Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Turija »

Mislim da, u ovom trenutku, nismo mogli vise, sto trenera tice?
Mogli smo, kako kaze @Maki, nekog naseg Slaninara, Kacara npr., ali po meni, pitanje je da li bi hteli da prihvate tu ulogu? Drugo, verovatno bi uzalud ,,potrosili" jos jednog naseg bivseg igraca u ovakvom stanju stvari u Klubu i Ligi?

Dobro je sto je dosao mlad trener, sa novim shvatanjima fudbalske igre, sto je radio u inostranstvu i donosi savremen nacin rada u fudbalu.

E sad, da li ce se to primiti kod nas, veliko je pitanje?
Jer, ja ne verujem da nasi fudbaleri imaju koncentraciju da slusaju duze od par minuta trenerove zamisli? Za njih je Lalatov ,,o-ruk sistem" od od minut-dva plafon price ( cast izuzecima).
Zato Lalat i ima uspeha u pocetku, a posle provale foru i nastane raspad.

Ono sto mi se jako ne svidja, to je sto je sto je napisao @ElMaestro13 u svom postu, da je Veselinovic probni projekat za zvezdu.
Cini mi se potpuno realnim, znajuci nasu zvezdasku upravu - velikim delom ( osim naseg bivseg forumasa). Mozda tu ima jos neko neutralan, ali i to sumnjam?

Sve u svemu, necu komentarisati rad trenera na pocetku, dok ne upozna nase igrace, isto kao sto nisam ni Bandovica komentarisao. Barem 4-5 kola, a ima na raspolaganju i reprezantativnu pauzu.
Mozda Veselinovic bude prvi trener u Vosi, kojem su igraci izasli bolji posle mini priprema?
Videcemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Бандовићу хвала за учињено и покушано.

Веселиновићу добродошлица, да оствари највњчи успех у досадашњој каријери са нама.

Ватрено крштење га чека у недељу.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da sačekamo mi sa dobrodošlicama i pozdravima, obzirom da klub ništa još nije objavio?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Rabba wrote: Tue Aug 27, 2024 10:58 am Da sačekamo mi sa dobrodošlicama i pozdravima, obzirom da klub ništa još nije objavio?
маркетинг служба сасвим заслужено одмара, нарадили су се. :mrgreen:
LIMAN

Post by LIMAN »

ElMaestro13 wrote: Tue Aug 27, 2024 12:43 am Mingo je durogočni projekat i plan kluba koji je trenutno u Srbiji broj 1, a glavni u tom klubu smatra da je on jedini mladi trener sa srpskim pasošem koji je vredan toga. Vojvodina je samo zagrevanje za to što je plan da se desi kroz godinu-godinu ipo dana. Međutim, nisu svi u Vojvodini radi da prihvate to tako...
Ako ja shvatam ove rebuse i mozgalice, hoces da kazes da ce na nama da se uci da bi kroz godinu, godinu i po postao trener u zvezdi?
Само храбро до нове победе, але...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Tue Aug 27, 2024 10:58 am Da sačekamo mi sa dobrodošlicama i pozdravima, obzirom da klub ništa još nije objavio?
Видели смо на случају Ајакса да смо пре од њих сазнали где ћемо их угостити него од нашег клуба.

Морамо сачекати да дођу себи маркетинг стручњаци, тамо негде после 1.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Isto to govore i za Savica, pa me zanima koji od njih dvojice ce tamo kroz godinu i po?
Ja u ovom klubu ne verujem vise nikome do te mere, da bih pogledao kroz prozor, za svaki slucaj, kad mi kazu da je napolju sada dan.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

LIMAN wrote: Tue Aug 27, 2024 11:05 am
ElMaestro13 wrote: Tue Aug 27, 2024 12:43 am Mingo je durogočni projekat i plan kluba koji je trenutno u Srbiji broj 1, a glavni u tom klubu smatra da je on jedini mladi trener sa srpskim pasošem koji je vredan toga. Vojvodina je samo zagrevanje za to što je plan da se desi kroz godinu-godinu ipo dana. Međutim, nisu svi u Vojvodini radi da prihvate to tako...
Ako ja shvatam ove rebuse i mozgalice, hoces da kazes da ce na nama da se uci da bi kroz godinu, godinu i po postao trener u zvezdi?
Dobro shvataš. Samo što neće on da se uči, već je naučen, nego ne ide da u Zvezdu dođe kao pomoćnik. Vojvodina je samo zagrevanje za ono što sledi, jer u Zvezdi veruju da će da se pokaže fenomenalno. Inače, Marko Savić nije ni blizu njegovog nivoa, bar ne još, ali i dalje nije zeleno svetlo na svim nivoima što se Minga tiče.
Salvador

Post by Salvador »

ElMaestro13 wrote: Tue Aug 27, 2024 12:15 pm
LIMAN wrote: Tue Aug 27, 2024 11:05 am
Dobro shvataš. Samo što neće on da se uči, već je naučen, nego ne ide da u Zvezdu dođe kao pomoćnik. Vojvodina je samo zagrevanje za ono što sledi, jer u Zvezdi veruju da će da se pokaže fenomenalno. Inače, Marko Savić nije ni blizu njegovog nivoa, bar ne još, ali i dalje nije zeleno svetlo na svim nivoima što se Minga tiče.
Dakle Voša kao zvezdin pomoćni klub joj zagreva trenere, Zbiljić se slaže sa tim, a neki (recimo Mandarić ili Đurđev) se ne slažu, ali je njihova slabija, pa je prošlo?
Zaista sjajno!
Bilo bi nam korisnije da igramo u nekoj drugoj ligi, bolji bismo imali tretman.
Milan

Post by Milan »

ElMaestro13 wrote: Tue Aug 27, 2024 12:15 pm ali i dalje nije zeleno svetlo na svim nivoima što se Minga tiče.

Ko daje zeleno svetlo? Terzić? Vučić? :frown:
POŠTO OBRAZ ???!!!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Miloš Veselinović odbio ponudu, rekavši da ne oseća podršku kakvu želi za projekat koji se postavio ispred njega, i da je to osuđeno unapred na propast.
Last edited by ElMaestro13 on Tue Aug 27, 2024 1:51 pm, edited 1 time in total.
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovo mi izgleda kao Mandaricev pecat.
Ne znam puno o coveku, osim da je prilicno usko vezan za Rapid.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Гле тек ову њушку, Боже сачувај све бољи од бољег
VošaNS

Post by VošaNS »

Na našem stadionu još nije ni krenulo postavljanje trave, dok su tereni u Kruševcu, Subotici i Lučanima već gotovi i samo se čeka dozvola za igranje mečeva.

Edit: Pogrešna tema, neka administratori prebace.
Last edited by VošaNS on Tue Aug 27, 2024 2:08 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply