Liga Evrope - sezona 2016/17
Re: 4. kolo kv. za LE: AZ Alkmaar - Vojvodina, 25.08. u 20h
E vala jeste...Red Marquis wrote:Sad ode i poslednja šansa za prolaz.Koral wrote:Direktan prenos na RTS-u![]()
Mene u'vatila neka euforija pred ovaj mec... U Novom Sadu sam bio mrtav ladan a sad me nesto uhvatilo pa ne pusta. Al kad sam procitao da RTS prenosi rekoh "e do qrca... Sad nam nema spasa!"
Treba im pozajmiti Bazu Lakmaza za ovaj prenos, on nam je talija 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Neizlecivi
To bi bilo nesto poput sirenja separatizma. Udar na drzavu sa severa. Lazo Bakmaz na RTS 

- Ken mahniti
Prenose samo zato da bi crvenom drzavnom projektu napunili stadion posle bruke protiv Surdulice! 

- gospodinFKV
Ma crvena
prenosi Arena, bilo je vec odavno najavljeno.
Ne znam, ne volim sto nas prenose sad, kad smo na pragu ispadanja, pa posle da kazu - ''Eto, prenosili smo vas, a niste to nicim zasluzili.''

Ne znam, ne volim sto nas prenose sad, kad smo na pragu ispadanja, pa posle da kazu - ''Eto, prenosili smo vas, a niste to nicim zasluzili.''
Samo nek prenose da vidi cela Srbija kako cemo veceras da nabijemo Holandzane

Koji igraci su otputovali u Holandiju? Nigde ne mogu da nadjem spisak.
Ako neko zna, neka napise.
Hvala.
Hvala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
RTS smradovi. Sada kad treba da spašavamo živu glavu i kada imamo najteže gostovanje u sezoni, sada će da nas prenose.
Lalatović je juče rekao, ako se ne varam, da na put nisu išli Trujić i Kovačević.Turija wrote:Koji igraci su otputovali u Holandiju? Nigde ne mogu da nadjem spisak.
Hvala.
Sudija Tobias Stiler iz Nemacke.. Covek dosta lako pokazuje kartone, ukljucujuci i crvene. Mozda sansa da nesto isceniramo na startu

Mrzim evropske i kup utakmice jer padaju u vreme kada sam na poslu pa ne mogu da gledam. Ova danas mi duplo tesko pada jer ne samo sto treba da radim, nego danas cak necu biti ni u kancelariji pa ne mogu ni preko tekstualnog prenosa na UEFA sajtu da pratim. Pojescu se ziv! 

Idealna prilika da rtsu, titovim blizancima, posebno crvenom djubretu, pokazemo sta je to Vojvodina, u trenucima kada svi ocekuju da nas tamo nakantaju sa 5:0. Sto rece Voja, daj da bar prvi povedemo da osetimo taj adrenalin, da se ponadamo nemogucem.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Да се понови Атлетико, део са првим голом наравноssnigd wrote:Idealna prilika da rtsu, titovim blizancima, posebno crvenom djubretu, pokazemo sta je to Vojvodina, u trenucima kada svi ocekuju da nas tamo nakantaju sa 5:0. Sto rece Voja, daj da bar prvi povedemo da osetimo taj adrenalin, da se ponadamo nemogucem.
Ja se odjavljujem, bicu van kontakta s internetom do negde nakon utakmice... Srecno nasima u Alkmaru i na terenu i na tribinama, IGRAJ VOSO!!!