6 godina bi recimo Odegard bio polušpic a sada je vezni koji mora da radi u oba pravca.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nije stvar u tradicionalnoj desetki, stvar je u ideji kao kreativnom ofanzivnom vezisti, a takvih i dalje ima na svetu koliko hoćeš. Mi smo ukakili motku jer nakon Zukića nismo na tom mestu nikog ni hteli. I tako smo i igrali u napadu. Bez glave. Nespojenih redova. To nisu ni Njegoš ni Preletanović ni Medojević ni Vukan. Ideja našeg trenera je bila da nam krla troše snagu i uvlače se unutra, i zato nam je i išlo tako dobro.

A sad nemamo ni napadača, tako da...who gives a shit, sve je već ionako uništeno.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis wrote: Wed Aug 28, 2024 5:52 pm Nije stvar u tradicionalnoj desetki, stvar je u ideji kao kreativnom ofanzivnom vezisti, a takvih i dalje ima na svetu koliko hoćeš. Mi smo ukakili motku jer nakon Zukića nismo na tom mestu nikog ni hteli. I tako smo i igrali u napadu. Bez glave. Nespojenih redova. To nisu ni Njegoš ni Preletanović ni Medojević ni Vukan. Ideja našeg trenera je bila da nam krla troše snagu i uvlače se unutra, i zato nam je i išlo tako dobro.

A sad nemamo ni napadača, tako da...who gives a shit, sve je već ionako uništeno.
Imamo mi dovoljno kreativnosti i kada si kod toga Zukić je sve samo nije kreativni vezni i najbolje je igrao kod Bandovića koji ga je stavio na mesto centralnog veznog, ni odlazak Zukića apsolutno nije razlog ovog potopa našeg kluba u par nedelja.

Ovo što se nama desilo je za jednu jako ozbiljnu i opširnu analizu, kako je toliko mogla jedna utakmica na Banovom Brdu da nas izbaci iz koloseka i da nas dvomeč sa Mariborom dokrajči, ja nemam problem sa tim da stanem iza svojih reči koje glase da mi jesmo trenutno po igračkom kadru drugi tim lige, sada odlaskom Ivanovića i do čekanja nove akvizije nismo ali smo generalno do pre samo koji dan to bili.

Ja kod nas vidim probleme na relaciji između igrača, porušena hijerarhija i odnosi, ovo što smo mi promašili i na koji način smo neke napade realizovali je za ozbiljan upitnik.

Kod nas je psihološki momentum nikakav, to je najteže u fudbalu preokrenuti i zato moraš da se hvataš nekih momentalnih rešenja, oni što bih ja uradio prvo bi bilo to da po prvom treningu dam kapitensku traku Medojeviću, neka Njegoš bude zamenik i dao mu apsolutnu podršku i slobodu delovanja da bude lider u ekipi, to dalje implicira da bi mi bio starter sad i odmah, pored njega bi mi igrali Preletanović i Njegoš.

1:0, 1:0 ali mora da se pobeđuje mi moramo kako znamo i umemo da pobedimo, apsurd je taj što smo mi individualno za 5:0 bolja ekipa od Napretka a doživeli smo šta smo doživeli.

Psihu kada je poljujana je najteže preokrenuti, nisu nama ni napadač, ni ofanzivni vezni problem koliko glava u ovom trenutku, poleteli posle Ajaxa i onda kroz neke loše odluke udarili jako u zid i još se nismo opasuljili i otreznili.

Mi u ovoj ligi moramo uz svo poštovanje i sa Bamideleom na špicu sa ovakvim igračkim kadrom da rutinski pobeđujemo 70% ekipa, ne potcenjujem našu ligu, ima tu nekoliko ekipa koje baš žele da igraju fudbal ali verujem u kvalitet koji posedujemo.

U narednom periodu treba da igramo ziheraški i na pobedu.
Turija

Post by Turija »

@Deep
Slozio bih se sa tobom, da nam sada prioritet postaju bodovi, a igra ostaje u drugom planu. E sad, kako do bodova, jako je tezak zadatak za trenera i igrace.

Nisam bio za menjanje Kapitena, ali s obzirom na okolnosti, slazem se da treba dati traku Medojevicu, a Zamenik da mu bude Njegos. Nadam se da i Njegos ne bio protiv toga, u cilju izlaska iz ove velike krize u Klubu i na terenu.

Posto neki ne vole naziv desetka, misleci na onu staru, ali nama nenadoknadivo fali ta moderna desetka, da bi imali igru i stabilnost u igri. ( a i realizator gol sansi nasusno nedostaje).
Ta desetka je onaj igrac kojem dodas loptu, kad ne znas sta ces sa njom. Danas je to Seri, ali ne moze desetka biti na krilnoj poziciji. Spor je to napad i daleko od opasne zone suta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

:frown:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

VošaNS wrote: Wed Aug 28, 2024 9:51 pm

:frown:
zvezdasrbija je to,prvaci sveta 1991!
denialalner

Post by denialalner »

Oni i njihova crna braca blizanci su FK Ujedinjene Nacije
Turija

Post by Turija »

Ko ima vremena i interesovanja, u vezi domaceg fudbala, moze cuti sto sta od Rake Djurovica.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply