Kup Srbije - sezona 2010/11
- One and only
- slanobarac
Sve je to ok Slanobarac druze. Al mi ocemo da nas grad citav bude CRVENO-BEO. Logika je jasna moramo ih obojiti.
Nijednom izdajniku iz grada nece biti svejedno kad sutra bude sa juga rupe gledao 4000+ napaljenih Novosadjana divlja usled pobede stare dame.
O direktnom prenosu i nasoj istocnoj poziciji ne bih ni da pricam.
Zapitace se cela Srbija koja je prica ispravna: Ulizivanje vestackim tvorevinama iz Beograda ili ona prica ''support your local club''
No, sad je bitna samo nasa bitka za Vojvodinu i kup, o ostalom drugi put...
Mi pricamo svoju CRVENO-BELU pricu, svi su dobrodosli! To je moje misljenje
Nijednom izdajniku iz grada nece biti svejedno kad sutra bude sa juga rupe gledao 4000+ napaljenih Novosadjana divlja usled pobede stare dame.
O direktnom prenosu i nasoj istocnoj poziciji ne bih ni da pricam.
Zapitace se cela Srbija koja je prica ispravna: Ulizivanje vestackim tvorevinama iz Beograda ili ona prica ''support your local club''

No, sad je bitna samo nasa bitka za Vojvodinu i kup, o ostalom drugi put...
Mi pricamo svoju CRVENO-BELU pricu, svi su dobrodosli! To je moje misljenje
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Drago mi je da ćemo svi u dobrom raspoloženju krenuti sutra put Beograda, samo polako i strpljivo, bez nervoze ili preterane euforije (glavnu energiju treba čuvati za stadion) , kreće se na vreme i treba da uživamo u svakom momentu do početka utakmice.Sama utakmica će biti verovatno veoma napeta i eventualna pobeda bi nam donela neopisivo slavlje koje jednostavno MORAMO preneti i na ulice Novog Sada po povratku uprkos eventualnom negodovanju nekih.To bi bila prilika da do kraja razbudimo Novi Sad i dignemo ga na noge tako da nas sledeći put ode oko 10 000 za Beograd (mada se nadam da se finale tamo više neće igrati na jednu dobijenu utakmicu) .
Ono što je JAKO VAŽNO, ako se desi da eventualno izgubimo, nemojte da se ponavlja situacija od prošle sezone, glavu gore, ovi momci su svakako naši junaci, a mnoge od njih ćemo još dugo gledati u našem dresu kako nam donose nove radosti.Nikako ne treba biti demoralisan, već šta god se desilo svi moramo da dođemo i na utakmicu protiv Spartaka.
Ali ubeđen sam da dobijamo, jednostavno imamo kvalitet za to, samo momci treba hladne glave da odigraju i to je to.
Ono što je JAKO VAŽNO, ako se desi da eventualno izgubimo, nemojte da se ponavlja situacija od prošle sezone, glavu gore, ovi momci su svakako naši junaci, a mnoge od njih ćemo još dugo gledati u našem dresu kako nam donose nove radosti.Nikako ne treba biti demoralisan, već šta god se desilo svi moramo da dođemo i na utakmicu protiv Spartaka.
Ali ubeđen sam da dobijamo, jednostavno imamo kvalitet za to, samo momci treba hladne glave da odigraju i to je to.
Bato majstore vodi nas do titule 

Prethodna dva finala izgubili smo zbog ''glave''. Los psiholoski pristup. Izgoreli u zelji, noge se sasekle itd.. Mi ovim finalima pristupamo kao da se klub gasi ako izgubimo. Ovoga puta mora biti drugacije.
I zato: na terenu jedanaest hladnih, a na tribinama 4000 vrucih glava!!!
I zato: na terenu jedanaest hladnih, a na tribinama 4000 vrucih glava!!!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- Grof Žekula
- Administrator
gardista wrote:Верујемо у човека који је дигао главу и усправио ову екипу, верујемо господину Милинковићу који сигурно може да инспирише још који рефрен заслужене песме из наших грла...ЋИРИ-БУ,ЋИРИ-БА....
Nadam se da smo svi spremni da sutra ovo otpevamo i to "kvalitetno". Čovek koji je tvorac pesme, majstor Bane Krstić, danas se prijavio i biće sa nama na Istočnoj tribini u sredu! Ne vredi da se brukamo...

