Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Mislim da, u ovom trenutku, nismo mogli vise, sto trenera tice?
Mogli smo, kako kaze @Maki, nekog naseg Slaninara, Kacara npr., ali po meni, pitanje je da li bi hteli da prihvate tu ulogu? Drugo, verovatno bi uzalud ,,potrosili" jos jednog naseg bivseg igraca u ovakvom stanju stvari u Klubu i Ligi?
Dobro je sto je dosao mlad trener, sa novim shvatanjima fudbalske igre, sto je radio u inostranstvu i donosi savremen nacin rada u fudbalu.
E sad, da li ce se to primiti kod nas, veliko je pitanje?
Jer, ja ne verujem da nasi fudbaleri imaju koncentraciju da slusaju duze od par minuta trenerove zamisli? Za njih je Lalatov ,,o-ruk sistem" od od minut-dva plafon price ( cast izuzecima).
Zato Lalat i ima uspeha u pocetku, a posle provale foru i nastane raspad.
Ono sto mi se jako ne svidja, to je sto je sto je napisao @ElMaestro13 u svom postu, da je Veselinovic probni projekat za zvezdu.
Cini mi se potpuno realnim, znajuci nasu zvezdasku upravu - velikim delom ( osim naseg bivseg forumasa). Mozda tu ima jos neko neutralan, ali i to sumnjam?
Sve u svemu, necu komentarisati rad trenera na pocetku, dok ne upozna nase igrace, isto kao sto nisam ni Bandovica komentarisao. Barem 4-5 kola, a ima na raspolaganju i reprezantativnu pauzu.
Mozda Veselinovic bude prvi trener u Vosi, kojem su igraci izasli bolji posle mini priprema?
Videcemo.
Mogli smo, kako kaze @Maki, nekog naseg Slaninara, Kacara npr., ali po meni, pitanje je da li bi hteli da prihvate tu ulogu? Drugo, verovatno bi uzalud ,,potrosili" jos jednog naseg bivseg igraca u ovakvom stanju stvari u Klubu i Ligi?
Dobro je sto je dosao mlad trener, sa novim shvatanjima fudbalske igre, sto je radio u inostranstvu i donosi savremen nacin rada u fudbalu.
E sad, da li ce se to primiti kod nas, veliko je pitanje?
Jer, ja ne verujem da nasi fudbaleri imaju koncentraciju da slusaju duze od par minuta trenerove zamisli? Za njih je Lalatov ,,o-ruk sistem" od od minut-dva plafon price ( cast izuzecima).
Zato Lalat i ima uspeha u pocetku, a posle provale foru i nastane raspad.
Ono sto mi se jako ne svidja, to je sto je sto je napisao @ElMaestro13 u svom postu, da je Veselinovic probni projekat za zvezdu.
Cini mi se potpuno realnim, znajuci nasu zvezdasku upravu - velikim delom ( osim naseg bivseg forumasa). Mozda tu ima jos neko neutralan, ali i to sumnjam?
Sve u svemu, necu komentarisati rad trenera na pocetku, dok ne upozna nase igrace, isto kao sto nisam ni Bandovica komentarisao. Barem 4-5 kola, a ima na raspolaganju i reprezantativnu pauzu.
Mozda Veselinovic bude prvi trener u Vosi, kojem su igraci izasli bolji posle mini priprema?
Videcemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Бандовићу хвала за учињено и покушано.
Веселиновићу добродошлица, да оствари највњчи успех у досадашњој каријери са нама.
Ватрено крштење га чека у недељу.
Веселиновићу добродошлица, да оствари највњчи успех у досадашњој каријери са нама.
Ватрено крштење га чека у недељу.
Da sačekamo mi sa dobrodošlicama i pozdravima, obzirom da klub ništa još nije objavio?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Grbavica.021*
Ako ja shvatam ove rebuse i mozgalice, hoces da kazes da ce na nama da se uci da bi kroz godinu, godinu i po postao trener u zvezdi?ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 12:43 am Mingo je durogočni projekat i plan kluba koji je trenutno u Srbiji broj 1, a glavni u tom klubu smatra da je on jedini mladi trener sa srpskim pasošem koji je vredan toga. Vojvodina je samo zagrevanje za to što je plan da se desi kroz godinu-godinu ipo dana. Međutim, nisu svi u Vojvodini radi da prihvate to tako...
