Kup Srbije - sezona 2010/11
- slanobarac
Jedno je sigurno, ovaj tim ne podleze provokacijama kao sto je mozda onaj u finalu prosle godine... Na poslednjoj utakmici sa crnima krstajic i jos neki su pokusali oprobani komsijski recept sa psovanjem i pretnjama pre izlaska na teren, videlo se kako je to delovalo na nase.
Jos samo jednom spavamo, pa pisemo istoriju

Jos samo jednom spavamo, pa pisemo istoriju

Nema sesir!slanobarac wrote:Tebi trebaju i gaće koliko vidimSimica wrote:Nadam se da su narucili jos 2.000 majica !

- slanobarac
- slanobarac
- AntonioKasano
Као прво иду и хармонике, ево рецимо нас у аутобусу има 80, знам и за аутобус иза нас исто тако. Као друго већ је више од 500 људи преузело карте за сопствени превоз. Као треће не зна се колико ће карата отићи данас и сутра. Тако да је јако тешко израчунати број аутобуса, боље да се манемо овде тога сада, па да се изненадимо сутра сви заједно! 

-
Za sve nas, sutra je Dan pobede!
Mislim da je sansa bolja nego ikada, verujem da je i Milinkovicu i ekipi to jasno. Sad ili nikada, u obzir dolazi samo pobeda! Sutrasnjom pobedom, u to sam ubedjen, otvorila bi se nova stranica FK Vojvodina, probicemo nakon svih barijera koje su pale ove godine i onu najvecu i najtezu,mentalnu. Pokazacemo, prvo sebi a onda i drugima da znamo i umemo da osvojimo trofej. Reflektori stizu, trofej stize, posle mnogo godina postajemo ozbiljan faktor u srpskom fudbalu, dolazi nase vreme... Samo da se sutra pobedi!
Mislim da je sansa bolja nego ikada, verujem da je i Milinkovicu i ekipi to jasno. Sad ili nikada, u obzir dolazi samo pobeda! Sutrasnjom pobedom, u to sam ubedjen, otvorila bi se nova stranica FK Vojvodina, probicemo nakon svih barijera koje su pale ove godine i onu najvecu i najtezu,mentalnu. Pokazacemo, prvo sebi a onda i drugima da znamo i umemo da osvojimo trofej. Reflektori stizu, trofej stize, posle mnogo godina postajemo ozbiljan faktor u srpskom fudbalu, dolazi nase vreme... Samo da se sutra pobedi!
Sinoc se u centru isto osecalo u vazduhu da ljudi cekaju 11.maj. Dosta slaninara u gradu, pricalo se o kupu, dosta marve koja ni ne navija za Vosu se raspituje kad se krece, sta, kako...
P.s. Simpatizer partizana mi se poverio kako bi cak mozda i on isao s' nama!
IZADJI IZ MRAKA, STANI UZ NAS!
P.s. Simpatizer partizana mi se poverio kako bi cak mozda i on isao s' nama!
IZADJI IZ MRAKA, STANI UZ NAS!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!