Last edited by Grof Žekula on Tue May 10, 2011 2:43 pm, edited 1 time in total.
Људи, а шта мислите да на путу за Београд направимо један перформанс? Зар нисмо годинама из уста тренера оба близанца слушали причу о бриљантној тактици званој МОСТ КОД БЕШКЕ. Свестан сам да је ризично заустављати се на мосту, нарочито док је у изградњи, али некеко ми се чини да би било сјајно да се 4000 људи олакша баш на том месту и покаже шта мисли о томе.
- Grof Žekula
- Administrator
Večernje novosti:
Trener Vojvodine Zoran Milinković nije skrivao želju da njegov tim prvi put u istoriji osvoji Kup.
- Prethodne tri pobede protiv Partizana neće mnogo značiti sutra uveče, kada nas očekuje potpuno nova utakmica. Rival nam je ekipa koja je igrala u Ligi šampiona i na pragu je četvrte uzastopne titule. Siguno da naš oprimizam ne baziramo na prethondim mečevima - rekao je Milinković uz konstataciju da prethodne tri pobede ne znače ništa, isto kao što ništa ne znači činjenica da je Vojvodine izgubila sva četiri prethodna finala.
Mladi reprezentativac Vojvodine Slobodan Medojvić istakao je da očekuje vrhunsku fudbalsku predstavu.
- Mirno i opušteno ćemo ući u meč, ali smo svesni da ukoliko želimo opet da pobedimo Partizan, moramo da odigramo bar 50 odsto bolje nego na prethodne dve utakmice - rekao je Medojević.
U ekipi Partizana zbog povrede neće biti Kizita, dok će Saša Ilić i Aleksandar Lazevski biti spremni da zauzmu mesto u timu.
S druge strane,Vojvodina nema kadrovskih problema i trener Milinković može da računa na sve igrače.
- fksloboda.org
Ljudi, vi ste za mene vec pobedili i to ubedljivo.
Niste ni svesni sa koliko razlike ste pobedili, jer se to najbolje vidi sa strane!
Vi cak, znam iz licnog iskustva, ne mozete da uzivate od uzbudjenja i naboja. To je ta aritmija.
Ne, uopste nisam patetican i ne zadovoljavam se moralnom pobedom, ni izbliza!
Ekipa je dokazala da je bolja od sutrasnjeg protivnika pobedom kuci i u gostima!
Kome treba jos dokaza i ko ne misli tako, a nije jedan od vas (jer jedino vi imate pravo na to) moze da mi se sagne!
Daleko bilo i ako sutra pu, pu, ne pobedite U NERAVNOPRAVNIM USLOVIMA, za mene ste bolja ekipa, jer bi to tek bio skor 2:1 u pobedama i to ne NJIHOVOM terenu, jer se igra na sestrinskom stadionu 200 metara od NJIHOVOG.
I jeste, gade mi se, ali nemam kompleks, ne zove se to kompleks. Kada neko to nazove kompleks to je neznanje ili bezobrazna zamena teza, pogresna upotreba reci "kompleks" ... to se precizno zove gadjenje i prezir prema bahatim, sebicnim i licemernim LOPOVIMA, te zaludjenim bezmozgasima koji putuju iz UE, KG, NI, JA, KS, NS, KV itd da navijaju za njih i da im se dive, prenebregavajuci identitet svojih gradova i lokalnih zajednica, pa tako i svoj, radeci sve u korist centralizacije mozga i svih aspekata zivota, sto je najveca posast koja pustosi Srbiju juzno od Bubanj potoka!!!!!
Neka se nose u picku lepu materinu svi.
Ostaje da Milinkovic i igraci pobede i sutra, pa da sve bude kompletno!
Veliki dan za sve slobodnomislece!
Vojvodina je svetionik!
IZGAZITE IH, PREBIJTE IH, PRETRCITE IH, RASTURITE IH!!!!!!!!!
ZA SVE NAS!!!!!!
Niste ni svesni sa koliko razlike ste pobedili, jer se to najbolje vidi sa strane!
Vi cak, znam iz licnog iskustva, ne mozete da uzivate od uzbudjenja i naboja. To je ta aritmija.
Ne, uopste nisam patetican i ne zadovoljavam se moralnom pobedom, ni izbliza!
Ekipa je dokazala da je bolja od sutrasnjeg protivnika pobedom kuci i u gostima!
Kome treba jos dokaza i ko ne misli tako, a nije jedan od vas (jer jedino vi imate pravo na to) moze da mi se sagne!
Daleko bilo i ako sutra pu, pu, ne pobedite U NERAVNOPRAVNIM USLOVIMA, za mene ste bolja ekipa, jer bi to tek bio skor 2:1 u pobedama i to ne NJIHOVOM terenu, jer se igra na sestrinskom stadionu 200 metara od NJIHOVOG.
I jeste, gade mi se, ali nemam kompleks, ne zove se to kompleks. Kada neko to nazove kompleks to je neznanje ili bezobrazna zamena teza, pogresna upotreba reci "kompleks" ... to se precizno zove gadjenje i prezir prema bahatim, sebicnim i licemernim LOPOVIMA, te zaludjenim bezmozgasima koji putuju iz UE, KG, NI, JA, KS, NS, KV itd da navijaju za njih i da im se dive, prenebregavajuci identitet svojih gradova i lokalnih zajednica, pa tako i svoj, radeci sve u korist centralizacije mozga i svih aspekata zivota, sto je najveca posast koja pustosi Srbiju juzno od Bubanj potoka!!!!!
Neka se nose u picku lepu materinu svi.
Ostaje da Milinkovic i igraci pobede i sutra, pa da sve bude kompletno!
Veliki dan za sve slobodnomislece!
Vojvodina je svetionik!
IZGAZITE IH, PREBIJTE IH, PRETRCITE IH, RASTURITE IH!!!!!!!!!
ZA SVE NAS!!!!!!
Koji licemer, sada se setio, a znamo kako se ponašao ranije, ali dobro, nikada nije kasno da se čovek promeni, obično to dolazi sa zrelijim godinama.budababa wrote:Biće tu još poznatih faca na istoku, recimo u šop je danas naleteo naš bivši igrač Mirko Aleksić i uzeo pet karata. I on sutra dolazi da nam pruži podršku.
Bato majstore vodi nas do titule