Само храбро до нове победе, але...
- gospodinFKV
Isto to govore i za Savica, pa me zanima koji od njih dvojice ce tamo kroz godinu i po?
Ja u ovom klubu ne verujem vise nikome do te mere, da bih pogledao kroz prozor, za svaki slucaj, kad mi kazu da je napolju sada dan.
Ja u ovom klubu ne verujem vise nikome do te mere, da bih pogledao kroz prozor, za svaki slucaj, kad mi kazu da je napolju sada dan.
-
Dobro shvataš. Samo što neće on da se uči, već je naučen, nego ne ide da u Zvezdu dođe kao pomoćnik. Vojvodina je samo zagrevanje za ono što sledi, jer u Zvezdi veruju da će da se pokaže fenomenalno. Inače, Marko Savić nije ni blizu njegovog nivoa, bar ne još, ali i dalje nije zeleno svetlo na svim nivoima što se Minga tiče.LIMAN wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 11:05 amAko ja shvatam ove rebuse i mozgalice, hoces da kazes da ce na nama da se uci da bi kroz godinu, godinu i po postao trener u zvezdi?ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 12:43 am Mingo je durogočni projekat i plan kluba koji je trenutno u Srbiji broj 1, a glavni u tom klubu smatra da je on jedini mladi trener sa srpskim pasošem koji je vredan toga. Vojvodina je samo zagrevanje za to što je plan da se desi kroz godinu-godinu ipo dana. Međutim, nisu svi u Vojvodini radi da prihvate to tako...
Dakle Voša kao zvezdin pomoćni klub joj zagreva trenere, Zbiljić se slaže sa tim, a neki (recimo Mandarić ili Đurđev) se ne slažu, ali je njihova slabija, pa je prošlo?ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 12:15 pmDobro shvataš. Samo što neće on da se uči, već je naučen, nego ne ide da u Zvezdu dođe kao pomoćnik. Vojvodina je samo zagrevanje za ono što sledi, jer u Zvezdi veruju da će da se pokaže fenomenalno. Inače, Marko Savić nije ni blizu njegovog nivoa, bar ne još, ali i dalje nije zeleno svetlo na svim nivoima što se Minga tiče.LIMAN wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 11:05 amAko ja shvatam ove rebuse i mozgalice, hoces da kazes da ce na nama da se uci da bi kroz godinu, godinu i po postao trener u zvezdi?ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 12:43 am Mingo je durogočni projekat i plan kluba koji je trenutno u Srbiji broj 1, a glavni u tom klubu smatra da je on jedini mladi trener sa srpskim pasošem koji je vredan toga. Vojvodina je samo zagrevanje za to što je plan da se desi kroz godinu-godinu ipo dana. Međutim, nisu svi u Vojvodini radi da prihvate to tako...
Zaista sjajno!
Bilo bi nam korisnije da igramo u nekoj drugoj ligi, bolji bismo imali tretman.
ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 12:15 pm ali i dalje nije zeleno svetlo na svim nivoima što se Minga tiče.
Ko daje zeleno svetlo? Terzić? Vučić?

POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Miloš Veselinović odbio ponudu, rekavši da ne oseća podršku kakvu želi za projekat koji se postavio ispred njega, i da je to osuđeno unapred na propast.
Last edited by ElMaestro13 on Tue Aug 27, 2024 1:51 pm, edited 1 time in total.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/iza ... 27-08-2024
Zoran Barišić glavni kandidat.
Zoran Barišić glavni kandidat.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- gospodinFKV
Ovo mi izgleda kao Mandaricev pecat.
Ne znam puno o coveku, osim da je prilicno usko vezan za Rapid.
Ne znam puno o coveku, osim da je prilicno usko vezan za Rapid.
- naseljekolumbija
Гле тек ову њушку, Боже сачувај све бољи од бољег
Na našem stadionu još nije ni krenulo postavljanje trave, dok su tereni u Kruševcu, Subotici i Lučanima već gotovi i samo se čeka dozvola za igranje mečeva.
Edit: Pogrešna tema, neka administratori prebace.
Edit: Pogrešna tema, neka administratori prebace.
Last edited by VošaNS on Tue Aug 27, 2024 2:08 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme